Francja, Objat
...Składniki: mąka pochodzenia francuskiego, czekolada mleczna 38% (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa) 12,09% feuilletine (mąka, cukier, tłuszcz roślinny, olej rzepakowy, przeciwutleniacz: proszek odtłuszczonego mleka, masło skoncentrowane, aromat waniliowy, sól, emulgator: lecytyna rzepakowa, ekstrakt z jęczmienia, barwnik: ekstrakt z papryki), cukier brązowy, cukier puder, masło, jajko, proszek do pieczenia. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1912Kj, 456Kcal, tłuszcze 22g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14g, węglowodany 59g, w tym cukry 36g, białko 5,6g, sól 0,07g.
Francja, Furiani
...Składniki Orzechy laskowe 49,44%, cukier, feuilletine 6,10% (mąka pszenna, białko mleka, sól, mąka jęczmienna i słód, proszek do pieczenia, E500ii), czekolada mleczna (proszek z odtłuszczonego kakao, proszek z odtłuszczonego mleka, emulgator: lecytyna sojowa). Referencja:NUTLTFEU...
Francja, Brive La Gaillarde
...Pasty do smarowania, które spodobają się zarówno małym, jak i dużym! Rozkoszuj się pastą czekoladową z ciemnej czekolady lub mlecznej czekolady z feuilletine... prawdziwa uczta! Składniki pochodzenia naturalnego, bez oleju palmowego. Słoik 300 g...
Francja, Arles
...Maison Lesage Orzechy laskowe z Piemontu prażone i pokryte praliną gianduja z orzechami laskowymi i migdałami z Prowansji, chrupiącą feuilletine i czekoladą. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze między 16 a 20°C Składniki: orzechy laskowe z Piemontu, cukier, czekolada gorzka 62%, czekolada biała 32%, pokruszone ciastka, masło kakaowe, czekolada biała 32%, migdały z Prowansji, czekolada mleczna 33%, mleko w proszku pełne, pasta kakaowa (ziarna kakao), mleko odtłuszczone w proszku, substancja do pokrywania: lak, guma arabska, proszek kakaowy, masło, ekstrakt waniliowy z ziarnami.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania