Francja, Cornillé
Od 2001 roku CORNILLÉ, ekspert w przetwarzaniu współproduktów pochodzenia bydła, zbiera co roku 120 000 ton surowców w Wielkiej Brytanii u swoich partnerów, rzeźni i zakładów uboju grup AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) i BIGARD. Te współprodukty są przetwarzane na tłuszcze, białka dehydratyzowane i minerały kostne. CORNILLÉ zdecydowało się przestrzegać hierarchii zastosowań, priorytetowo traktuj...
Francja, Nanterre Cedex
... żywnością. Użycie smaru do konserwacji zarejestrowanego jako H1 w NSF pozwala zminimalizować krytyczne punkty kontrolne, jak wymaga system HACCP. Formulacja oparta na wysokowydajnych estrach neopolyolowych. Wyjątkowa odporność na wysokie temperatury i właściwości przylegania. Niska ewaporacja i wysoka temperatura zapłonu. Redukcja zużycia oleju i znaczące wydłużenie interwałów smarowania.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play