Francja, Maubeuge
...Z jego bogatym aromatem, ta przyprawa spełnia swoją reputację. Od wieków towarzyszy najbardziej znanym potrawom, takim jak jagnięcina, tajiny czy ryby, takie jak dorada. Jest również jednym z głównych składników słynnej mieszanki Raz Al Hanout. Kminek pozwala zatuszować zbyt intensywny smak mocnych mięs, takich jak jagnięcina czy baranina. Jak używać kminku? Kminek jest używany w prawie...
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL to hurtownik działający w sektorach: artykułów spożywczych, mrożonek, mięs, napojów, wędlin, a także w produktach higienicznych. Firma NSA HALAL jest również obecna w sektorach i stowarzyszeniach przedsiębiorstw przemysłowych. Oferujemy szeroki asortyment produktów, zawsze w bardzo atrakcyjnych cenach i z przewagą nad konkurencją. NSA HALAL jest również obecny jako hurtownik artykułów ...
Francja, Saint-Genest-Lerpt
Francja, Boulogne-Billancourt
...Usytuowany w sercu Prowansji, Domaine d'Estoublon produkuje wina i oliwę z oliwek od 1489 roku. Czerwone wino z Château to mieszanka Cabernet Sauvignon i Mourvèdre produkowana w ramach AOP Baux de Provence. Jego kolor waha się między rubinowym a granatowym i jest skoncentrowany. Jego potężny i złożony bukiet ujawnia aromaty śliwki, konfitury z jeżyn, palonego kakao, słodkich przypraw i cedru. Ta cuvée doskonale komponuje się z kawałkiem wołowiny, piersią kaczki w sosie pieprzowym lub baraniną.
Francja, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge czerwone Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Zbiór bezszypułkowy, maceracja węglowa na Carignanach, prefermantacja w zimnie dla 2 pozostałych szczepów w zbiornikach z regulacją termiczną. Degustacja: Barwa intensywna, rubinowa z fioletowymi refleksami. Nos potężny i złożony, nuty lukrecji, przypraw i czarnych owoców. Usta okrągłe i pełne. Dopasowanie potraw i win Pieczona baranina, pieczony Camembert. Skład winogron: Syrah - Carignan - Grenache noir Gleby: Gliniasto-wapienne, terroir Aspres...
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Francja, Luc La Primaube
Firma BOUSQUET specjalizuje się w cięciu, przetwarzaniu i sprzedaży wysokiej jakości mięsa dla sektora RHF/BCT. Oferuje mięso wołowe, wieprzowe, jagnięce, baranie i cielęce. Jako gwarancja jakości, od 2010 roku firma posiada certyfikaty do dystrybucji mięsa BIO i Label Rouge.
Francja, Paris
FRJ NEGOCE: Handel mięsem, świeże mięso hurtowe (Francja) Od momentu założenia w 2015 roku, firma FRJ NEGOCE specjalizuje się w handlu świeżym mięsem, w szczególności wołowiną, cielęciną i jagnięciną. Kontakt do firmy: FERROUDJI Kamel...
Francja, Capdenac Gare
Firma AVEYRON BOYAUX jest zakładem zajmującym się produkcją jelit. Jelita pochodzące w 98% z mięsa owczego są zbierane w rzeźniach na południu Francji. Są one czyszczone przez skrobanie i solone, a następnie kalibrowane, tubowane, mierzone i ponownie solone. Następnie są pakowane i sprzedawane dużym jednostkom wędliniarskim na południu Francji.
Francja, Janze
Francja, Saint Malo
Francja, Messei
Francja, Surgères
Francja, Rungis
Francja, Manthelon
Francja, Paris
Francja, Battigny
Francja, La Mancelliere Sur Vire
Francja, Meaux
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play