Milis Nurseries specjalizuje się w produkcji i handlu roślinami owocowymi oraz roślinami owocującymi. W latach 60-tych Konstantinos Milis, zwracając szczególną uwagę na potrzeby greckich drzew w zakresie zdrowego materiału rozmnożeniowego, wykorzystuje stare znane praktyki regionu i, we współpracy z agronomami, rozpoczyna tworzenie pierwszej szkółki owocowej (brzoskwinie, wiśnie, morele, śliwki, j...
Francja, Caromb
...następnie prasowanie i klarowanie, w końcu winifikacja w niskiej temperaturze (16°C). 2 tygodnie winifikacji, a następnie dojrzewanie na osadzie drożdżowym podczas zimy. Na koniec filtracja przed butelkowaniem z inercją.
Francja, Auxerre
...), ryby i owoce morza (pieczony homar w sosie cytrusowym, homar po maltańsku podawany na zimno), sery (roquefort), desery (sałatka z owoców egzotycznych, lody z kasztanów, ciasto francuskie z żółtymi brzoskwiniami) Winifikacja fermentacja w beczkach, a następnie dojrzewanie przez 18 miesięcy w nowym francuskim dębie Rada winiarza: podawać w temperaturze między 10 a 12°C Zawartość alkoholu: 13,5% Czas przechowywania: 18 lat Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 75cl Domaine: Château Coutet Aplikacja: Barsac Rocznik: 2017 Uprawa: Zrównoważona Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Francja, Paris
... aromatów, nuty hiacyntu i lipy oraz zaskakująca słodycz, która zachwyci wszystkie podniebienia. Przyjemny i zrównoważony, łatwy do zrozumienia. Szczepy, dojrzewanie...: 100% Ugni Blanc. Flakon 500 ml. Dojrzewał minimum dwa lata w beczce w podziemnej piwnicy Château Garreau, jedynej w Armagnac.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play