Belgia, Wingene
... 60% składników kakaowych. Pochodzenie: Indie Region: Kerala Odmiana: Planifolia Wskazówki: Kardamon, trawa cytrynowa SKU: 5430002193120 które Poliole: 25g ° Energia: 525Kcal, 2197kJ Całkowita zawartość tłuszczu: 49g w tym Tłuszcze nasycone: 30g Węglowodany: 32g w tym Cukry: 6g * Białko: 9g Sól: 0g...
Włochy, Giuliano
...Biszkopt, mieszanka jajek pasteryzowanych, cukier, mąka "00", mąka amerykańska, woda, aromaty. NADZIENIE: Świeża śmietana, syrop glukozowy, cukier, pastryzowany żółtko jaja, dekstroza, alkohol, skrobia ryżowa, stabilizator, aromat cytrynowy. POKRYCIE: Świeża śmietana, czekolada biała 60%, pasteryzowane żółtko jaja, cukier. NASĄCZENIE: Woda, cukier, aromat cytrynowy.
Francja, Saint Orens De Gameville
...skórka cytrynowa kandyzowana (pomarańcza, cukier, syrop GLUKOZY), czekolada gorzka (ziarna kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna słonecznikowa, wanilia) Wartości odżywcze (100g) Energia kJ / kcal 1671 / 397, Tłuszcz (g) 11, w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 6.5, Węglowodany (g) 72, w tym cukry (g) 71, Białko (g) 2.0, Sól (g) 0 Przechowywać w temperaturze od 17 do 20°C. Waga netto: około 150g...
Francja, Wingles
Witamy w świecie czekoladziarni Chocolatstehle, Twojego smakowitego partnera w zakresie wysokiej jakości czekolady. Specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji czekolad premium dla profesjonalistów. Pracujemy z starannie wyselekcjonowanymi surowcami, pochodzącymi z zrównoważonych upraw, aby zapewnić Ci produkty wyjątkowej jakości. Zależy nam na przestrzeganiu tradycji czekoladowych, jednocześni...
Francja, Objat
... (kopra), olej rzepakowy, przeciwutleniacz: alfa-tokoferol, masło skoncentrowane, ekstrakt słodu, jęczmień, barwnik: ekstrakt z papryki), śmietana, masło, trimolina, glukoza, maliny, mięta, herbata zielona, skórka cytrynowa, grand-Marnier, limoncello, sezam, sól morska, fiołek, cytryna kandyzowana, pomarańcza kandyzowana, jabłko, praliné, orzech laskowy, migdał, pistacja, ryż puffowany Wartości odżywcze na 100g: Energia kj / kcal, tłuszcz g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone g, węglowodany g, w tym cukry g, białko g, sól g...
Francja, Talant
... programie "Kto zostanie następnym wielkim cukiernikiem?". Warsztat Christophe Adama podkreśla szlachetne i kluczowe składniki cukiernictwa poprzez kolekcję książek: Truskawka, Czekolada... każda publikacja zaprasza do ponownego odkrycia tych elementów. Dla cukiernika cytryna jest bardziej przyprawą niż owocem, jest głównie używana jako przyprawa, a nie jako podstawowy składnik. Dla Christophe Adama cytryna jest wielorakim źródłem inspiracji. Odkryj w tej książce 45 przepisów wzbogaconych spotkaniami z gośćmi. Referencja: BELI04 W magazynie: 8 produktów Wymiary: 128 stron - Fr Język: Francuski...
Francja, Montauroux
...Duże ciastka o średnicy 10 cm, które pozostają miękkie (długi okres przydatności do spożycia). Smaki: naturalne kawałki czekolady, karmel, cytrynowa beza, czekolada. Inne smaki dostępne na życzenie.
Niemcy, Neuenrade
... zaopatrujemy to urządzenie w pakowane świeże produkty, takie jak np. świeże sałatki, kanapki, kiełbaski Mett itp. Napoje gorące: Kawa, kawa z mlekiem, Café Latte, cappuccino, Wiener Melange, Latte Macchiato, espresso, kawa amaretto, kawa waniliowa, kakao, czekolada mleczna, herbata owocowa, herbata cytrynowa, zupa pomidorowa, zupa drobiowa...
...Naturalnie wyrastające ciasto w kształcie bochenka pokryte glazurą z orzechów laskowych "Piemonte" IGP. Ciasto, o żółtym kolorze, wzbogacone jest kandyzowaną skórką cytrynową i rodzynkami sultanina. - Naturalnie wyrastające ciasto w kształcie bochenka pokryte glazurą z orzechów laskowych Piemonte IGP i kakao. Ciasto, o żółtym kolorze, wzbogacone jest czekoladą gorzką. - Naturalnie wyrastające ciasto w kształcie bochenka pokryte glazurą z migdałów. Ciasto, o żółtym kolorze, wzbogacone jest rodzynkami sultanina.
Włochy, Sambuca Di Sicilia
... TYPOWYCH SYCYLIJSKICH GRANIT. GRANITY MOŻNA RÓWNIEŻ ZAKUPIĆ W PORCJACH JEDNORAZOWYCH PO 100g (granita z czarnych morw, granita migdałowa, granita cytrynowa, granita z figi kaktusowej, granita z fig, granita czekoladowa, granita orzechowa... itd...) TRUFLE RĘCZNIE ROBIONE: TRUFEL Z PISTACJAMI (PRAWIDŁOWE PISTACJE Z RAFFADALI) TRUFEL Z PANTELLERII (Z SERCA PASSITO Z PANTELLERII) TRUFEL CZARNY TRUFEL...
Kruche i miękkie. Cookiserie Namuroise produkuje amerykańskie ciasteczka: tak świeże i puszyste jak wypiek. Ciasteczko czekoladowe zwane Le p’tit Namurois jest przygotowywane na bazie starych odmian pszenicy, masła i jajek z farmy. Tylko czekolada i płatki owsiane nie pochodzą z Belgii. Rodzynki lub czekolada, pieczone, do podgrzania lub w formie kulek ciasta, nasze ciasteczka są dostarczane rowerem do kilku sklepów w Namur oraz do szkół. Produkujemy również ciasteczka z cytrynową skórką, bretońskie palce z kruszonką owsianą i inne pyszności o chrupiącej i miękkiej konsystencji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play