Jeśli jesteś dystrybutorem, delikatesami, GMS, hurtownikami? Nie wahaj się z nami skontaktować.
Z ponad stuletnim doświadczeniem i unikalnym know-how, Conserverie du Sud wyróżnia się jako pierwszy producent pasztetów na bazie wieprzowiny oraz jedyny, którego zasięg jest krajowy i międzynarodowy. Conserverie du Sud nawiązała lokalny sojusz i zaopatruje się w mięso wieprzowe z certyfikatem od renom...
... dojrzewane oddzielnie w zbiornikach przez kilka miesięcy z subtelnym wykończeniem drewnianym, które ma miejsce przed butelkowaniem.
DEGUSTACJA
Ciemna barwa z fioletowymi refleksami.
Cabernet Sauvignon o aromatach mięty, owoców czerwonych, dojrzałej papryki, nut dymnych i lekko grillowanych. Usta mięsiste, apetyczne, dobrze zbudowane, z dużą ilością owoców.
To wino doskonale pasuje do czerwonych mięs, pizzy. Wino to najlepiej serwować w temperaturze między 14°C a 16°C.
...Papryka słodka to mała, ostra czerwona papryka o pikantnym, lekko gorzkim i bardzo aromatycznym smaku.
Zastosowania papryki słodkiej w kuchni:
Dobrze komponuje się z bazylią, kozieradką, anyżem, goździkami, imbirem, czosnkiem, kolendrą, kminkiem, majerankiem, pietruszką, tymiankiem, cynamonem i cebulą.
Nadaje aromat i subtelnie podkreśla oliwy z oliwek, zupy, sosy, dodatki warzywne, mięsa czerwone, drób i ryby…
Korzyści z papryki słodkiej:
Bogata w witaminy C i A, kwas foliowy, potas i witaminę E.
...Tradycyjne towarzystwo argentyńskiego steku!
Ale tak bardzo je uwielbiamy, że możemy je również wykorzystać jako dip do falafeli, krokietów wołowych, burgerów, grillowanych warzyw lub frytek.
Z tą mieszanką przechodzimy przez wszystkie etapy: świeżość pietruszki i oregano, następnie nuty czosnku, a na końcu smak łagodnej papryki. Postępuj zgodnie z zaleceniami: wymieszaj 1 porcję Chimichurri + 1 porcję octu winnego + 2 porcje oliwy z oliwek.
...Moc czerwonej papryki w przyprawie! Idealny towarzysz do podkręcania Twoich potraw. Zakochaj się w wersji ekologicznej Alélor.
Składniki: Paprykiczerwone* (25%), marchewki*, pomidory*, cebula*, czosnek*, olej słonecznikowy*, ocet jabłkowy*, ocet winny* sól morska, przyprawy*.
*Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego...
...
Ta profesjonalna maszyna do panini, znana również jako profesjonalna prasa do panini, będzie przydatna w Twojej piekarni, snack barze, kanapkowni i innych lokalach gastronomicznych.
Możesz przygotować wszelkiego rodzaju gorące kanapki, takie jak: Czerwonepapryki i ser kozi, kanapki REUBEN (wołowina wędzona, kapusta kiszona, ser szwajcarski i oliwa z oliwek), Kurczak z pesto, Szynka parmeńska i...
...Papryka Fresno jest podobna do papryki Jalapeño, ale ma więcej smaku.
Owoc zaczyna od intensywnej zieleni, przechodząc w pomarańcz i czerwień w miarę dojrzewania. Zielone, łagodne papryki można zazwyczaj kupić latem, podczas gdy czerwone, ostre są dostępne jesienią, w zależności od regionu.
Te ostatnie będą idealne do ceviche, salsy oraz jako dodatek do ryżu i czarnych fasoli.
...Konserwy Guintrand
Podgrzej naszą Ratatouille w garnku na małym ogniu i podawaj z mięsem, dodając jego sok. Na zimno lub lekko schłodzona, będzie doskonałym początkiem posiłku, skropiona odrobiną oliwy z oliwek. A jeśli zostanie ci trochę, wbij 2 lub 3 jajka, ubij je i przygotuj pyszną omletę.
Składniki: pomidory (40%), bakłażany (18%), cukinie (18%), papryki zielone i czerwone (8%), cebula (6%), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek (1%), cukier, sól, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, przyprawy (w tym seler), przyprawy, kwas cytrynowy (E330).
... w doniczkach, dyski, bloki, brykiety, w workach, ściółka itp.), a także geotekstylia, liny, siatki, ściółka, włókno kokosowe do pościeli (materace i stelaże) itp.
> Czerwone chili - przyprawy
> Cynamon, herbaty, przyprawy, owoce, oleje (kokosowe) i wiele innych produktów pochodzących z naszej farmy, a także jako przedstawiciel grupy lokalnych rolników.
Nasze biuro we Francji (a wkrótce w Belgii) odpowie na wszystkie Twoje zapytania.