Firma Waters jest dostawcą instrumentów naukowych dla laboratoriów badawczych, rozwojowych i kontroli jakości.
Dzięki swoim zaawansowanym technologiom w dziedzinie chromatografii, spektrometrii mas, analizy termicznej i reologii, Waters oferuje innowacyjne, kompleksowe rozwiązania łączące instrumentację (HPLC, UHPLC, UPLC, LC-MS, GC-MS), oprogramowanie, kolumny (analityczne/przygotowawcze/tryby H...
Specjalista w zakresie formułowania na miarę, laboratorium SPLP wspiera Cię w rozwoju Twoich suplementów diety w postaci kapsułek miękkich i gumisiów.
To dynamiczny i doświadczony zespół, który prowadzi z Tobą wszystkie Twoje projekty w pełnym zakresie.
Z fachową wiedzą śledzimy cały proces tworzenia Twojego produktu i doradzamy w zakresie pozyskiwania surowców, stosowania oznaczeń, ram regulacy...
... relaksujący; otwiera pory skóry, łagodzi zatkanie głowy i udrażnia zatoki. Uzupełnione standardową formułą na bazie bio oleju kokosowego, bio oleju oliwkowego, bio oleju palmowego, bio oleju konopnego i bio oleju jojoba. Dla pobudzającego efektu rano lub chwili relaksu wieczorem po intensywnym dniu, każdy znajdzie swój moment dobrostanu.
...Region: Temanggung, to wskazuje geograficzne pochodzenie kawy.
Typ: Arabica, to wskazuje na odmianę kawy.
Proces: Fullwash, to wskazuje na metodę przetwarzania używaną do obróbki ziaren kawy po zbiorach. Metoda ta polega na usunięciu miąższu i mucylu z ziaren kawy przed suszeniem.
Poziom wilgotności: 11%-12%, to wskazuje na ilość wody pozostałej w ziarnach kawy po przetworzeniu.
Rozmiar sitka: 15-17, to odnosi się do rozmiaru ziaren kawy sortowanych według ich średnicy.
Klasa 3 (domyślnie 26-44): to wskazuje na poziom jakości kawy, przy czym klasa 3 to standardowa jakość.