Francja, Bellême
...Kwadraty degustacyjne ciemnej czekolady 70% kakao. Aby zaoferować wyjątkowe czekolady, wybieramy najlepsze surowce. Waga netto (G): 100...
Włochy, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE pozwala poczuć charakterystyczne aromaty i zapachy owocu, które są bardziej wyeksponowane, gdy likier jest degustowany na zimno, ale nie zamrożony. Bardzo ceniony na koniec posiłku z degustacją ciemnej czekolady, doskonały do mieszania w przygotowaniu aperitifów i koktajli.
Belgia, Gent
...Sablon (dzielnica i wzgórze w historycznej górnej części Brukseli) jest najlepiej znane z rynku antyków, ekskluzywnych handlarzy antykami oraz belgijskich sklepów z czekoladą. Zaprosimy Cię na wymarzoną wycieczkę dla miłośników czekolady i opowiemy wszystko, co musisz wiedzieć o Sablonie, piwie, czekoladzie i szampanie. Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, dlaczego Bruksela słynie z czekolady...
Hiszpania, La Pobla De Benifassà
... Likier z kremem z czarnej trufli jest wytwarzany z destylatu truflowego i cynamonu i jest prezentowany w szklanej butelce o pojemności 200 ml. Jego prawidłowa degustacja wymaga bardzo niskiej temperatury, unikając przechowywania w zamrażarce, aby wzmocnić jego właściwości trawienne i zdrowotne. Jest to produkt solidarnościowy, ponieważ został stworzony z nieocenioną pomocą Aspromivise, organizacji, która wspiera osoby z różnorodnością funkcjonalną i jest wiodącym stowarzyszeniem w walce o inkluzję, widoczność i różnorodność.
Hiszpania, Varea
... zaokrąglonym smakiem, który zaskakuje smakoszy i zaczyna być doceniany na krajowych konkursach. Degustacja 4 miodów pitnych + 3 tapas: -Miód pitny Damajuana Śródziemnomorski -Miód pitny Damajuana Górski -Miód pitny z Orzechami i Dzikimi Ziołami -Wermut z Miodu Pitnego i Dzikich Ziół z Beczek -Tapas z awokado -Tapas z tostów chlebowych i orzechów. -Tapas z kwaśnej czekolady lub dojrzewających serów.
Francja, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe. Już od kilku lat...
Francja, Vitrolles
...Odkryj CREMOSO, naszą pyszną kawę BIO, 100% ARABICA z Gwatemali, paloną i mieloną. Pochodząca z rolnictwa ekologicznego, ta wyjątkowa kawa wzbogacona jest o 53 mg organicznego CBD i pochodzi z wulkanicznych wyżyn zachodniej Gwatemali, na wysokości ponad 1350 m. AROMATY: Nuty czekolady i orzechów. DEGUSTACJA: Mocna i aksamitna z delikatną kwasowością. INTENSYWNOŚĆ: 7/10 Właściwości: Uspokajająca Energetyzująca...
Francja, Bordeaux
...% Cabernet Franc Winifikacja: ręczne zbiory, winifikacja parcelarna w zbiornikach inox z regulacją temperatury Dojrzewanie: 12 miesięcy w beczkach (50% nowych) Degustacja: Ciemna barwa, nos dojrzałych czarnych wiśni, jeżyn, ciemnej czekolady, lukrecji i mielonych orzechów. Usta mięsiste, okrągłe i soczyste. Starannie wyważone i czyste taniny. Harmonijne i zrównoważone.
Francja, Issy-Les-Moulineaux
...Degustacja Grand Cru Classé z Château Smith Haut Lafitte pozostawia niezatarte wspomnienie w pamięci każdego degustatora. Z rocznika na rocznik, to wielkie czerwone wino imponuje swoją stałą jakością oraz aromatyczną mocą. Nuty czarnej porzeczki i jeżyny łączą się z niezwykle szlachetnym drewnem, wydobywając aromaty tytoniu, wanilii, czekolady i palenia. Przyprawy (pieprz, lukrecja, goździk...
Francja, Auxerre
...Degustacja atak miękki i smakowity (świeże maliny, wiśnie i suszone śliwki) z nutami waniliowej czekolady na finiszu Winifikacja zbiory w naddojrzałości, dojrzewanie 8 miesięcy Zawartość alkoholu: 15% Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Domaine Sainte Luchaire Aplikacja: Pays d'Oc Rocznik: 2018 Szczep: Merlot Uprawa: Zrównoważona Etykieta: Chroniona Nazwa Geograficzna...
Francja, Parnac
...Intensywne i złożone Cahors To wino o głębokiej barwie jest ekspresyjne i harmonijne; jego złożony bukiet przywołuje aromaty czarnej porzeczki, przypraw i prażonych owoców. Mięsiste i mocne w ustach, jego aksamitna jakość jest dowodem na doskonałe opanowanie technik starzenia w dębie. Aromaty czarnych owoców, lukrecji i czekolady dopełniają pełne wyrażenie wina. Podawaj dekantowane (lub otwarte kilka godzin wcześniej) przed degustacją w temperaturze 15-16°. Sugerowane połączenia: dziczyzna, foie gras, trufle, grzyby leśne, tournedos, jagnięcina karmiona mlekiem.
Francja, Arles
...Maison Lesage Asortyment czekolad premium. Średnia waga cukierka czekoladowego 13G Rodzaj czekolady Czyste masło kakaowe Przechowywanie W suchym miejscu w temperaturze między 14 a 17°c Degustacja Do spożycia w temperaturze 20°c w ciągu 8 tygodni od zakupu.
Francja, Paris
... wyraźne aromaty skórki pomarańczy. Wanilia, która dodaje niezbędnej nuty słodyczy, dopełnia te zapachy, tworząc szczególnie owocowy nos. Degustacja: Charakteryzujący się aksamitną teksturą, ten pierwszy rozdział wyraża się z apetytem, ujawniając smaki przypraw, prażonej czekolady i ciasta.
Belgia, Bruxelles
... współpracuje z wieloma międzynarodowymi firmami, które wykorzystują czekolady personalizowane w celach reklamowych, marketingowych lub jako prezenty relacyjne (dla klientów lub pracowników). Wizyty z przewodnikiem (tylko na rezerwację) dla grup. Degustacja również nie jest pominięta! Oferujemy również wizyty z aktywnym udziałem gości, warsztaty wprowadzające, degustacje wina i czekolady (na rezerwację i wycenę).
Włochy, Frattamaggiore
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play