Francja, Objat
...Składniki: Czekolada gorzka 99% pochodzenie spoza UE (kakao, cukier, imbir, cynamon, masło kakaowe). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2440Kj, 591Kcal, tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 34g, węglowodany 24g, w tym cukry 0.8g, białko 0g, sól 0g.
Lubeca jest wiodącym producentem i dostawcą mas marcepanowych i nugatowych, polew czekoladowych oraz preparatów migdałowych i orzechowych. Jako półprodukty do dalszego przetwarzania dostarczamy nasze produkty z Lubeki do ponad 50 krajów na całym świecie. Naszymi klientami są cukiernicy i piekarze, czekoladziarze i pâtissierzy, którzy mają wysokie wymagania co do jakości półproduktów do swojego...
...Barry Callebaut jest największym producentem czekolady na świecie. Klientami Barry'ego Callebauta są międzynarodowe korporacje, krajowe marki oraz rzemieślniczy użytkownicy czekolady (czekoladziarze, cukiernicy, piekarze i katering). Oprócz produkcji firma prowadzi również badania nad recepturami czekolady: w ostatnich latach wprowadziła na rynek na przykład czekoladę przyjazną dla zębów: czekoladę o wysokim poziomie przeciwutleniaczy (sprzedawaną pod marką Acticoa).
Belgia, Antwerpen
DelRey jest od ponad 60 lat znane wśród miłośników czekolady w Antwerpii. Każdego dnia najlepsi czekoladziarze i cukiernicy w rzemieślniczy sposób w swoim własnym atelier tworzą ekskluzywne praliny, ciastka, wyroby cukiernicze i torty lodowe. DelRey produkuje praliny, entremets, makaroniki, lody i torty lodowe, torty weselne oraz kreacje czekoladowe.
Belgia, Webbekom
...Czekolada to delikatny surowiec, który podczas przetwarzania musi być traktowany z największą starannością. To jest punkt wyjścia przy opracowywaniu maszyny w warsztatach Mol d'Art. Na całym świecie cukiernicy i firmy zajmujące się przetwarzaniem czekolady korzystają z wiedzy, doświadczenia i technologii Mol d'Art, aby dostarczyć swoim klientom doskonale wykończone produkty czekoladowe.
Francja, Amiens Cedex 3
... obowiązujących przepisów prawnych. Firma została założona w 1955 roku przez piekarza-cukiernika z Amiens i zatrudnia w Francji ponad 60 osób. Florensuc oferuje szeroką gamę dekoracji dla rzemieślników i przemysłu. • Rynek rzemieślniczy: Cukiernicy Piekarze Catererzy Restauratorzy • Rynek przemysłowy: Producenci ciast, chleba, wyrobów cukierniczych i lodów. 60% przychodów z eksportu do 60 krajów. Certyfikaty Ecocert, ISO 22000, Sedex.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play