Francja, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet to firma rodzinna, specjalizująca się w Foie Gras, znajdująca się w pobliżu Dax, w Chalosse, na wsi w regionie Landes (40) w południowo-zachodniej Francji, w krainie tradycji wiejskiej. Z miłości do regionalnej gastronomii, nasza rodzina pielęgnuje ducha, aby produkować to, co najlepsze w kuchni z kaczki. Wszystkie nasze produkty pochodzą z kaczek mulard, hodowanych, karmionych i tuczących na zdrowym i naturalnym pełnym ziarnie kukurydzy, bez stresu i z szacunkiem, u naszych lokalnych producentów.
Pasujące produkty
GURMAŃSKA GOSPODARSTWO
GURMAŃSKA GOSPODARSTWO
Francja, Rungis
...Foie gras IGP z Périgordu, Foie gras IGP z Południowego Zachodu i Foie gras IGP z Landes.
Francja, Auros
...Foie gras IGP Landes. Co roku nagradzany w PARYŻU. Wysokiej jakości produkt w rozsądnej cenie. Prezentowany w małej próżniowej torbie.
Francja, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES to firma z regionu Landes, specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa kaczki. Nowoczesny zakład produkcyjny posiada europejskie zezwolenie oraz certyfikat kaczki do foie gras z Południowego Zachodu. W ten sposób LE GRENIER DES GASTRONOMES produkuje surowe foie gras z kaczki, piersi kaczki, suszoną i wędzoną pierś kaczki, confit z kaczki, skwarki z kaczki, półgotowane foie gras z kaczki oraz foie gras w puszkach. LE GRENIER DES GASTRONOMES zobowiązuje się do oferowania produktów najwyższej jakości.
Francja, Rungis Cedex
... ma tajemnic dla EUROVOLAILLES, który oferuje foie gras wysokiej jakości. W EUROVOLAILLES jakość jest najważniejsza, z bardzo szeroką gamą i licznymi referencjami: drób wiejski i kawałki Label Rouge z Zachodu i Orleanu, perliczki i kawałki z Landes lub Normandii, piersi z kaczki z Gers, kaczki z Loué oraz gołębie duszone lub imperialne. Nie zapominając o kilku specjalnościach, które wyróżniają firmę, takich jak koźlę, jagnięcina Label Rouge. Tradycyjne rzemiosło i tradycja dla kapona z suchym piórkiem. Możliwość dostawy.
Francja, Montaut
Założona w 1920 roku, Maison LAFITTE od czterech pokoleń specjalizuje się w gastronomii Landaise. Maison jest prawdziwym specjalistą w tradycyjnym tłuszczu z kaczki. Produkuje foie gras z kaczki i gęsi, konfitury, piersi, skrzydła i udka z kaczki. Oferuje również przystawki i dania gotowe, takie jak pasztet z kaczki, mus z kaczki, rillons i rillettes, tradycyjne pasztety, terriny, pasztety...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play