Niemcy, Niederwinkling
Od 1930 roku stawiamy na wspólny sukces z naszymi klientami poprzez stosowanie smarów i środków eksploatacyjnych. Od wyboru naszego portfolio produktów po doradztwo na miejscu w zakładzie, potrzeby naszych klientów, ich cele i satysfakcja są zawsze w centrum uwagi. Dzięki zastosowaniu wydajnych smarów oraz osobistemu doradztwu na równi opracowujemy wspólnie optymalne rozwiązanie. Po ponad 40 lata...
...Cukier biały, znany również jako cukier przemysłowy, jest konwencjonalnie produkowany z buraków cukrowych i trzciny cukrowej. Cukier biały w handlu hurtowym można podzielić na dwie kategorie w zależności od czystości kryształów: kategoria I UE i kategoria II. Kategoria II odnosi się do konwencjonalnego cukru przemysłowego. Jak sama nazwa wskazuje, ten cukier jest produkowany przemysłowo. Głównymi klientami są producenci słodyczy oraz firmy z branży spożywczej, które wykorzystują ten rodzaj cukru w różnych zastosowaniach.
Belgia, Awirs-Flemalle
...Specyficzny dla produktów trudnych do wyjęcia, na przykład bogatych w cukier i białko. Doskonałe właściwości antyadhezyjne. Wizkość: 700 do 1100 mPa.s (25°C) Wartość jodowa: ± 80 Temperatura dymienia: 230 °C GĘSTOŚĆ SPECYFICZNA: 920 kg/m3 (20°C) Dostępne formaty: 10L – GRV 1000L...
Polska, Warszawa, Poland
...Guma ksantanowa to polisacharyd powszechnie stosowany jako dodatek do żywności o kodzie E415. Pozyskiwana jest z fermentacji roślin, takich jak kukurydza czy cukier trzcinowy. Ostateczny produkt to sypki, biały proszek, który łatwo rozpuszcza się w wodzie i ma trwałość wynoszącą około dwóch lat. Firma Foodcom S.A. dostarcza swoim Partnerom Biznesowym gumę ksantanową w workach po 25 kg. Jest...
Hiszpania, Betera
...Barwnik Caramelo PROCACO58000 to barwnik bez dodatków, o odcieniu w skali EBC / 58.000. Produkowany jest w wyniku kontrolowanej reakcji cieplnej na węglowodanach (w formie płynnej), ma kolor brązowy / ciemnobrązowy. Stosowany jest w różnych sektorach, takich jak spożywczy i przemysłowy, i doskonale sprawdza się w wielu zastosowaniach.
...Części roślin: Owoce Tryb uprawy: Zbieranie dzikie Uprawiane W produkcji: Farmaceutyki, Kosmetyki, Sok, Melasa, Etanol, Cukier płynny, Ciasto, Kompot, Czekolada, Alkohol przemysłowy, Marmolada, Proszek, Marynaty, Cola, Nabiał, Kwas octowy, Kwas cytrynowy, Aceton, Butanol, Kwas glukonowy, Słodycze, Ocet, Chipsy, Dżem, Pasza dla drobiu i zwierząt gospodarskich, Olej, Ekstrakt. W jedzeniu: Spożywane z herbatą, Ciastka.
Francja, Amiens Cedex 3
... obowiązujących przepisów prawnych. Firma została założona w 1955 roku przez piekarza-cukiernika z Amiens i zatrudnia w Francji ponad 60 osób. Florensuc oferuje szeroką gamę dekoracji dla rzemieślników i przemysłu. • Rynek rzemieślniczy: Cukiernicy Piekarze Catererzy Restauratorzy • Rynek przemysłowy: Producenci ciast, chleba, wyrobów cukierniczych i lodów. 60% przychodów z eksportu do 60 krajów. Certyfikaty Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Włochy, Fara Gera D'adda
... nam ważne rezultaty, takie jak zajęcie czołowej pozycji w branży. Nasz nowoczesny kompleks przemysłowy, w którym technologia i fantazja codziennie produkują tysiące słodkich artykułów, to praca zespołowa, która nigdy się nie kończy: innowacyjne instalacje, rygorystyczne kontrole jakości i efektywna logistyka pozwalają nam być punktem odniesienia na rynku i oferować również rozwiązania szyte na miarę.
Hiszpania, Torrijos
Produkcja cukru, słodzików i saszetek z kremem do kawy. Format detaliczny i przemysłowy. Spersonalizowane lub standardowe projekty. Innowacyjne formuły słodzików oparte na sukralozie i stewii.