Francja, Aiguilhe
... francuskiego mięsa, jagnięcina (czarna rasa Velay), cielęcina z Velay i Forez, fin gras z Mézenc, wieprzowina z Haute-Loire. Głowa cielęca, nóżki wieprzowe, maouche lozérienne, potée auvergnate, kura w garnku, blanquette de veau. Gama tradycyjnych francuskich sosów, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos zielony, sos madère, sos à la diable, aioli. Gama pesto z ziołami, pesto z czosnkiem niedźwiedzim, pesto z pokrzywy. Sos, gravy sauce, produkt z Francji, tradycyjna francuska kuchnia gotowana przez szefa kuchni. Praca na zlecenie.
Firma Mazamétaine Barthas, bardziej znana jako Cuir Naturel, to firma zajmująca się sprzedażą online oraz w sklepie stacjonarnym skór i futer dla klientów indywidualnych oraz rzemieślników. Oferujemy wszystkie rodzaje skór i futer, z czego większość w formacie upcycling, a niektóre w produktach śledzonych. Skóra garbowana roślinnie do wytłaczania, jagnięcina garbowana roślinnie lub chromowo...
Francja, Limoges
GIE Ovins du Limousin to grupa 1200 hodowców jagniąt z Limousin, certyfikowanych przez Qualicert i korzystających z oznaczenia Chroniona Nazwa Pochodzenia. Ovins du Limousin to pierwsza francuska branża owiec z oficjalnym znakiem jakości.
Francja, Castelnaudary
...zasiądźcie razem przy wspaniałej paelli lub obfitym kuskusie. W ten sposób również staniecie się częścią święta. "Gigot Bitume" to danie, które przygotowuje się na placach budowy. Zazwyczaj podczas posiłku, który gromadzi wszystkie branże i oznacza zakończenie prac, "La Table à Dudule" kontynuuje tę tradycję mistrzów bitumicznych z początku XX wieku. Zgromadź swoich gości, gdzie smak, towarzyskość, tradycja i spektakl łączą się przy Twoich stołach! Ta starożytna metoda gotowania pasuje do wielu innych potraw, takich jak kiełbasy z Lyonu, jagnięcina,... Odpowiada na...
Francja, Olonne Sur Mer
... limuzyńska, cielęcina limuzyńska, wieprzowina francuska, jagnięcina, koń i drób z Challans. Jej karta i menu zmieniają się w rytmie pór roku. Catering współpracuje z lokalnymi producentami i przygotowuje tradycyjne dania na bazie świeżych produktów. Możesz wybierać spośród różnych paczek mięsnych (wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób i mieszane), bufetu (surowe warzywa, sałatki, tabbouleh, pasztet/rillettes, zestaw wędlin, dodatki, kilka rodzajów mięs do wyboru i talerz serów), a także różnych gorących dań, grillowanych potraw i dodatków.
Francja, Nantes
Firma BERJAC specjalizuje się w hurtowej sprzedaży mięsa i ryb dla profesjonalistów z branży gastronomicznej (restauratorzy, wędliniarze, catering, sklepy spożywcze, małe jednostki samorządowe) oraz zapewnia obsługę sklepu i realizuje dostawy w departamentach Loire-Atlantique, Vendée, Maine i Loara: mięsa (wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina), podroby, wędliny, drób, produkty świeże (owoce i warzywa, żywność), ryby. Firma BERJAC należy do rodziny CADEGAU: działalność B2B w zakresie produktów świeżych (mięso i ryby) w Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes i Marée) oraz Saumur (Savia).
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Francja, Saint-Viance
Viandes de Corrèze od wielu lat utrzymuje wymagające i trwałe partnerstwo z hodowcami z regionu kraju Brive oraz z kooperatywą CAPEL, tworząc systemy jakości. Nasze wymagania dotyczące jakości w 4 gatunkach (cielęcina, wołowina, jagnięcina i wieprzowina) opierają się na synergii umiejętności między rolnikami, hodowcami a naszym rzemiosłem rzeźniczym. Poza oficjalnymi gwarancjami, certyfikatami i...
... delikatesów przeznaczonych dla profesjonalistów. Dom MASSE to przede wszystkim pasja do dobrych produktów, takich jak wędzony łosoś, kawior, mięso (prosięta, bezkościowy kark prosięcia, bezkościowy udziec prosięcia, łopatka prosięcia z kością, tylna golonka prosięcia z kością, a także podroby, takie jak nerki cielęce i serca cielęce, wołowina / jagnięcina, oraz oferta mięs krojonych i bardziej szczegółowych nazw regionalnych, drób i dziczyzna, wędliny, grzyby i ravioli, skorupiaki, produkty morskie i ślimaki, oleje i octy oraz delikatesy.
Francja, Rungis Cedex
...takich jak zwinięte i związane głowy cielęce, onglet PAD (Gotowe do Cięcia, obrane bez nerwu), plastry wątrób wołowych i cielęcych, pokrojone w kostkę nerki wołowe, kostki policzków wołowych, plastry lub kostki serc wołowych i cielęcych itd. Handel produktami podrobowymi: PRODAL posiada stoisko na pawilonie podrobów w Rungis. Oferujemy naszym klientom szeroki asortyment produktów (mięsa pakowane próżniowo, produkty podrobowe, wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, produkty świeże i mrożone…). Zadzwoń do nas pod numer 01 41 80 02 80.
Francja, Saint-Etienne
...WENCO to międzynarodowa firma zajmująca się handlem importowo-eksportowym, specjalizująca się w mrożonych produktach spożywczych (wieprzowina / drób / wołowina / jagnięcina / ryby) na całym świecie. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji. Twoje zapytanie jest zawsze mile widziane!
Francja, Millau
...GANT CAUSSE to firma założona w 1892 roku, która należy do czołowych producentów rękawic w Millau. W Millau, historycznym miejscu produkcji skór i rękawic, garbarze od wieków znają sekrety materiału, który sprawia, że rękawica "przyjmuje skórę" na dłoni. Jagnięcina, pekari, jeleń, pyton, struś ... Te najcenniejsze, elastyczne i cienkie skóry są starannie wybierane, aby zapewnić rękawicom wyjątkową jakość.
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Francja, Quimperle
... potrzeb. Wieprzowina VPF, Wieprzowina Certyfikowana Cochon de Bretagne, Wieprzowina Label Rouge, Wieprzowina Label Rouge Fermier, Wieprzowina Filière Bleu Blanc Cœur... Rasy mięsne, młode bydło, byki, krowy mleczne... BIGARD oferuje szeroki asortyment produktów, takich jak jagnięcina Label Rouge.
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w p...
Francja, Bordeaux
Francja, Barbentane
Jesteśmy producentem wędlin rzemieślniczych od 7 pokoleń. Nasze wędliny są wytwarzane ręcznie co tydzień, aby zapewnić świeżość naszych produktów. Bez konserwantów i barwników, oferują smaki naszego regionu. Wędliny suszone: kiełbasa bydlęca, rolada z boczku.....itd. Wędliny gotowane: galaretka, andouillettes, caillettes, itd. Nasze grillowane: andouillettes, kiełbaski (papryka, jagnięcina z miętą, bazylia itd.)...
Francja, Sisteron

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play