W rzeczy samej jesteśmy szczególnie dumni, że od ponad 40 lat z powodzeniem działamy na rynku w grupie produktów z płynnych i suszonych ekstraktów sło...
Bio-malta ekologiczna, certyfikowana, włóknista z wyjątkową kompozycją włókien, opracowaną na bazie naturalnych surowców, takich jak granulat korkowy ...
Słód jęczmienny, czyli malta, to ziarno preferowane przez piwowarów do produkcji piwa. W swojej najprostszej formie jest to jęczmień, który pozwolono ...
Maszyny do kiełkowania słodu EIRICH zostały zaprojektowane w celu oddzielania kiełków od słodu podczas procesu transportu. Dostarczony słód jest dezyn...
Opis :
Żyto (Secale cereale) to robustne zboże, dobrze przystosowane do zimnych klimatów i mniej urodzajnych gleb. Wyróżnia się smukłymi kłosami i wy...
Mąka żytnia T170 to mąka pełnoziarnista, która zachowuje całą zawartość ziarna żyta, w tym otręby i zarodek. Charakteryzuje się bardzo ciemnym, niemal...
Jego stosunkowo młode starzenie nadaje mu dość jasny bursztynowy kolor. Nos ujawnia zarówno pewną słodycz, jak i subtelną nutę przypraw. W ustach najp...
Dobra mąka jest niezbędna do domowego pieczenia, delikatnych ciast w cukierniach oraz pysznych deserów w restauracjach. Żyto, pszenica, jęczmień i pro...
Nasza mąka pełnoziarnista - bogata w błonnik, minerały i witaminy.
Mąka żytnia jest preferowaną mąką do ciemnego chleba. Już Hildegarda z Bingen opis...
Z niezrównaną, grubą i lekko ciemną skórką, ten chleb ma charakterystyczny smak dzięki mieszance mąki pszennej (50%) i mąki żytniej (50%). To bardzo s...
Ten pączek jest ogólnym drenażem. Działa głęboko na wydalniki (wątroba, nerki, płuca, jelita, skóra).
Ekstrakt z pączków bio, świeżych (nie mrożonych)...
Odkryj jego wyrazisty smak i specyficzny aromat związany z jego pochodzeniem: żyto górskie z Ziem Margeride. Wyjątkowy obszar do uprawy żyta, położony...