Francja, Baie-Mahault
...Odkryj naszą selekcję wysokiej jakości tusz owczych. Każda tusza jest starannie przygotowywana, aby zapewnić mięso delikatne i smaczne, idealne do różnych przygotowań kulinarnych. Niezależnie od tego, czy chodzi o tradycyjne gulasze, potrawy duszone czy grillowanie, nasze mięso owcze spełnia najwyższe standardy smaku i świeżości. Zamów już teraz, aby delektować się najlepszym mięsem owczym.
Francja, Luitré-Dompierre
...Niezależnie od tego, czy jesteś profesjonalistą w branży gastronomicznej, czy detalistą, mamy mięso, które spełni oczekiwania Twoich najbardziej wymagających klientów. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym: - Mięso wołowe - Mięso cielęce - Mięso wieprzowe - Mięso drobiowe - Mięso owcze Wybierając CBViandes-Distri, wybierasz zaufanego partnera, który stawia jakość i satysfakcję swoich klientów w centrum swoich działań. Dołącz do nas i odkryj różnicę, jaką może wprowadzić dostawca mięsa zaangażowany w doskonałość i jakość.
Francja, L'étrat
...Firma CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE jest jednym z największych "producentów naturalnych jelit" we Francji. CHARLES FRERES produkuje i dystrybuuje jelita naturalne (owcze, wieprzowe, wołowe i końskie) oraz jelita sztuczne (kolagenowe, celulozowe, wzmocnione celulozowe i plastikowe). CHARLES FRÈRES jest wyłącznym dystrybutorem we Francji marek DEVRO (Czechy) dla jelit i folii kolagenowych, KALLE (Niemcy) dla jelit celulozowych, Faser, plastiku oraz osłon transferowych. Wszystkie te produkty są prezentowane i pakowane dla rzemieślników oraz przemysłu w sektorze produkcji wędlin.
Jako profesjonaliści w dziedzinie jelit od ponad trzydziestu lat, oferujemy szeroką gamę naturalnych jelit (jelita owcze, jelita wieprzowe, jelita wołowe, jelita końskie) do wędlin, a także przyprawy do merguez, przyprawy do chipolatas, przyprawy do kaszanki, profesjonalne noże rzeźnicze, haki Esse, maszynki do mięsa, mieszalniki do mięsa, nadziewarki do mięsa, maszyny próżniowe. Wszystkie nasze produkty charakteryzują się kontrolowaną jakością.
Francja, Capdenac Gare
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play