...Gastronomiczna, przyjazna metabolizmowi czekolada.
INCA'CAO udało się stworzyć linię rzemieślniczej czekolady gourmet w połączeniu z technologią żywności, która jest przyjazna metabolizmowi i dostępna dla szerokiego grona odbiorców. INCA’CAO stosuje specyficzną kombinację słodzików, dzięki czemu nasze produkty mają bardzo niski indeks glikemiczny.
Innowacyjna kombinacja słodzików z...
...Wśród naszych 1700 dostępnych referencji smakowych, standardowa gama gastronomiczna obejmująca ponad 250 aromatów zaspokoi większość zastosowań. Wszystkie wymienione poniżej produkty są dostępne w butelkach o pojemności 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 litr oraz w puszkach o pojemności 5 L, 10 L lub 25 L.
SMAK DOSKONAŁOŚCI OD PONAD 60 LAT. W sercu Romanii, regionu bogatego w tradycję i kulturę gastronomiczną, Attilio Babbi założył w 1952 roku Firmę Cukierniczą BABBI, poświęconą produkcji rożków, wafli i półproduktów dla mistrzów lodziarstwa. Firma, dzięki surowcom o absolutnej autentyczności i świeżości używanych składników, szybko stała się punktem odniesienia dla mistrzów rzemieślniczych lodów...