Francja, Livry Gargan
...Czerwony Proszek Chili (25 kg) Kod produktu: 2510 Marka: Vesce Typ produktu: Czerwony Proszek Chili (25 kg) Waga netto: 25KG...
Francja, Saint Romain La Motte
...Papryka d'Espelette A.O.P. to czerwona papryka o owocowych nutach, z wyraźnym, ale łagodnym pikantnym smakiem, typowa dla kuchni francuskiej, a szczególnie dla kuchni baskijskiej. Galaretka z papryki d'Espelette to słodki i aromatyczny dodatek, przypominający galaretkę z porzeczek, z lekko pikantnym akcentem, który doskonale uzupełni Twoje mięsa, sery i foie gras. To flagowy produkt Sartha na...
Francja, Bagnolet
...Nuta głowy: Papryka chili, Tuberosa Nuta serca: Miód, Róża, Jaśmin, Absolut Nuta bazy: Skóra, Drzewo sandałowe, Bursztyn...
Francja, Rungis Cedex
...CZERWONA PAPRYKA MARKI PURE RUNGIS AMS European jest specjalistą w dziedzinie wysokiej jakości czerwonej papryki w Rungis. AMS European jest dostawcą luksusowej czerwonej papryki w Rungis, sprzedaż hurtowa papryki marki RUNGIS PURE, uprawianej z doskonałością.
...Podczas aperitifów można serwować meksykańskie zielone oliwki łamane. Meksykańskie zielone oliwki łamane są uprawiane, przygotowywane i przyprawiane w Maroku. Składniki: oliwki, żółta papryka, czerwona papryczka chili, cytryna, oregano, kukurydza, woda, sól, E330, olej sojowy. CROC'ELLA specjalizuje się w oliwkach, antipasti i suszonych owocach. CROC'ELLA znajduje się we Francji w regionie...
Francja, Malataverne
...Składniki: Tłuszcz wieprzowy, wątróbka drobiowa, pikantny chorizo 20% (mięso wieprzowe (pochodzenie UE), sól, mleko w proszku, dextroza, przyprawy, aromat mięsny, przeciwutleniacz E316, konserwant E250, barwnik E120), woda, papryka czerwona, jaja, sól, pieprz, ostry chili 0,1%...
Francja, Arles
...L'artisan Popol Zupa smakowa pomidorowo-paprykowa z nutą chili z Espelette. Składniki: pulpa pomidorowa 42%, papryka czerwona 26%, woda, sól, cukier, oliwa z oliwek extra virgin 4%, chili z Espelette 0,5%.
Francja, Levallois Perret
...Papryczka chili to mała, ostra, czerwona papryka o pikantnym, lekko gorzkim i bardzo aromatycznym smaku. Zastosowania papryczki chili w kuchni: Dobrze komponuje się również z bazylią, kozieradką, anyżem, goździkami, imbirem, czosnkiem, kolendrą, kminkiem, majerankiem, pietruszką, tymiankiem, cynamonem i cebulą. Subtelnie aromatyzuje i podkreśla smak oliwy z oliwek, zup, sosów, dodatków warzywnych, mięs czerwonych, drobiu i ryb… Korzyści z papryczki chili: Bogata w witaminy C i A, kwas foliowy, potas oraz witaminę E.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania