Francja, Boissy Saint Leger
...czekoladnik z Île-de-France, i jego zespół przygotowują czekoladki, które mają maksymalnie 15 dni. Stéphane Janin, profesjonalny czekoladnik z Val de Marne i specjalista w produkcji czekolad, zaprasza do odkrycia swojej fabryki czekolady, delektując się pysznymi czekoladkami pralinowymi, czystymi czekoladami, truflami czekoladowymi… Sprzedaż czekolady rzemieślniczej (zestawy czekolad, asortymenty czekolad, czekolady…) oraz tworzenie czekolad spersonalizowanych dla firm.
Francja, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS zajmuje centralne miejsce w francuskim rzemiośle, specjalizując się w produkcji wyjątkowych nugatów, które celebrują historię i tradycyjne rzemiosło Montélimar, niekwestionowanej stolicy nugatu. Nasze Produkty: Oferujemy szeroki wybór nugatów, od klasycznego Nougat de Montélimar, bogatego w migdały i miód, po Nougat bio, stworzony dla tych, którzy preferują produkty pocho...
Francja, Rungis
Specjalista w dziedzinie owoców suszonych od 1982 roku, nasza firma PALIMEX importuje, przetwarza i pakuje owoce suszone najwyższej jakości w naszej manufakturze znajdującej się na MIN w Rungis. ▶ Nasza manufaktura na MIN w Rungis - Jesteśmy do Twojej dyspozycji! W 2020 roku opracowaliśmy specjalny proces prażenia owoców suszonych oraz proces przyprawiania. Mistrzostwo, jakość i innowacja to atu...
Francja, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli to rzemieślniczy producent czekolady z siedzibą w Saint-Orens-de-Gameville, w departamencie Haute-Garonne. Wszystkie nasze oryginalne i "domowe" kreacje są opracowywane w naszym warsztacie w pobliżu Tuluzy, gdzie wybieramy najlepsze czekolady i składniki. Każdego dnia produkujemy smakowite kreacje z największą starannością rzemieślniczą, w tym czekolady, ale także lody i sorbety or...
Przepis tradycyjny - Unikalna sztuka Masz ochotę na czekoladę? Czekolada gorzka z figami i orzechami, czekolada gorzka z wiśniami Amarena, czekolada mleczna z pianką, czekolada biała marmurkowa z malinami, a może nasza specjalność - Baton Marsylski... Baton Marsylski ® to specjalność Czekoladni z Marsylii. Pralina "bez masła i śmietany" to czysta przyjemność, naturalna, chrupiąca, w stylu retro, ...
Belgia, Lokeren
Francja, Bagnolet
... restauracyjne oraz kateringowe. Wybierając Baisers Sucrés, decydujesz się na współpracę z wysokiej jakości cukiernikami oraz autentycznymi produktami, dostarczanymi w ramach umowy w ciągu 24 do 48 godzin, w chłodzeniu dodatnim lub ujemnym. Nasze wartości to jakość rzemieślnicza, nasza profesja, nasza pasja. Kévin Bézier, cukiernik i czekoladnik, pracuje w dziedzinie wysokiej jakości cukiernictwa od 20 lat...
Belgia, Bruxelles
Jako rzemieślniczy czekoladnik od trzech pokoleń, w rodzinie tworzymy szeroką gamę pralin. Gwarancja jakości w tradycji i różnorodności smaków.
Francja, Guewenheim
Jakościowy cukiernik, czekoladnik i lodziarz w Guewenheim. Boutique J2B, położona w pobliżu Thann, Masevaux, Mulhouse i Cernay w Haut-Rhin, oferuje ciasta, czekoladki, lody i wypieki dla smakoszy i koneserów.
Francja, Quiberon
Odkryj Caramélier®-Czekoladnika Henri Le Roux, uznanego za jednego z najlepszych czekoladników we Francji, który w 1977 roku w Quiberon stworzył słynny CBS® (Caramel au Beurre Salé), cud o niezrównanym smaku! Wielki czekoladnik, Henri Le Roux ma na swoim koncie ponad 80 kreacji! Wybiera najlepsze ziarna kakao i najlepsze czekolady do pokrycia dla swoich dzieł z subtelnymi nadzieniami, takimi jak...
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER to belgijski rzemieślniczy czekoladnik, specjalizujący się w produkcji pralinek i francuskich makaronów. Jego słodkości są dostępne w salonie czekoladnika w Brukseli, a także można je zamówić online na stronie internetowej Pierre Ledent Chocolatier. Oferując szeroki wybór: ciemne, białe, brązowe, nadziewane, owocowe, kremowe itd. Jest coś dla każdego podniebienia...
Belgia, Trooz
Benoit Nihant to czekoladnik, który oferuje szeroką gamę produktów. Kolekcja haute couture: praliny czekoladowe oferowane w zestawach (małe czekoladowe talerzyki o klasycznych i pikantnych smakach). Kreacje: trufle, solone karmelki, niebiańskie, serca samba, uzależniające,… Delikuby: pomarańczowe skórki, cytrynowe skórki, mandarynki, imbir, grejpfruty, chrupiące migdały, pekany,… Słodkie przyjemności: mieszanki do gorącej czekolady, ziarna kakao, proszek z surowego kakao, pasta do smarowania,… Festywne: całkowicie owocowe oraz trufle z dojrzałym rumem i chili.
Francja, Challans
...Délices d'Anvers pragnie odkryć przed swoimi klientami czekolady o smakach, które dla niektórych mogą być jeszcze nieznane. Oryginalność jego prezentacji sprawia, że ten czekoladnik jest rzemieślnikiem zakochanym w swoim fachu. Na chrzest lub komunię wszyscy szukają połączenia prostoty i wyjątkowości. Aby Cię usatysfakcjonować, Délices d'Anvers oferują szeroki wybór opakowań i smaków (migdały...
... rozpoczęły się w kwietniu 2011 roku. Francuski czekoladnik i cukiernik, który zajmuje się produkcją i dystrybucją trufli czekoladowych w ponad 45 krajach na 5 kontynentach. Firma jest znana i uznawana dzięki swojej marce handlowej „Truffettes de France”.
ręcznie robiony czekoladnik w Quimper w Bretanii, produkujemy około 35 rodzajów wysokiej jakości czekoladek praliny z orzechów laskowych i migdałów, ganache wykonane z najlepszych ziaren kakao, masa marcepanowa, karmel z solonym masłem, karmel z solonym masłem do smarowania, sprzedaż dla profesjonalistów w branży czekoladowej, zniżki dla komitetów zakładowych, wysyłka na terenie całej Francji, sklep internetowy.
Francja, Montargis Cedex
Luksusowy cukiernik od trzech pokoleń, jest oficjalnym twórcą prawdziwej Prasline. Oryginalny przepis na Prasline od 1636 roku. Francuski czekoladnik.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play