Francja, La Chapelle Sur Erdre
... kieruje swoją ofertę do wszystkich sektorów przemysłu spożywczego: piekarnictwo-cukiernictwo, produkty mleczne, dania gotowe, ryby, wędliny, solenie, drób, owoce i warzywa, handel, rzemiosło mięsne. VIF oferuje rozwiązania dostosowane do wielkości każdej firmy, od małych przedsiębiorstw zatrudniających kilkanaście osób, przez małe i średnie przedsiębiorstwa, po duże grupy. Oferty VIF obejmują teraz wszystkie funkcje: produkcję, zarządzanie przepływami fizycznymi, zarządzanie sprzedażą, logistykę, przygotowanie zamówień, zakupy...
Francja, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, znane również jako Foie Gras Kuster, produkuje wątróbki z kaczki i gęsi. Domaine oferuje wątróbki bez dodatków i konserwantów chemicznych. Domen handluje również specjalnościami z wątróbki, takimi jak pasztety, rillettes, grattony, konfitury, żołądki, specjalności konfitowane, suszone piersi oraz dania gotowe, takie jak cassoulet périgourdin. Jako przetwórcy orzechów i...
Francja, Plouay
Od 1984 roku firma CERIMPORT tworzy, produkuje i dystrybuuje opakowania żywnościowe z szkliwionego kamionki. Wszystkie ceramiczne terriny do pakowania produktów spożywczych (pasztety, rillettes, świeże lub mrożone dania gotowe, produkty cateringowe, słodkie produkty itp.). Nasze linie produktów zostały rozszerzone w odpowiedzi na Wasze potrzeby i obecnie prezentujemy ponad 400 pozycji w naszym katalogu. CERIMPORT jest uznawana przez wielkie marki w branży spożywczej za solidność swojej produkcji i usług. Jej zakład produkcyjny jest certyfikowany zgodnie z normą ISO 9001-2000 od 2005 roku.
Francja, Aigrefeuille D Aunis
... odchudzających Ligne et Protéines to suplement diety, który łatwo zmniejszy Twój obwód talii i zapobiegnie efektowi jo-jo po okresie restrykcji żywieniowych. Przy opracowywaniu swojego programu diety wysokobiałkowej, Ligne et Protéines dokonała starannego wyboru składników, które pozwalają na spokojne odchudzanie. Zarówno neutralne, jak i rozpuszczalne, te białka pozwalają na przygotowywanie potraw wysokobiałkowych bogatych w smaki. Dla zabieganych, Ligne et Protéines oferuje również gotowe dania i napoje oraz przekąski wysokobiałkowe.
Francja, Fontaine-Simon
... zachowywana. Ten szczególny system odzyskiwania gwarantuje maksymalną jakość organoleptyczną owoców oraz zachowanie ich składników odżywczych. Dostępne w różnych granulacjach, w całości, w kawałkach, w płatkach lub w proszku, owoce suszone są dostępne w wersji Bio oraz konwencjonalnej, łącząc elastyczność i łatwość użycia w wielu zastosowaniach w przemyśle spożywczym: piekarnictwo, wędliny i przetwory mięsne, czekolady, dania gotowe, suplementy diety, produkty mleczne i serowe, produkty dietetyczne, sosy i przyprawy, herbaty i napary.
Francja, Pinsaguel
Od 20 lat LE CANTONNAIS zobowiązuje się do oferowania produktów wysokiej jakości. Dania gotowe Le Cantonnais są wytwarzane we Francji, z największym poszanowaniem tradycyjnych azjatyckich metod przygotowania. Każdy składnik jest starannie wybierany, a wszystkie przyprawy są importowane z Azji, aby zapewnić jeszcze bardziej autentyczne smaki.
Francja, Avignon
Od 1987 roku AGIS całkowicie poświęca się pasji smaku. Ciągłe tworzenie nowych przepisów oraz poszukiwanie najlepszych składników to wyraz unikalnego kunsztu kulinarnego, służącego tradycyjnym potrawom oraz kuchniom świata.
Francja, Saint Martin Des Entrées
Frial specjalizuje się w premium produktach spożywczych mrożonych: produktach rybnych i starannie przygotowanych daniach gotowych. Frial jest europejskim liderem w kategorii dań gotowych, co zawdzięcza swojej filozofii: smakowi, obsłudze i naturalności. Frial wybiera naturalne składniki, bez GMO i sztucznych barwników, i przygotowuje je z poszanowaniem tradycji i rzemiosła, z niską zawartością sol...
Francja, Heudebouville
Cuisine Solutions Europe oferuje szeroką gamę produktów spożywczych gotowanych w sous vide, zapewniając niezaprzeczalną jakość smaku, a także dużą łatwość w użyciu. Obecna w Stanach Zjednoczonych, Francji i Chile, cieszy się międzynarodową renomą. Dysponując setkami produktów, Cuisine Solutions Europe oferuje nieskończoną elastyczność dla wszystkich profesjonalnych szefów kuchni.
Francja, BEDARRIDES
Szeroka gama tradycyjnych makaronów (nadziewanych i nienadziewanych) oraz oferujemy również szereg sosów, aby wzbogacić naszą ofertę produktów. Nasze makaroniki nadziewane dostępne są w wielu różnych kształtach i kolorach, a produkujemy ponad czterdzieści rodzajów różnych makaronów, które są dystrybuowane w wybranych sklepach specjalistycznych, takich jak delikatesy i catering, ale także dla dystr...
Francja, St Agathon
Daunat zawsze miał na celu odpowiadanie, a nawet przewidywanie oczekiwań Francuzów, wykorzystując swoje umiejętności w zakresie pieczywa i nadzienia. Tak więc, w 1996 roku, Daunat był na przykład pierwszą marką kanapek bagietkowych, która zainwestowała w duże powierzchnie handlowe! I to z tą nieustanną wolą innowacji oraz francuską kreatywnością, Daunat wprowadza nowe tekstury i smaki, podkreślają...
Francja, Sisteron
Firma Taste of Provence to producent tradycyjnych potraw prowansalskich. Firma oferuje różnorodną gamę dań w 100% prowansalskich. To dzięki tym typowym potrawom, wytwarzanym z prowansalską wiedzą fachową, firma zdołała zaistnieć na francuskim rynku dań gotowych.
Alimentation Fine de France jest wiodącym francuskim hurtownikiem artykułów spożywczych dzięki rygorystycznej polityce jakości: selekcja produktów według wymagających kryteriów smakowych i jakościowych, maksymalne unikanie różnych dodatków, barwników, konserwantów oraz promowanie łatwości użycia i innowacji, z poszanowaniem francuskiej tradycji kulinarnej. Wprowadzenie pełnej identyfikowalności pr...
Francja, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA to zakład konserwowy założony w 1991 roku przez CHARLES ANTONA w pobliżu Ajaccio na Korsyce Południowej. Specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów korsykańskich, opartych na promowaniu tradycyjnej kuchni regionalnej, wykorzystując najnowsze technologie w dziedzinie przemysłu spożywczego.
Francja, FONTAINE DE VAUCLUSE
Rzemieślnicza firma, której główną działalnością jest produkcja prowansalskich specjałów do smarowania na aperitif (tapenady, tians, pistou...) oraz gotowych przypraw (konfitury cebulowe, figowe, musztardy prowansalskie...). Priorytetem jest wybór surowców, jakość i smak. Yan Bosc, kucharz z zawodu, z pokolenia na pokolenie (18 lat w gastronomii), wpisuje się w tradycję prowansalską, ale również l...
Francja, Olonne Sur Mer
Zlokalizowana w Olonne sur Mer, w Vendée (85), La Boucherie Olonnaise oferuje swoje produkty mięsne, wędliny i catering. Mistrzowie rzemiosła mięsnego od ponad 10 lat, Aline i Sylvain, zapewniają mięso i drób najwyższej jakości, tradycyjne wędliny rzemieślnicze oraz pyszne dania gotowe. La Boucherie Olonnaise gwarantuje mięsa wysokiej jakości, pochodzące od lokalnych producentów: wołowina...
Francja, Agen Cedex 9
... źródło inspiracji dla Twoich przepisów na napoje, dania gotowe, nabiał, wypieki,... Będziesz miał zatem możliwość tworzenia bardziej charakterystycznych formuł (świeża mięta z Lot i Garonne, cytryna sycylijska, papryka Espelette,...), korzystania z określeń "pochodzenie naturalne", bio (dla linii Bio-Rouages) oraz przedstawiania naszych surowców na etykietach Twoich produktów.
Francja, Bastia
Hurtowa żywność dla profesjonalistów kulinarnych, profesjonalistów Boul-Pat, społeczności zawodowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów wysokiej jakości: Produkty Korsykańskie, Mięso i Drób, Nabiał, Produkty Mrożone, Lód, Wędliny, Sery, Jogurty z całego świata, Konserwy, Skrobia, Warzywa, Ryby, Desery, Zupy, Sosy pomidorowe, Masła, puree owocowe, Dania gotowe i wiele innych.
Francja, Pont Saint Martin
... INDUSTRIE jest w kontakcie z przemysłem spożywczym i oferuje unikalne teksturujące składniki na bazie manioku, takie jak TAPIOCALINE, SPECIALINE i PRETALINE, które znajdują zastosowanie w coraz większej liczbie aplikacji: przetworzone produkty mięsne i rybne, wędliny, dania gotowe i sosy, produkty mleczne i serowe, BVP. Zespoły TIPIAK INTERNATIONAL zapewniają obecność handlową na rynkach zagranicznych dla wszystkich produktów konsumpcyjnych grupy pod marką TIPIAK oraz na rynkach profesjonalnych (przemysł, gastronomia, dostawy do domu).
Francja, Bordeaux
... prawdziwe partnerstwo, dzięki czemu firma stała się jednym z liderów rynku we Francji (1000 ton kawy, 150 ton herbaty, 1000 ton cukru i 100 ton kakao). Destination oferuje starannie wyselekcjonowane produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego i sprawiedliwego handlu. Kawa, herbata, kakao, cukier, miód, desery owocowe, słodycze, sucharki, pasty do smarowania, dania gotowe, wina, ponad 500 produktów ekologicznych… Każdy produkt ekologiczny jest wybierany przez ekspertów Destination zgodnie z precyzyjnymi wymaganiami dotyczącymi jakości smakowej i ścisłej identyfikowalności.
Francja, Fleurance
Z siedzibą w Gers, firma GIMBERT specjalizuje się w produktach rybnych od ponad 20 lat. Oferuje szeroką gamę smaków morza, w tym ryby, skorupiaki, głowonogi, małże oraz dania gotowe, takie jak małże św. Jakuba po bretońsku. Produkty GIMBERT Océan są obecne w wielu centralach zakupowych dużych sieci handlowych. Gwarancją jakości jest zapewnienie przez firmę jasnej i precyzyjnej identyfikowalności wszystkich produktów z linii GIMBERT Océan.
Francja, Marmande
Firma ST DALFOUR produkuje wiele przetworów owocowych, a także dania gotowe. 98% produkcji jest eksportowane. Naszym flagowym produktem jest deser owocowy (dżem) ST DALFOUR, w 100% z owoców, bez barwników i konserwantów, którego szczególną cechą jest wykorzystanie soku winogronowego jako środka słodzącego.
Francja, Sablé Sur Sarthe
SCERIA, firma założona w 1991 roku, rozwija i produkuje sprzęt techniczny do uboju, cięcia, ostrzenia, peklowania, dań gotowych, konserw oraz higieny. Dostarczamy sprzęt do opracowywania procesów w przemyśle spożywczym, takich jak: przenośniki, robotyzacja, sale cięcia, kompletne linie ubojowe, transport powietrzny, linie filetowania, przetwórstwo, dania gotowe, sprzęt higieniczny, instalacje...
Francja, Captieux
...Od ponad 20 lat firma FALIERES NUTRITION specjalizuje się w produkcji i pakowaniu żywności przeznaczonej dla ludzi w sytuacjach "nomadycznych". Firma wytwarza dania gotowe dla sportowców, poszukiwaczy przygód, wojska, osób na wyprawach na pustyni, na oceanach lub na szczytach gór. FALIERES NUTRITION oferuje również swoje zestawy posiłków na sytuacje awaryjne i pomoc społeczną.
Francja, Revest Du Bion
...Firma Tossolia specjalizuje się w produkcji ręcznie wytwarzanego tofu, inspirowana wartościami takimi jak szacunek dla środowiska i zrównoważony rozwój. Tofu o subtelnym smaku powstaje z wysokiej jakości surowców oraz tradycyjnego rzemiosła. W skład oferty Tossolia wchodzą następujące produkty: Tofu, Placki, Nemsy, Marynowane kostki, Dania gotowe, Panisse / Polenta, Paletki...
Francja, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini jest francuskim specjalistą w przygotowywaniu ślimaków w konserwach, muszli i nadziewanych ślimaków… Ślimak to sprawa rodzinna. Romanzini jest wierny gastropodom od 1921 roku: ślimaki w naturalnej postaci, ślimaki w sosie, dania gotowe ze ślimaków, tartaletki ze ślimakami, masło z pietruszką, małże, żaby, ślimaki w naturalnej postaci, przepisy na ślimaki w konserwach, ślimaki mrożone...
Francja, St Florentin
... wypieki i dodatki (torby - folia stretch - formy do pieczenia), pudełka cukiernicze i dodatki (koronki, złote krążki, aluminium), pudełka i pojemniki na lody. Oferuje również gamę pudełek cateringowych: pudełka na sałatki, pudełka cukiernicze, wędliny i przygotowania cateringowe, pudełka na dania gotowe, pudełka na pieczone potrawy. W przypadku tacki oferuje: tacki jednorazowe, tacki wędliniarskie...
Francja, Paris
Harth specjalizuje się w meblach do wnętrz, meblach biurowych, meblach ogrodowych, a także w sprzęcie, narzędziach, odzieży i akcesoriach ochronnych, ogrodnictwie i horticulturze. Regularnie zajmujemy się również importem i eksportem produktów spożywczych, takich jak: wyroby cukiernicze, artykuły spożywcze, przyprawy, dania gotowe, napoje bezalkoholowe, a także innymi dobrami konsumpcyjnymi, takimi jak dekoracje do domu, dobrostan osobisty czy sporty i rekreacja.
Francja, Laguiole
La Maison CONQUET specjalizuje się w tradycjach gastronomicznych Aubrac. La Maison produkuje wędliny, konserwy oraz wiele mięs i specjałów na bazie czystej rasy bydła Aubrac, wieprzowiny, jagnięciny z Aveyron oraz cielęciny. Firma produkuje również dania gotowe, podroby, aligot oraz lokalne sery, takie jak tome. Oferowane przez Maison dania gotowe to głównie tripoux, kapusta faszerowana oraz farçous aveyronnais z suszonymi śliwkami.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play