...Jest idealny do przygotowywania żeli lub pianek, które są stabilne na ciepło, kwasowość i enzymy egzotycznych owoców (ananas, papaja, kiwi…). Może być również używany do teksturowania produktów (siekanek, galaretek, terrin, flanów, sosów, polew, glazur…), które mają być spożywane na zimno lub podgrzewane. Ponieważ nie jest degradowany przez enzymy mikroorganizmów, AGAR może również teksturować żywe produkty spożywcze (produktymleczne, wegańskie sery…).
...Mleko krowie i śmietana pasteryzowane (pochodzenie Francja), Sól, Koagulant mikrobiologiczny, Fermenty mlecznei dojrzewające, Środek wzmacniający: chlorek wapnia.
Alergeny Mleko iproduktymleczne (w tym laktoza i białko mleka)
Nasze produkty nie są oznakowane jako GMO zgodnie z rozporządzeniami 1829/2003/WE i 1830/2003/WE. Przestrzegamy zasady braku obecności GMO na poziomie 0,9% zgodnie z...
...Karuzela wystawowa z pojemnością 40 koszy. Maksymalne obciążenie na kosz 2 kg. Kod produktu: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation z przyjemnością przedstawia chłodniczy dystrybutor idealny do sprzedaży wszelkiego rodzaju produktów świeżych (mięsa, wędliny, produkty cateringowe, sery, produktymleczne, owoce i warzywa, ryby, skorupiaki i owoce morza, dania gotowe itp.). Stwórz swój...
CENTRALE D, zakład znajdujący się w Saint-Etienne, jest hurtownią spożywczą dla profesjonalistów i osób prywatnych. CENTRALE D oferuje szeroki wybór produktów spożywczych i opakowań zarówno dla profesjonalistów, jak i dla osób prywatnych.
W CENTRALE D znajdziesz całą gamę produktów spożywczych:
- w naszej Przestrzeni Świeżej: sery, produktymleczne, owoce i warzywa, mięsa i ryby, wędliny, owoce...
... opakowaniach, francuskimi serami Comté AOP, serami Comté w opakowaniach, Gruyère de Comté w kręgach lub w opakowaniach. RIVOIRE JACQUEMIN sprzedaje i eksportuje różne francuskie sery z Franche-Comté wysokiej jakości: Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. Od 1860 roku Rivoire Jacquemin zajmuje się dojrzewaniem francuskich serów twardych o jakości AOC i AOP z Franche-Comté. Sery twarde AOC...
- Mleko, masło, śmietana, twaróg do GMS oraz przemysłu francuskiego i europejskiego.
- Eksport serów ekologicznych i konwencjonalnych (ok. 150 produktów) z Francji, Szwajcarii i Włoch do Europy, Ameryki Północnej, Japonii.
- Wyprzedaż: zakup i sprzedaż partii artykułów spożywczych i innych we Francji i za granicą.
- Logistyka europejska dla małych ilości.
- Obsługa formalności weterynaryjnych i celnych.
- Sieć producentów wysokiej jakości.
Z siedzibą w Lyon Perrache, obecna w sercu miasta od czterech pokoleń, firma Piollat specjalizuje się w sprzedaży hurtowej różnorodnych produktów mlecznych. Jako jedna z ostatnich rodzinnych firm oferujących wysokiej jakości produktymleczne, proponujemy gamę serów AOC (Appellation d’origine contrôlée) pochodzących z różnych źródeł, w tym z mleka krowiego, koziego i owczego.