Witamy w świecie czekoladziarni Chocolatstehle, Twojego smakowitego partnera w zakresie wysokiej jakości czekolady. Specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji czekolad premium dla profesjonalistów.
Pracujemy z starannie wyselekcjonowanymi surowcami, pochodzącymi z zrównoważonych upraw, aby zapewnić Ci produkty wyjątkowej jakości. Zależy nam na przestrzeganiu tradycji czekoladowych, jednocześni...
... programie "Kto zostanie następnym wielkim cukiernikiem?".
Warsztat Christophe Adama podkreśla szlachetne i kluczowe składniki cukiernictwa poprzez kolekcję książek: Truskawka, Czekolada... każda publikacja zaprasza do ponownego odkrycia tych elementów.
Dla cukiernika cytryna jest bardziej przyprawą niż owocem, jest głównie używana jako przyprawa, a nie jako podstawowy składnik. Dla Christophe Adama cytryna jest wielorakim źródłem inspiracji. Odkryj w tej książce 45 przepisów wzbogaconych spotkaniami z gośćmi.
Referencja: BELI04
W magazynie: 8 produktów
Wymiary: 128 stron - Fr
Język: Francuski...
...Duże ciastka o średnicy 10 cm, które pozostają miękkie (długi okres przydatności do spożycia).
Smaki: naturalne kawałki czekolady, karmel, cytrynowa beza, czekolada.
Inne smaki dostępne na życzenie.
...Naturalnie wyrastające ciasto w kształcie bochenka pokryte glazurą z orzechów laskowych "Piemonte" IGP. Ciasto, o żółtym kolorze, wzbogacone jest kandyzowaną skórką cytrynową i rodzynkami sultanina.
- Naturalnie wyrastające ciasto w kształcie bochenka pokryte glazurą z orzechów laskowych Piemonte IGP i kakao. Ciasto, o żółtym kolorze, wzbogacone jest czekoladą gorzką.
- Naturalnie wyrastające ciasto w kształcie bochenka pokryte glazurą z migdałów. Ciasto, o żółtym kolorze, wzbogacone jest rodzynkami sultanina.
... TYPOWYCH SYCYLIJSKICH GRANIT. GRANITY MOŻNA RÓWNIEŻ ZAKUPIĆ W PORCJACH JEDNORAZOWYCH PO 100g (granita z czarnych morw, granita migdałowa, granita cytrynowa, granita z figi kaktusowej, granita z fig, granita czekoladowa, granita orzechowa... itd...) TRUFLE RĘCZNIE ROBIONE: TRUFEL Z PISTACJAMI (PRAWIDŁOWE PISTACJE Z RAFFADALI) TRUFEL Z PANTELLERII (Z SERCA PASSITO Z PANTELLERII) TRUFEL CZARNY TRUFEL...
Kruche i miękkie. Cookiserie Namuroise produkuje amerykańskie ciasteczka: tak świeże i puszyste jak wypiek. Ciasteczko czekoladowe zwane Le p’tit Namurois jest przygotowywane na bazie starych odmian pszenicy, masła i jajek z farmy. Tylko czekolada i płatki owsiane nie pochodzą z Belgii. Rodzynki lub czekolada, pieczone, do podgrzania lub w formie kulek ciasta, nasze ciasteczka są dostarczane rowerem do kilku sklepów w Namur oraz do szkół. Produkujemy również ciasteczka z cytrynową skórką, bretońskie palce z kruszonką owsianą i inne pyszności o chrupiącej i miękkiej konsystencji.