Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Francja, Aubervilliers
... specjalne rodzaje chleba. Oferujemy zarówno chleb pieczony, jak i półsurowy w różnych formach. Nasza fabryka, zbudowana w 2014 roku, gwarantuje wykorzystanie najnowocześniejszych technik produkcji naszych produktów, co zapewnia wysoką jakość chleba dzięki naszej cieczy chlebowej o wilgotności powyżej 70%, w porównaniu do 50 lub 60% zazwyczaj oferowanych. Ta cecha zapewnia stałą jakość 7 dni w tygodniu...
Francja, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produkuje i dystrybuuje wysokiej jakości mrożone wypieki, opracowane na podstawie własnych receptur: desery amerykańskie lub francuskie, ciasteczka, brownie, muffiny, crumble, ciasta, tarty itp. AMERICAN DESSERTS stawia na przyjemność smaku i autentyczność z wizualnym efektem „domowej roboty”. Nasze wypieki są przygotowywane z starannie wyselekcjonowanych składników bez GMO dla o...
Francja, Saverne
Chcesz wysłać Bredele do swoich bliskich? Nie możesz odwiedzić naszych sklepów i chcesz skosztować jednego z naszych ciastek? Délice D’alsace to nasz sklep internetowy, w którym znajdziesz wybór produktów, w tym naszą szeroką gamę ciastek alsackich (bredele) i innych specjałów. Z 20-letnim doświadczeniem, firma Haushalter, znajdująca się naprzeciwko wspaniałego zamku Rohan w Saverne w Alzacji, wyb...
Francja, Yvetot
Jesteśmy cukiernikami z pokolenia na pokolenie od 1919 roku. Wkrótce minie 100 lat, a nasza rodzinna historia jest już długa. Specjalizujemy się w ciastach owocowych, brownie i innych specjałach. Mamy specjalną, świąteczną ofertę z ciastami, brownie i logami. Nasze przepisy są nieustannie udoskonalane, aby sprostać Twoim oczekiwaniom. Miłość do smaku i tradycji jest zakorzeniona w naszych metodach...
Francja, Soultz Sous Forets
Firma Paul Heumann produkuje chleb przaśny od 1907 roku.
Francja, Saint Vt
...Masz szczególne potrzeby dotyczące wagi, rozmiarów, surowców...? Wymagasz coraz wyższej jakości, nowości, bezpieczeństwa, obsługi? PLANETE PAIN potrafi sprostać Twoim oczekiwaniom: półbagietka, półbagietka słodowa, półbagietka wielozbożowa, półbagietka pełnoziarnista, bułka, bułka pełnoziarnista, bułka wielozbożowa, mała bułka słodowa, chleb, bagietka, bagietka pełnoziarnista, bagietka wielozbożowa, półbagietka ekologiczna, półbagietka z błonnikiem, mała bułka ekologiczna, rogalik, maxi rogalik, chleb czekoladowy, maxi chleb czekoladowy.
Francja, Erquinghem-Lys
Francja, Guignicourt
Faissole to firma specjalizująca się w produkcji sucharów i grzanek. Dzięki wiedzy fachowej i tradycji sięgającej 130 lat, firma zdołała ugruntować swoją pozycję na tym rynku. Obecnie przedsiębiorstwo nadal się rozwija i poszerza swoją ofertę o produkty ekologiczne, aromatyzowane oraz z dodatkiem owoców pochodzących z naszych regionów.
Francja, Colomiers
Firma LE PETRIN DU PAPE to przede wszystkim zespół profesjonalistów w dziedzinie piekarstwa, który dzięki nowoczesnemu sprzętowi jest w stanie produkować tysiące chlebów każdego dnia. Zespół składa się z około 100 osób, specjalizujących się w produkcji lub w dostawach. Produkujemy i dostarczamy na terenie Tuluzy i okolic szeroką gamę chlebów białych, wiejskich i specjalnych, pieczonych lub półpiek...
Francja, Montbozon
Produkcja Biszkoptu z Montbozon w Haute-Saône (Francja). Przepis na autentyczny biszkopt z Montbozon nie jest nowością. Wszystko zaczęło się dawno temu, na dworze króla Ludwika XVI. To rewolucja, że dzisiaj każdy może delektować się biszkoptem z Montbozon. Bo zanim trafił do spiżarni Francuzów, robił furorę w Wersalu, zwłaszcza wśród pary królewskiej. Potem nadeszła Rewolucja Francuska w 1789 roku...
Francja, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées to firma z regionu Hauts de France, produkująca mrożone ciasta i pieczywo dla piekarni i cukierni. Produkujemy wyłącznie wysokiej jakości wypieki i ciasta, aby zapewnić smak i aromat doskonałych produktów.
Francja, Bruges
Założona w Brugii w 1990 roku, firma LE BOUCHON DE BORDEAUX jest małą rodzinną fabryką specjalizującą się w produkcji ciastek i herbatników. Flagowym produktem firmy "Le Bouchon de Bordeaux" jest ciastko w kształcie korka od butelki wina. Asortyment "Bouchons de Bordeaux" został rozszerzony o różne smaki. Firma oferuje również Canelous (w kształcie czekoladowych canelé), czekoladki oraz guinettes ...
Specjalista w zakresie przestrzeni sprzedaży i aranżacji sklepów dla handlu spożywczego: Piekarnia, Cukiernia, Czekoladziarnia, Rzeźnia, Wędzarnia, Wędliniarnia - Catering.... MOSAIC Agencement oferuje haute couture w aranżacji. Znajdź wszystkie realizacje MOSAIC Agencement na stronie www.mosaic-agencement.com...
Francja, Saillans
Francja, Tain L Hermitage
Firma Gâteau Dauphinois projektuje i wytwarza ręcznie, z pokolenia na pokolenie, ciastka nadziewane owocami, bez barwników i konserwantów. Ofiarą swojego sukcesu i jakości, firma sprzedaje swoje produkty we Francji, a teraz także za granicą. Jej tradycyjna receptura i produkcja, bez konserwantów, barwników czy sztucznych aromatów, pozwala jednak na zachowanie tego smacznego ciastka przez kilka mie...
Francja, Narbonne
Pedro Sas specjalizuje się w produktach laboratoryjnych dla piekarni i cukierni. Pedro zyskał silną reputację wśród profesjonalistów. Pedro ma międzynarodowy zasięg i obejmuje 4 departamenty francuskie: Aude, Tarn, Haute Garonne i Ariège.
Francja, Malemort Sur Correze
Francja, Sainte Hermine
Francja, Valbonne
Eksport mrożonych produktów piekarniczych do Niemiec i Holandii: chleb, ciastka.
Francja, Roncq
Francja, Sarrebourg
Francja, Montelimar
Francja, Saint-André-Les-Vergers
Francja, Labeuvrière
Wywodzące się z francuskiego rzemiosła piekarskiego, chleby z linii Le Pain Héritage od Délifrance są pieczone w piecu kamiennym, co nadaje im świeżą miękkość i nieodparcie chrupiącą skórkę. Linia obejmuje chleby do dzielenia, chleby na kanapki oraz chleby indywidualne i występuje w trzech unikalnych i pysznych przepisach: Zboża (z owocowymi i prażonymi nutami oraz chrupkością ziaren zbóż), Poolis...
Francja, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE to firma specjalizująca się w gotowych do napełnienia wypiekach. DUFOUR INDUSTRIE oferuje pełną i zróżnicowaną gamę produktów liofilizowanych: ptysie, babas, ciasto francuskie, kruche tarty, genoise i bezy.
Francja, Servon Sur Vilaine
Bridor oferuje gamę ponad 30 pysznych przepisów opracowanych przez mistrzów piekarstwa ze szkoły Lenôtre w Paryżu. Szeroki wybór bagietek. Małe i duże chleby na blasze. Chrupiące i złociste, przeznaczone dla profesjonalistów z branży hotelarskiej i gastronomicznej. Produkty wyłącznie z czystego masła i bez tłuszczów utwardzonych. Dostawca piekarni. Dostawca chleba. Dostawca wyrobów cukierniczych.
Francja, Tourche
Francja, Reims Cedex 3

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play