Francja, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS zajmuje centralne miejsce w francuskim rzemiośle, specjalizując się w produkcji wyjątkowych nugatów, które celebrują historię i tradycyjne rzemiosło Montélimar, niekwestionowanej stolicy nugatu. Nasze Produkty: Oferujemy szeroki wybór nugatów, od klasycznego Nougat de Montélimar, bogatego w migdały i miód, po Nougat bio, stworzony dla tych, którzy preferują produkty pocho...
Francja, Bellême
...Ciemna czekolada z 70% kakao posypana karmelizowanymi migdałami. Aby oferować wyjątkowe produkty, wybieramy najlepsze surowce. Waga netto (G): 130...
Francja, Furiani
...SKŁADNIKI Czekolada mleczna 33,6% (cukier, masło kakaowe, proszek z mleka pełnotłustego, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), canistrelli (mąka pszenna, wino białe, wódka, olej słonecznikowy, sól), feuilletine (mąka pszenna, cukier, tłuszcz mleczny bezwodny, białko mleka, sól, mąka słodowa jęczmienna, proszek do pieczenia: E500II), owoce suszone (migdały, orzechy laskowe), syrop glukozowy, cytrusy, sorbitol, owoc passiflory, herbata (rooibos, nepeta, koper włoski, mięta), rum, pasta migdałowa, śmietana UHT, gluten, naturalne barwniki. Referencja: EC240LAIT...
Francja, Biguglia
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania... Stan: Nowy SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna) Waga netto: 230 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Wingles
...Czekoladowy bonbon z masą migdałową i pomarańczą 1080 g Ilość w kartonie: 1 Minimalna ilość zamówienia: 1 Typ minimalnej ilości zamówienia: Jednostka na karton SKU: BBC-14-P Kraj produkcji: Francja Przedsprzedaż: Tak Best-seller: Nie Personalizacja: Nie Waga (lbs): 2.38 Długość (cale): 9.21 Szerokość (cale): 6.81 Wysokość (cale): 2.76...
Francja, Objat
...Składniki: cukier, śmietana, czekolada biała pochodzenia spoza UE (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełnotłuste, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa), glukoza, trimolina, czekolada gorzka 66% pochodzenia spoza UE (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa), masło, pasta migdałowa, praliné, kawałki malin, kandyzowane skórki pomarańczowe, orzechy nerkowca, nugat (cukier, migdały, miód, woda, glukoza, pistacje, orzechy laskowe, białko jajka, cukier puder), pasta owocowa truskawkowa (cukier, puree truskawkowe, glukoza, trimolina, pektyna żółta, kwas cytrynowy, woda), kawa.
Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande zobowiązuje się do doskonałości, produkując własny praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu. W t...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play