Francja, Objat
...Składniki: Czekolada gorzka 99% pochodzenie spoza UE (kakao, cukier, imbir, cynamon, masło kakaowe). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2440Kj, 591Kcal, tłuszcze 55g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 34g, węglowodany 24g, w tym cukry 0.8g, białko 0g, sól 0g.
Belgia, Webbekom
...Czekolada to delikatny surowiec, który podczas przetwarzania musi być traktowany z największą starannością. To jest punkt wyjścia przy opracowywaniu maszyny w warsztatach Mol d'Art. Na całym świecie cukiernicy i firmy zajmujące się przetwarzaniem czekolady korzystają z wiedzy, doświadczenia i technologii Mol d'Art, aby dostarczyć swoim klientom doskonale wykończone produkty czekoladowe.
Lubeca jest wiodącym producentem i dostawcą mas marcepanowych i nugatowych, polew czekoladowych oraz preparatów migdałowych i orzechowych. Jako półprodukty do dalszego przetwarzania dostarczamy nasze produkty z Lubeki do ponad 50 krajów na całym świecie. Naszymi klientami są cukiernicy i piekarze, czekoladziarze i pâtissierzy, którzy mają wysokie wymagania co do jakości półproduktów do swojego...
Francja, Amiens Cedex 3
... obowiązujących przepisów prawnych. Firma została założona w 1955 roku przez piekarza-cukiernika z Amiens i zatrudnia w Francji ponad 60 osób. Florensuc oferuje szeroką gamę dekoracji dla rzemieślników i przemysłu. • Rynek rzemieślniczy: Cukiernicy Piekarze Catererzy Restauratorzy • Rynek przemysłowy: Producenci ciast, chleba, wyrobów cukierniczych i lodów. 60% przychodów z eksportu do 60 krajów. Certyfikaty Ecocert, ISO 22000, Sedex.