... poszukujących nowych wrażeń, nasz cukier z lukrecją zamienia każdą degustację w chwilę słodkiej i subtelnej przyjemności. Odkryj lukrecję na nowo w delikatnej i wyrafinowanej formie z Yaya Naturellement Savoureux. Możliwe zastosowanie: bita śmietana, jogurty, bezy, makaroniki, pianki, lizaki, lody, lody wodne.... Skład: nieskrystalizowane cukry buraczane z Francji, naturalny aromat lukrecji, naturalny barwnik czarny (E153) Mogą występować śladowe ilości jaj, mleka, musztardy, orzeszków ziemnych, małży i skorupiaków, ryb, nasion sezamu i soi. Referencja:SUCRE0001B...
...SKŁADNIKI Składniki: woda gazowana, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, tauryna 0,40%, regulator kwasowości: cytrynian sodu, glukuronolakton, aromat, syrop glukozowo-fruktozowy, kofeina 0,02%, barwniki: E150c i ryboflawina, inozytol, słodzik: glikozydy stewiolowe, niacyna, kwas pantotenowy, witamina B6, witamina B12. Pasteryzowane. Zaleca się zróżnicowaną i zrównoważoną dietę oraz...
Francja, Warmeriville
...Lista składników: syrop glukozowy, cukier, dekstroz, żelatyna, skrobia, kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, aromat, sok owocowy z koncentratu: jabłko, pomarańcza, cytryna, truskawka, malina, ananas, koncentraty owoców i roślin: ostropest, spirulina, jabłko, kiwi, czarny bez, porzeczka, aronia, cytryna, winogrono, mango, owoc passiflory, ekstrakt z czarnego bzu, syrop cukru inwertowanego...
Francja, Montelimar
...Harmonijna mieszanka miodu i migdałów z lekkim smakiem karmelu, Nougat noir de Provence jest niezbędnym słodyczem w 13 deserach na Boże Narodzenie. Ten twardy czarny nugat o wysokiej zawartości miodu jest wytwarzany według tradycyjnej prowansalskiej receptury naszych babć. Składniki: Migdały, Cukier, Syrop glukozowy, Miód, Chleb przaśny (Woda, skrobia, oliwa z oliwek). Metoda produkcji...
Francja, Yssingeaux
...Żółty: ostropest Żółty/Pomarańczowy: karoten, annatto, papryka, luteina Brązowy: karmelizowany cukier, słód jęczmienny Czerwony: burak, antocyjan Zielony: chlorofil Niebieski: spirulina Czarny: węgiel...
Francja, Sendets
...Sablés aperitif z czosnkiem czarnym, wytwarzane ręcznie. Idealne do dzielenia się podczas chrupiącego i pełnego smaku aperitifu. Sablés z czosnkiem czarnym i comté z pewnością przypadną do gustu podczas aperitifu w gronie rodziny lub przyjaciół. Są produkowane w piekarni w Manosque (04). Składniki: Mąka PSZENNA*, czosnek* czarny, COMTÉ*, olej kokosowy*, guma akacjowa*, Cukier puder* (cukier trzcinowy blond**, skrobia ziemniaczana*), JAJKA w proszku*, sól z Guérande. *składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. **Składniki pochodzące z handlu sprawiedliwego.
Francja, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE na nowo interpretuje klasyki cukiernictwa czekoladowego w stylu bastiańskim. To cała Korsyka w czekoladowych przysmakach: subtelne połączenie skarbów Wyspy Piękności i doskonałej czekolady, poprzez miód, cytrusy, orzechy, skarby maquis oraz ikoniczne Canistrelli, które przenoszą w wspomnienia dzieciństwa i obiecują zaskakujące i niepowtarzalne doznania smakowe. Już od kilku lat...
Francja, Objat
...Składniki: Czekolada gorzka 63% pochodzenie spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa, wanilia bourbon w strąku). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2403Kj, 577Kcal, tłuszcze 40g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25g, węglowodany 48g, w tym cukry 36g, białko 6.3g, sól 0g.
Francja, Talant
DECO RELIEF jest specjalistą w zakresie materiałów i składników do wypieków oraz czekolady. DECO RELIEF to marka o profesjonalnej jakości. Nasze formy silikonowe mają wiele zalet (elastyczność, łatwość wyjmowania…). Łącząc formy z barwnikami i aromatami naszej marki, możesz stworzyć atrakcyjne wyroby cukiernicze w szerokiej gamie kolorów i smaków. DECO RELIEF jest również specjalistą w dekoracji...
Francja, Olivet
...Referencja 9990000014774 Odrobina solidarności w Twoich wypiekach! Czekolada bio fair trade z czystym pochodzeniem z São Tomé o owocowych i intensywnych nutach, która doskonale wzbogaci musy czekoladowe i inne desery. SKŁADNIKI: masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy*. * Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Składniki...
Francja, Appietto
...Czarny metalowy zestaw w kształcie głowy Maura zawierający 150g klasycznych canistrelli. W 1573 roku Filip II, król Hiszpanii, nadał Korsyce emblemat głowy Maura na białym tle. W 1762 roku Pascal Paoli, ojciec narodu korsykańskiego, postanowił uczynić z tego swój sztandar. Głowa Maura jest dzisiaj emblematem Korsykanów na całym świecie. Waga: 150 gr Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej...
Francja, Malataverne
...Składniki CZARNY czekolada (min. 55% kakao) Składniki masa kakaowa, masło kakaowe, cukier, imbir 3% (konserwant dwutlenek siarki E220, regulator kwasowości kwas cytrynowy), emulgator lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Francja, Toulouse
...Fantazja zimowa bio opiera się na klasycznej, kwaskowatej mieszance jabłka / hibiskusa / dzikiej róży. Fantazję wprowadza imbir i popcorn. Tak! Dobrze przeczytałeś, popcorn. Laski cynamonu dodają zimowego akcentu. Składniki: Jabłko*, hibiskus*, dzika róża*, skórki pomarańczy*, imbir*, cukier trzcinowy*, cynamon*, aromat naturalny, orzechy*, kardamon*, czarny pieprz*, goździki*, płatki róż*, popcorn*. *Pochodzą z rolnictwa ekologicznego. 10% Kwiaty CBD* *Pochodzą z rolnictwa ekologicznego. Referencja: FANTW...
Francja, Cosnes Et Romain
...Wyposażony w bęben magnetyczny z magnesami trwałymi Ø 200, 315, 400, 500 lub 630, to urządzenie zapewnia AUTOMATYCZNE i CIĄGŁE usuwanie cząstek ferromagnetycznych zanieczyszczających produkty luzem: granulaty, proszki, materiały sypkie itp. Agrożywność: cukier puder, ziarna kakao, zboża. Przemysł drzewny: wióry, trociny. Recykling: odlewnie (separacja piasku/granulatu), szkło, odpady komunalne (separacja puszek aluminiowych, puszek stalowych). Różne: cementy, gips, wapno, żużle, chemia (czarny węgiel), granulaty plastikowe.
Francja, Mietesheim
...Czarny diament nadaje tej musztardzie delikatny aromat, który z pewnością Cię oczaruje. Delikatnie pachnąca kawałkami trufli, ta musztarda z truflami zachwyca miłośników trufli. Podkreśla smak mięs, warzyw, makaronów i sosów, a także potraw zimnych! Składniki: Woda, nasiona gorczycy, ocet, trufla i sok z czarnej trufli (4,2%), sól, cukier, aromat, konserwant: bisulfity sodu (E222). Dostępna również w słoiku 55g i w słoiku 200g.
Francja, Bohas-Meyriat-Rignat
... „niezwykłą” herbatę mrożoną, zaparzaj w gorącej wodzie (85-90°C) przez 3 do 5 minut. Usuń zaparzone liście. Dodaj według uznania cukier (lub miód) do jeszcze ciepłej herbaty i odstaw. Po schłodzeniu naparu, przechowuj w lodówce przez 30/40 minut. W momencie degustacji dodaj kilka kostek lodu oraz ewentualnie kilka kawałków świeżych owoców lub liści świeżej mięty. Zawsze podawaj schłodzone i daj się oczarować! Referencja: RECCOMM102...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play