Belgia, Wingene
...Gastronomiczna, przyjazna metabolizmowi czekolada. INCA'CAO udało się stworzyć linię rzemieślniczej czekolady gourmet w połączeniu z technologią żywności, która jest przyjazna metabolizmowi i dostępna dla szerokiego grona odbiorców. INCA’CAO stosuje specyficzną kombinację słodzików, dzięki czemu nasze produkty mają bardzo niski indeks glikemiczny. Innowacyjna kombinacja słodzików z...
Francja, Grasse
...Wśród naszych 1700 dostępnych referencji smakowych, standardowa gama gastronomiczna obejmująca ponad 250 aromatów zaspokoi większość zastosowań. Wszystkie wymienione poniżej produkty są dostępne w butelkach o pojemności 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 litr oraz w puszkach o pojemności 5 L, 10 L lub 25 L.
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada mleczna 38% pochodzenie spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa), praliné z migdałów i orzechów laskowych (cukier, orzechy laskowe, migdały, masło, emulgator: lecytyna rzepakowa). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2372Kj, 569Kcal, tłuszcze 38g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22g, węglowodany 51g, w tym cukry 50g, białko 5.8g, sól 0.07g.
Włochy, Bertinoro
SMAK DOSKONAŁOŚCI OD PONAD 60 LAT. W sercu Romanii, regionu bogatego w tradycję i kulturę gastronomiczną, Attilio Babbi założył w 1952 roku Firmę Cukierniczą BABBI, poświęconą produkcji rożków, wafli i półproduktów dla mistrzów lodziarstwa. Firma, dzięki surowcom o absolutnej autentyczności i świeżości używanych składników, szybko stała się punktem odniesienia dla mistrzów rzemieślniczych lodów...