Francja, Bertrimoutier
... warunkach hodowli. Oferujemy szeroką gamę produktów: - przepiórki całe - przepiórki filetowane - przepiórki gotowe do gotowania - przepiórki PAC - kawałki przepiórek - filety z przepiórek - udka przepiórek - piersi przepiórek - pasztety z przepiórek - rillettes z przepiórek… Pracujemy zgodnie z normami HACCP (zarządzanie ryzykiem żywnościowym). Sprzedajemy wszystkie nasze produkty świeże/mrożone we Francji, Europie i na rynkach eksportowych. Oferujemy również nasze żywe przepiórki lub do konsumpcji zwierzęcej.
Francja, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT tożsamość rodzinna z siedzibą w Isère, specjalizująca się w cięciach koni, produktach przetworzonych z koni i przetwórstwie mięsa końskiego. Hodowla koni, ubój koni, odkostnianie, cięcie koni, przetwarzanie mięsa końskiego, pakowanie próżniowe, w tackach, luzem, w puszkach, dystrybucja. Opanowanie całego łańcucha dostaw koni we Francji. CERTYFIKACJA IFS w naszym zakładzie produkcyjnym, aby zapewnić naszym klientom produkty o najwyższym bezpieczeństwie żywnościowym. Dostosowanie do potrzeb naszych klientów, opracowywanie produktów specyficznych z odpowiednimi specyfikacjami.
Francja, Sainte-Luce-Sur-Loire
... międzynarodowych, w ZEA, w Afryce i w innych krajach. Dostarczamy do rzeźni, restauracji, supermarketów i hurtowni. Orient’hal Market kładzie nacisk na jakość, niezawodność i przejrzystość, aby spełnić wymagania naszych klientów. Nasz zespół handlowy pozostaje do Państwa dyspozycji w przypadku jakichkolwiek pytań, informacji lub zamówień. Mówimy po francusku, angielsku, arabsku, niemiecku i hiszpańsku.
Francja, Rungis Cedex
... ma tajemnic dla EUROVOLAILLES, który oferuje foie gras wysokiej jakości. W EUROVOLAILLES jakość jest najważniejsza, z bardzo szeroką gamą i licznymi referencjami: drób wiejski i kawałki Label Rouge z Zachodu i Orleanu, perliczki i kawałki z Landes lub Normandii, piersi z kaczki z Gers, kaczki z Loué oraz gołębie duszone lub imperialne. Nie zapominając o kilku specjalnościach, które wyróżniają firmę, takich jak koźlę, jagnięcina Label Rouge. Tradycyjne rzemiosło i tradycja dla kapona z suchym piórkiem. Możliwość dostawy.
Francja, Rungis
...…). Nasza oferta drobiu: Drobiu z Bresse, Drobiu z Gers hodowanego na wolnym powietrzu, Drobiu fermowego i z oznaczeniem czerwonym, drobiu ekologicznego, tradycyjnego drobiu fermowego. Drobiu Halal: COURTIN HERVOUET jest hurtownią eksportową foie gras i dostawcą drobiu na eksport, oferującym dostawę drobiu na eksport oraz sprzedaż foie gras na eksport. Jako specjalista w eksporcie drobiu, foie gras i...
Francja, Rungis
... Angus, pochodzący ze Szkocji. Nasze wyjątkowe mięsa są rzadkie i bardzo cenione, a ich ilość jest ograniczona. Mięsa ze świata: mięso argentyńskie, mięso urugwajskie, mięso australijskie, mięso amerykańskie. EURODIS VIANDES jest hurtownią mięsa rzeźniczego w Rungis. EURODIS jest dostawcą mięsa w hurcie w Rungis, półhurtowym mięsem, specjalistą w imporcie-eksportcie mięsa rzeźniczego w Rungis. EURODIS VIANDES jest generalistą w produktach mięsnych w Rungis i specjalistą w mięsie na rynku Rungis.
Francja, Bassussarry
Firma Sofrana specjalizuje się w handlu żywymi zwierzętami hodowlanymi, rasami mlecznymi i mięsnych, zwierzętami do tuczu i uboju, a także w genetyce i nasionach. Sofrana to także całkowita kontrola nad mięsem i produktami mięsnymi na całym świecie. Dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnościom zdobytym przez 50 lat, Sofrana bierze udział w licznych wydarzeniach związanych z genetyką i hodowlą we Francji oraz w różnych krajach na świecie.
Francja, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE to firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży mięsa wieprzowego. FIPSO jest jedynym francuskim rzeźnią, która eksportuje mięso wieprzowe do Stanów Zjednoczonych i Chin. Produkty FIPSO posiadają liczne certyfikaty. Niektóre produkty z produkcji są oznaczone: IGP wieprzowina z Południowo-Zachodniej Francji, IGP Szynka z Bayonne, label rouge wieprzowina z wolnego wybiegu oraz linia bez GMO.
Francja, SABLE SUR SARTHE
... gotowego do gotowania, zanim pojawiły się produkty pokrojone. Na rynku drobiu oznaczonego, LDC zajmuje pozycję lidera i w ciągu dziesięciu lat zdobyło rynek francuski drobiu oznaczonego. LDC zaczęło od trzech pierwszych francuskich etykiet i oznaczenia pochodzenia kontrolowanego, aby zbudować swoją reputację (drobiu fermowego z Loué, drobiu z Landes i drobiu z Bresse), zanim nabyło regionalne etykiety o dużej renomie (Label Rouge i AOC). Marki: LE GAULOIS, MAITRE COQ, le Volailler, Loué, Marie i Traditions d’Asie.
Francja, Sainte Luce Sur Loire
Nasza siła: znajomość wymagań naszej społeczności. Wszystkie produkty mięsne są wytwarzane z mięsa, którego uboju dokonano zgodnie z zasadami religijnymi, a mianowicie: ubój przeprowadza muzułmański rzeźnik. Ofiara spełnia specyficzne zasady dotyczące uboju halal. To właśnie na podstawie tych zasad wybraliśmy dla Państwa produkty, których śledzenie jest przejrzyste, jasne i zgodne z zasadami religijnymi. Orienthal Market to także oferta różnorodnych i innowacyjnych produktów halal.
Francja, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Podroby i mięso w hurcie na międzynarodowym rynku w Rungis.
La boyauderie sisteronaise, założona w 1985 roku, jest firmą zajmującą się produkcją żywności. Jej specjalnością jest tradycyjna obróbka najwyższej jakości jelit, takich jak produkcja stóp pakowanych, jelit owczych, jelit wieprzowych i jelit wołowych, … Dzięki swojemu rzemiosłu, jej tradycyjne produkty są znane z wyjątkowych smaków.
Francja, Revel
... pochodnych z drobiu, w całości lub w porcjach, w współpracy z innymi firmami: •Indyk biały •Kaczka tłusta •Kaczka chuda •Kaczka młoda •Króliki •Przepiórki, gołębie, jaja Ci partnerzy współpracują z nami od wielu lat w tym samym duchu jakości i ścisłej kontroli, z mięsem zawsze pochodzącym od zwierząt hodowanych, ubijanych i przetwarzanych we Francji.
Francja, Caylus
Od 1896 roku minęło 121 lat, a wiedza i umiejętności Conserves d’Autrefois wciąż się rozwijają. 121 lat, w których z pasją, starannością i kreatywnością wykonujemy naszą pracę… Nasze bogate dziedzictwo kulinarne, będące wynikiem wielu przepisów opracowanych przez naszych kucharzy na przestrzeni tych wszystkich dziesięcioleci, daje nam dziś cenną wiedzę wynikającą z tego dziedzictwa. Położone w...
Francja, Quimperle
Odkryj produkty, przepisy i porady żywieniowe Bigard, numer 1 w branży mięsnej we Francji. Odkryj produkty Bigard: mielone mięso, kiełbaski, carpaccio, faszerowane warzywa, merguez... Rzeźnie BIGARD oferują golonkę i mięsa pakowane próżniowo pochodzące z starannie wyselekcjonowanych zwierząt. Nasz dział handlowy zapewnia indywidualne podejście i usługi wysokiej jakości, niezależnie od Twoich...
Francja, St Medard
... drobiu i zachowuje mięso w nienaruszonym stanie. Konserwy oferowane przez Fermę de Compreste są produkowane z drobiu hodowanego na farmie, co pozwala na kontrolowanie ich wysokiej jakości, zwłaszcza dzięki karmieniu zbożami uprawianymi na miejscu. Dziś oferujemy pełną gamę drobiu wyłącznie z suchego opierania. Maison Garbay: Drób na Święta, Drób z Gers, Pularda, Indyka wiejska, Kapon wiejski, Kapon popielaty, Kapon perliczy, Kapon, Indyk, Mini kapon, Pularda, Kapon Gascon, Pakiet odkrywczy.
Francja, Champagney
...Dzień dobry, jestem dostawcą usług rzeźniczych, dojeżdżam do sklepów, aby zaoferować moje usługi oraz możliwość udostępnienia rzeźników. Nasze zalety: Wybór spośród wyselekcjonowanych rzeźników, aby wspierać Wasz zespół oraz bardzo dobre relacje z klientami. Cena niższa niż w agencjach pracy tymczasowej. Jestem dostępny pod numerem 06/27/46/92/75. Dziękuję i życzę miłego dnia. Z poważaniem.
Francja, Beaulieu Sur Sonnette
Firma SARDIN Jean Philippe, która działa w sektorze mięsnym (tusze kóz i owiec). Ma siedzibę w Beaulieu-sur-Sonnette, Francja.
Francja, Nogent Sur Oise
Dans leur usine de Nogent-sur-Oise, les SALAISONS JOUVIN fabriquent chaque année 2 700 tonnes de produits à base de porc dans le respect des traditions pour offrir un goût unique et répondre au cahier des charges des plus grands distributeurs. Spécialiste du chorizo à la française, cette production « Made in France » de charcuterie de porc fait l’objet d’un contrôle qualité permanent. Fabriqué da...
Francja, Puygouzon
Specjaliści od drobiu z Tarnu „Albi Volailles” z siedzibą 4 km od Albi. Rozwój i sukces firmy są wynikiem polityki handlowej, w której: jakość produktów i usług w najlepszej cenie to dewiza firmy.
Francja, Versailles
Założona w 1958 roku, JACOB SA jest firmą rodzinną specjalizującą się w hurtowej i półhurtowej dystrybucji drobiu, produktów mlecznych, artykułów spożywczych, mięsa i wędlin. JACOB SA składa się z profesjonalnego i dynamicznego zespołu, który oferuje szeroki asortyment produktów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby restauratorów, piekarzy, rzeźników, drobiarzy i kateringów dzięki codziennym dostawom od swoich zaufanych dostawców z całej Francji, cieszących się uznaną renomą.
Francja, Saint Joseph De La Reunion
Francja, Chevilly Larue
Francja, Simiane La Rotonde
Francja, Saleilles
Francja, Autignac

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play