Francja, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS to spółdzielnia, założona w 1985 roku w wyniku fuzji różnych spółdzielni gminnych, między 1985 a 1996 rokiem. Te wspólnoty, historyczni producenci sera emmental IGP Grand Cru label rouge, zdywersyfikowały swoją produkcję w kierunku wytwarzania serów miękkich z delikatną skórką i skórką mytą. Po przekształceniu w "Pâturages Comtois", spółdzielnia kontynuowała swoją dywersyfikację,...
Francja, Grasse
Z siedzibą w Grasse, światowej stolicy aromatów i perfum, Sélectarôme jest producentem aromatów spożywczych od ponad 30 lat.\nOferujemy ponad 3000 referencji aromatów w formie płynnej lub proszkowej, a także opracowaliśmy linię aromatów certyfikowanych jako bio.\nOferujemy również gamę aromatów specjalnie zaprojektowanych do e-liquidów do papierosów elektronicznych, zgodnych z obowiązującymi przep...
Francja, Castelnaudary
...Wysoka zawartość cebuli (72%) w tym konfiturze, zrównoważonej cukrem z rodzynkami i miodem, która wprowadza nutę smaków Orientu. Idealna z foie gras lub na toście w sałatce périgourdine, ale także z klasycznymi serami Cantal i Camembert.
Francja, Reims
...Kęsy Camembert Lambweston Konfiguracja na opakowanie: 6x1kg Konfiguracja na paletę: 80 opakowań/paleta Przechowywanie: -18°C...
Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande angażuje się na rzecz doskonałości, produkując własne praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu.
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...Składniki (składniki; 48% sera topionego (mleko) (45% fdm, podpuszczka pochodzenia [ser (mleko), 29% camembert (mleko), woda, masło (mleko), białka sole topnienia (e452, e331), skrobia, sól], mąka (pszenna, jęczmienna), woda, olej rzepakowy, sól, środki spulchniające (e450, e500), olej słonecznikowy, ocet, drożdże, emulgatory (e471 (rzepak), e322) z kampanii, suszona pietruszka; przygotowanie; frytkownica; smażyć 2’30 min w 175°C, nie przesmażyć. Smażyć lub gotować produkty, aż będą gotowe.
Francja, Auxerre
Odkryj naszą selekcję win czerwonych, białych, różowych i musujących! Naszym celem jest ułatwienie współpracy między francuskimi winiarzami a krajowymi i międzynarodowymi nabywcami. Założona w 2018 roku, DIXVINS to Twoja platforma B2B oferująca sprzedaż online win i alkoholi produkowanych we Francji, skierowana do restauratorów, winiarni i hurtowników z całego świata. Regularnie oferujemy promocje...
Francja, Saint-Fraimbault
... łąkach stałych lub tymczasowych. Bez względu na przepisy, zaleca się przepłukanie go przed dodaniem do przygotowań kulinarnych. Kilka przepisów do wypróbowania z naszym sianem kulinarnym: Camembert pieczony w sianie, żeberka wieprzowe pieczone w sianie, kurczak w sianie, panna cotta w sianie... i wiele innych do odkrycia w naszej zakładce "Przepisy".
Francja, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge czerwone Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Zbiór bezszypułkowy, maceracja węglowa na Carignanach, prefermantacja w zimnie dla 2 pozostałych szczepów w zbiornikach z regulacją termiczną. Degustacja: Barwa intensywna, rubinowa z fioletowymi refleksami. Nos potężny i złożony, nuty lukrecji, przypraw i czarnych owoców. Usta okrągłe i pełne. Dopasowanie potraw i win Pieczona baranina, pieczony Camembert. Skład winogron: Syrah - Carignan - Grenache noir Gleby: Gliniasto-wapienne, terroir Aspres...
Francja, Issy-Les-Moulineaux
... piwnicy. Butelka, która doskonale komponuje się z deską wędlin, drobiem lub serami takimi jak Camembert czy Brie. Pojemność: 75cl Typ: Wino czerwone Szczepy: 100% Gamay AOC: Moulin-à-Vent Dojrzewanie: Do picia już teraz i do przechowywania do 2030 roku Temperatura serwowania: 14-16°C...
Francja, Malataverne
...Proponujemy podać czerwone wino Bordeaux z: - Tatar z wołowiny. - Lampreja po bordosku. - Piersi kaczki. - Bouillabaisse z kurczaka. - Smażony camembert. - Carbonade po flamandzku. - Wołowina duszona w piwie. Temperatura serwowania: 17-18°C. Bordeaux i wszystkie czerwone wina o dobrej strukturze.
Francja, Rungis Cedex
...Camembert, Beaufort, Morbier, Livarot. Hurtownik produktów mlecznych, specjalista w serach twardych (Comté, Emmental, Gruyère, Cantal, Salers) obecny na międzynarodowym rynku w Rungis. Sery górskie: Comté, Emmental francuski i szwajcarski, Beaufort, Abondance.
Francja, Annecy Cedex 9
... smarowania, sery w plastrach, sery wstępnie pokrojone, plasterki. Dostarczamy duże powierzchnie handlowe w świeże produkty i certyfikowane nabiał organiczny, którego ścisła identyfikowalność jest zapewniona: CABÉCOU bio, CAMEMBERT bio, PERAIL bio, Mozzarella bio. Nasza platforma logistyczna dostarcza również mrożone produkty z gamy Sweet Tropic: tropikalne owoce zbierane w pełni dojrzałości, nasłonecznione i mrożone w ciągu kilku godzin po zbiorach, co gwarantuje zachowanie ich smaku i tekstury.
... są w LA COMTOISE, a my szczególnie pracujemy nad tymi nazwami: emmental, niebieski, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, kozi, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Z siedzibą na ponad 4500 m2, LA COMTOISE dysponuje wydajnym narzędziem produkcyjnym, na czołowej pozycji technologicznej, aby zapewnić swoim klientom w Francji i za granicą. zdolność, jakość, regularność i ścisłą...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play