Francja, Brive La Gaillarde
...Czekolada gorzka z malinami. Lekko kwaskowaty smak dzięki licznym malinom z naszych Plateau Limousins. Czekolada gorzka 63 % (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa, wanilia bourbon w strąku), malina liofilizowana 17 %. 100 g, data ważności 1 rok.
Francja, Saint Martin Belle Roche
...Słoik 250g kremu czekoladowego z mlekiem A co w nim jest? Tłuszcze roślinne (słonecznik, masło kakaowe), kakao w proszku (cukier, kakao) (26%), cukier, mleko w proszku częściowo odtłuszczone (14%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat: wanilina. Alergeny pod lupą Mleko. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła. Dobrze zamknąć słoik po każdym użyciu. Słoik i zakrętka: wyrzucić z odpadami komunalnymi.
Francja, Cleron
...Czekolada mleczna Toblerone oferuje kremową szwajcarską czekoladę mleczną z pysznym nugatem miodowym i migdałami. Stworzona w Szwajcarii w 1908 roku przez Theodora Toblera, unikalne trójkąty pysznej czekolady mlecznej są idealne do podarowania lub dzielenia się z rodziną i przyjaciółmi. Toblerone to gra słów między nazwiskiem założyciela, Tobler, a włoskim słowem na nugat miodowy i migdałowy, Torrone, a unikalny kształt inspirowany jest górzystą ojczyzną Toblera, w szczególności Matterhornem. Czekolada mleczna szwajcarska Nugat Miód & Migdał Odpowiednia dla wegetarian 750g...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...Format: 460ml Lody czekoladowe belgijskie (13%, zawiera minimum 50% suchej masy kakao) z sosem z pasty orzechowej (1%) i kawałkami karmelizowanych prażonych orzechów (6%). Daj się skusić naszym lodom czekoladowym belgijskim z orzechami: pyszne lody czekoladowe belgijskie wzbogacone sosem czekoladowo-orzechowym i kawałkami karmelizowanych orzechów. Smaczny deser lodowy, bez barwników ani sztucznych aromatów, dla maksymalnej przyjemności.
Francja, Malataverne
...Składniki: czekolada biała (min. 28% kakao). Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, pistacje 4%, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Czekolada biała to słodycz o kolorze białym kości słoniowej, produkowana z masła kakaowego. Zawiera również produkty mleczne, cukier, lecytynę i aromaty, ale nie zawiera kakao w proszku, w przeciwieństwie do innych czekolad.
Francja, Thionville
...Ten delikatny mydło o głębokim zapachu czekolady, zawierający ponad 15% surowego masła kakaowego, stworzony zarówno dla małych, jak i dużych, zachował całą swoją glicerynę podczas produkcji. Mydło wyprodukowane z 100% naturalnych składników i wytworzone w 78% z surowców pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Ręcznie wykonane przeze mnie w Mozeli! Zapach: czekolada Waga: 100g Obszar zastosowania: Twarz i ciało Typ skóry: Normalna do suchej Opakowanie: Recyklingowalna pudełko...
Francja, Peyruis
Francja, Etaples
...Nasza pasta do smarowania to połączenie czekolady gorzkiej Excellence 55 % oraz pysznego praliné z migdałów i orzechów laskowych. Od śniadania po podwieczorek, a także jako poranna przekąska, nasza pasta do smarowania zawsze będzie z Tobą! Składniki: migdały, orzechy laskowe, cukier, czekolada gorzka 55 %...
Francja, Valence
...Całe i prażone, w paście, mące lub w postaci kawałków, orzechy laskowe Rogelfrut są gotowe, aby spełnić wszystkie Twoje marzenia. Jednostka sprzedaży Całe prażone orzechy laskowe, kawałki i karmelizowane w próżniowych opakowaniach 1 kg i 500 g Mąka z orzechów laskowych w próżniowych opakowaniach 500 g Pasta z orzechów laskowych w puszkach 5 kg lub w plastikowych wiadrach 10 kg Orzechy Premium...
Francja, Vannes
...ponieważ jego receptura zawiera 3% ekstraktów CBD pełnego spektrum pochodzących z wyselekcjonowanych odmian konopi (Fedora i Futura). Każdy cukierek CBD zawiera więc 24 mg CBD, co odpowiada zalecanej dziennej dawce dla dorosłego o średniej budowie ciała. Oto cukierek CBD, który zaskoczy Cię swoimi zdolnościami do zaspokajania pragnienia słodyczy, ale to nie wszystko! Podczas degustacji każdy cukierek CBD o smaku porzeczki ujawnia słodycz tej małej czerwonej jagody, którą z pewnością znasz już w postaci sorbetu, syropu, śmietany, likieru lub galaretki. Odmiany konopi używane: Fedora, Futura...
Francja, Avignon
...Używana w infuzji w wodzie, mleku lub napoju roślinnym, aby uzyskać subtelny smak kakao, bez tłuszczu.
Francja, Pontault-Combault
Francja, Coignieres
...100 % legalne do użytku w Unii Europejskiej (UE) BEZ THC (0% THC) Brak działania narkotycznego Wyprodukowano w UE Skład: cukier trzcinowy, proszek śmietankowy, masło kakaowe, nasiona konopi, masa kakaowa, wanilia, masa kakaowa minimum 33%. Może zawierać śladowe ilości orzechów i składników pszenicy. Z ekologicznych upraw. Rozpieść się tą pyszną czekoladą mleczną z konopi z upraw ekologicznych, z pikantnymi i słodkimi kawałkami konopi. Zawartość: 100g...
Francja, Camphin En Carembault
...które wcześniej nie były używane: prawdziwe kawałki czekolady i białej czekolady, które tylko czekają, aby rozpuścić się w Twojej filiżance. A jeśli krawędzie wciąż nie są wystarczająco zaokrąglone, delikatny akcent kokosa jeszcze bardziej łagodzi całość, oferując wyjątkowo udaną mieszankę. Styl: 20 saszetek po 2g Czas parzenia: 4 min Temperatura parzenia: 100°C/212°F Do degustacji: Tylko na gorąco...
...La Barre Marseillaise ® to specjalność Chocolatière de Marseille. Praliné "bez masła i śmietany" to czysta przyjemność, naturalne, warstwowe, w stylu retro, z pomarańczą lub wiśnią, to szeroki wybór, który czeka na smakoszy w Chocolatière de Marseille.
Francja, Vouneuil-Sous-Biard
... smakiem, wspierając jednocześnie zrównoważone i odpowiedzialne praktyki. Oprócz wyjątkowego smaku, tabliczka Vanille - Chocolat jest produkowana we Francji z wysokiej jakości składników, co gwarantuje wyjątkowe doznania smakowe. Niezależnie od tego, czy to na prezent, czy dla własnej przyjemności, ta tabliczka jest zaproszeniem do unikalnej podróży sensorycznej, w której każdy kęs odkrywa złożone i delikatne smaki. Daj się uwieść tej tabliczce, która łączy tradycję z innowacją, oferując przyjemność kulinarną w każdej chwili.
Francja, Albertville
...Idealna do aplikacji transferu produktów lepkich, ta pompa łopatkowa jest szeroko stosowana w dziedzinie uszczelniaczy, klejów oraz pompowania melasy lub masy kakaowej. Maksymalne ciśnienie (bar): 25 bar Wydajność: Do 350 m3/H Średnica wejścia i wyjścia: 1-12"...
Francja, La Seauve Sur Semene
...Małe kwadraty wypełnione pyszną czekoladą gorzką 48% kakao bez lecytyny. Ciastko? Mąka ryżowa, mąka kukurydziana i 5% cukru, to wszystko! Idealne na zdrowe i smaczne śniadania! Składniki: CZEKOLADA GORZKA 50% Mąka ryżowa biała, mąka kukurydziana, mąka ryżowa pełnoziarnista, cukier trzcinowy Ślady: Soja, Mleko, Orzechy, Orzeszki ziemne...
...Posiadamy w magazynie nutellę 1 kg i 750 g dla osób prywatnych i profesjonalistów, z datą ważności do 24.11.2024. Pakowane w 588 słoików na paletę dla 1 kg i 768 słoików dla 750 g. Pochodzenie: Francja Minimalne zamówienie to jedna paleta na zamówienie.
Francja, Niedernai
...bita śmietana o ultra gładkiej i rozpływającej się konsystencji, jej skład jest dostosowany do skóry twarzy. Mus czekoladowy zachwyci Cię zarówno swoją teksturą, jak i składem, naturalnym zapachem kakao oraz kolorem, który podkreśli Twoją cerę.
Francja, Nice
... THC, więc nie mają żadnego efektu psychotropowego! Jak spożywać czekoladę Bloom&Cie? Otwórz tabliczkę czekolady CBD Bloom&Cie Zjedz 1 lub 2 kostki (lub więcej?) Nie zapomnij schować czekolady z powrotem do opakowania po spożyciu Przechowuj swoją czekoladę CBD Bloom&Cie maksymalnie 2 miesiące po otwarciu Składniki Czekolada gorzka (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*), migdały, orzechy laskowe, orzechy pekan, pistacje, żurawina, suszone figi, olej kokosowy MCT, CBD (ekstrakt z konopi cannabidiol), terpeny i dużo miłości! Smak: Intensywna czekolada 71% kakao CBD: 10mg na kostkę...
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014781 Te paletki ciemnej czekolady o zawartości 74% kakao są idealne do przygotowywania Twoich deserów. Ta mocna ciemna czekolada o minimum 74% kakao jest smaczna i łatwa do dozowania oraz ważenia dzięki swojej formie paletek. Będzie doskonała do przygotowania deserów i ciast wymagających wysokiej zawartości czekolady (fondant, krem…) Porady dotyczące degustacji Czekolada do polewy do wypieków. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła. Składniki Cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, masło kakaowe* *pochodzące z rolnictwa ekologicznego...
Francja, Roye
... znajdującej się w regionie Doliny Loary. Każdy kawałek czekolady zawiera 10 mg CBD. Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, ziarna kakao, lecytyna słonecznikowa, wanilia, izolat CBD. Może zawierać śladowe ilości glutenu i orzechów. waga: 90 gramów...
Francja, Capdenac Gare
... śladowy wspomaga funkcjonowanie układu mięśniowego i nerwowego oraz pomaga utrzymać prawidłowe ciśnienie krwi. Zawartość węglowodanów w postaci organicznego cukru trzcinowego: ten rafinowany cukier zawiera sole mineralne. Kilka smaków napojów (kakao, kawa [soja], owoce leśne [soja], czekolada [100% białka grochu], deser waniliowy [soja], deser kakaowo-orzechowy [soja i orzechy laskowe] oraz...
Francja, Cologne
...Prażenie ziaren kakao uwydatnia słodycz gruszki, tworząc wyrafinowany i czekoladowy likier. Francuscy Arrangeurs produkują 100% ekologiczne alkohole w sercu Gers. Nasz rum, smakowity i elegancki, jest destylowany ręcznie w Oksytanii. Nadmierne spożycie alkoholu jest niebezpieczne dla zdrowia. Spożywać z umiarem. Waga: 1,5 kg Wymiary: 10 × 10 × 30 cm Zawartość alkoholu: 32% Objętość: 70 cl...
Francja, Carpentras
...Czekolada mleczna 32% kakao, wykonana z mieszanki ziaren kakao z różnych naszych źródeł, z dodatkiem starannie prażonych kawałków kokosa. SKŁADNIKI: 0 MOŻE ZAWIERAĆ ŚLADY ORZECHÓW, GLUTENU I MLEKA. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze między 15 a 18°C.
Francja, Yssingeaux
... Cukiernictwa, Czekoladnictwa, Lodów oraz Gastronomii. Z siedzibą w Yssingeaux (Haute-Loire), nasza placówka dysponuje laboratorium oraz zespołem dedykowanym do rozwoju produktów na zamówienie. Dzięki swojej specyficznej ekspertyzie, to laboratorium pozwala nam się wyróżniać i ujawniać nasze umiejętności poprzez różne środki, takie jak sensoryczna ekspertyza naszych zespołów, techniczność w procesach...
Jedyny rzemieślniczy chocolatier przetwarzający kakao w regionie Paca! THEOBROMEUR, chocolatier z wykształceniem wyższym w dziedzinie agrożywności, Daniel Eynard przetwarza wyłącznie kakao z Wybrzeża Kości Słoniowej! Produkuje własną polewę czekoladową! w swojej mikrojednostce w Venelles w Prowansji! Czekolada CZARNA i mleczna 100% z Wybrzeża Kości Słoniowej, jedyny prawdziwy mono-pochodzenie...
... Nasze atuty: - Wyszukany smak: Jakość i autentyczność charakteryzują nasze czekolady. Długotrwałe w smaku, przygotowane z najlepszych odmian kakao i starannie wyselekcjonowanych surowców. Czekolada jest w 100% z czystego masła kakaowego. - Kreatywność i oryginalność: Oferujemy naszym klientom ponad 50 unikalnych kreacji z gamą ganasz i pralin. - Estetyka: Poza jakością smakową i zapachową, nasze czekolady mają to do siebie, że są wszystkie starannie dekorowane masłem kakaowym. Produkujemy również trufle, czekoladowe paletki i oferujemy zestawy degustacyjne.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play