Holandia, Nuenen
...Unagi to japońskie słowo oznaczające węgorza słodkowodnego. Jest on spożywany w Japonii od ponad 5 000 lat i stanowi istotny element kultury oraz kuchni. Unagi jest pieczony lub grillowany i podawany z słodką marynatą na bazie soi. Nasz Unagi jest hodowany w Chinach i Tajwanie. Następnie marynujemy węgorza w słodkiej marynacie sojowej Kabayaki. Węgorz słodkowodny dostarczany jest w postaci filetów w kształcie motyla, z 20% sosem Kabayaki. Użyj Unagi na przykład jako dodatku do sushi unagi (nigiri lub tamaki) lub w misce.
Hiszpania, Altea, Alicante
... podstawowa część garderoby, pasuje do wszystkiego. Szczególnie do świeżych i lekkich potraw, przystawek, ryb, białego mięsa, sushi, prostych przystawek, sałatek itp. INGREDIENTES: Woda, słód jęczmienny, chmiel i drożdże. ALÉRGENOS: Jęczmień HISTORIA: To jest jasne piwo Althaia, pierwsze, które warzyliśmy w browarze i z pewnością to, które produkujemy najwięcej i które jest najczęściej spożywane w naszej ukochanej Costa Blanca w Alicante. Z naszą Mediterranean Lager znajdziesz dobre, jasne i naturalne piwo. Zrobione tylko z wody, słodu jęczmiennego, chmielu i drożdży.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play