... konfitury figowej. Ta wykwintna konfitura harmonijnie łączy słodycz dojrzałych fig z nutą naturalnej kwasowości, tworząc harmonijną symfonię smaków. Soczyste figi, starannie wybrane w pełnej dojrzałości, nadają tej pysznej konfiturze unikalny i pełny profil. Waga: 335g UGS: 3 455 149 000 255...
Francja, Puyricard
... klementynek korsykańskich jest gwarantowana bez konserwantów i barwników, zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz tradycją mistrzów konfitur, przekazywaną przez pokolenia, z poszanowaniem aromatów, zapachów i tekstury owoców. Certyfikat AB Kanał dystrybucji: Sklepy specjalistyczne (bio) DLUO: 3 lata Waga netto: 370g oraz format rodzinny 650g dla niektórych przepisów Zawartość cukru: 60%...
Francja, Paris
...Indywidualny słoik rzemieślniczej konfitury o unikalnych perskich smakach. Nasze konfitury mają wysoką zawartość owoców wynoszącą od 70g do 80g na 100g konfitury i są wykonane z najwyższej jakości surowców.
Francja, Biguglia
...Przepis stworzony przez Emilie z Le Meilleur Pâtissier M6 sezon 3, która użyła tutaj naszej konfitury z Brocciu. Do przygotowania i delektowania się bez żadnej umiaru..
Francja, Faverolles-Sur-Cher
...Konfitura ananasowa z przyprawami do piernika 240g Nasze konfitury są wytwarzane w sposób rzemieślniczy w naszym warsztacie znajdującym się w Faverolles-sur-Cher w Loiret-Cher. A nasze owoce są kupowane lokalnie za każdym razem, gdy to możliwe. Truskawki pochodzą z Sologny. Jagody zbieramy w Soing w Solognie. Następnie pod koniec sierpnia i na początku września przychodzą jabłka i gruszki z...
Francja, Gennevilliers
...Ta oryginalna kompozycja kwiatowa wokół subtelnej nuty bissapu to specjalność SENEAFOOD. Prawdziwa rozkosz. Ta czerwona konfitura zachwyci Cię swoją autentyczną teksturą oraz owocowymi i roślinnymi aromatami. Jest to tradycyjnie wytwarzany produkt rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood. Konfitury Seneafood są w 100% naturalne, bez dodatku barwników czy konserwantów, zgodnie z...
Nasza delikatesy pozwoli Ci odkryć nowe smaki. Chutneye do towarzyszenia przepisom tak różnorodnym jak innowacyjnym. Dżemy warzywne na śniadanie lub brunch. To lato, skorzystaj z naszych pomysłów na aperitify: Tartinades, Houmous lub różnorodne ciasta do odważnych połączeń. Dodaj energii swoim deską. Nowe produkty, nowe doświadczenia Co miesiąc nowy przepis zawsze w sezonie. Masz ochotę na o...
Francja, Mainneville
...bardziej podekscytowana i figlarna, będzie związana z tradycyjną metodą o zawartości 11% alkoholu. Proces ten, identyczny do produkcji szampana, realizowany jest przez przyjaciela winiarza. Victor, nasz najmłodszy, dość nieustraszony, ale bardzo przytulaśny, będzie związany z rabarbarowym różowym winem produkowanym na farmie. Musy i dżemy są przygotowywane przez małe stowarzyszenie z departamentu.
Francja, Nousty
...orzechami i piernikiem” oraz wiele innych oryginalnych smaków, które zachwycą zarówno małych, jak i dużych! Ręczne wytwarzanie w tradycyjny sposób… Nasza koncepcja produkcji dżemów i galaretek jest całkowicie ukierunkowana na optymalne oddanie smaków i aromatów, które znaliśmy w dzieciństwie. U nas, aby zrobić dobry dżem, zaczynamy od wyboru najlepszych owoców dostępnych na rynku, wybierając z bardzo dużej różnorodności, którą selekcjonujemy z różnych regionów Francji, ale także z całego świata.
Francja, Gennevilliers
...syropy, dżemy, herbaty ziołowe… Wszystkie wykonane z zachowaniem oryginalnych smaków i korzyści. Surowce są importowane bezpośrednio z malijskich upraw do naszych francuskich partnerów, którzy wnoszą swoje rzemieślnicze umiejętności, aby wydobyć z nich to, co najlepsze. W ten sposób wszystkie nasze gotowe produkty pochodzą z przetworzenia made in France. W razie pytań, nie wahaj się z nami skontaktować!
Francja, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK to firma zajmująca się przetwarzaniem owoców pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Preferujemy lokalne źródła naszych owoców, a nasze dżemy gotujemy w kotle. Działamy w branży ekologicznej od 1973 roku, a nasze produkty są wytwarzane w sposób rzemieślniczy, aby osiągnąć jak najwyższą jakość w produkcji: dżemów ekologicznych, musów, puree, galaretek, kremów ze śliwek i kasztanów. Oferujemy również owoce suszone i owoce w syropie.
Francja, Noyers Sur Jabron
Produkcja szafranu w postaci pistilów w Haute Provence, 10 km od Sisteron, w dolinie Jabron. Środowisko rolnictwa ekologicznego, pola są wykorzystywane przez hodowcę ekologicznych jagniąt z Sisteron. Domowe dżemy z owoców leśnych i szafranu. Bezpłatne wizyty i degustacje w gospodarstwie od marca do listopada. Możliwość parkowania dla kamperów.
Francja, Allenjoie
...% dzikie i naturalne, a także 20 rodzajów przypraw, oliwę z oliwek z truflami, owoce mrożone, świeże lub suszone, dżemy, owoce liofilizowane, soki owocowe mrożone (pomarańcza, wiśnia, cytryna, granat), 60 rodzajów i smaków naparów, czosnek suszony, szafran, wanilię z Madagaskaru... Jakość naszych produktów jest weryfikowana przez 3 inżynierów agronomów, z możliwością śledzenia pochodzenia potwierdzoną certyfikatami żywności ISO 22000-FSSC 22000-BRC, a firma jest również certyfikowana ISO 9001. Nasze produkty są świeże, suszone, mrożone lub pakowane i mogą być oznakowane. Opakowanie jest modułowe.
Francja, Coursan En Othe
...LE COMPTOIR des CONFITURES produkuje od 21 lat dżemy, których specyfiką jest zachowanie całych owoców na koniec gotowania. Ta rzemieślnicza firma jest kierowana przez Catherine MANOEL, która jest Mistrzem Rzemiosła, posiada Kryształową Tablicę w GAULT&MILLAU, a także zdobyła Trofeum Rzemiosła Kobiecego... itd.
Francja, Lorp Sentaraille
To w sercu Ariège, w Lorp Sentaraille, od ponad 25 lat opracowujemy dżemy i przygotowania owocowe o unikalnym smaku (galaretki, musy, sosy…). Ostatnio do naszej oferty dołączyły konfitury i przyprawy, dlatego zmieniamy nazwę… „Dżemy z Pirenejów” stają się… „Kompania Pirenejska”! Nasz zespół, obecny od początku przygody, nasze metody produkcji i jakość usług udowodniły swoją wartość, ponieważ aby...
Francja, Auterive
FINES SAVEURS DES ÎLES to delikatesy, które produkują i sprzedają ekskluzywne, egzotyczne produkty, takie jak BIO herbata egzotyczna, BIO ziołowa herbata, dżem, a wkrótce także kawa, miód itp. Nasze produkty są wytwarzane we Francji (Auterive). Naszą misją jest promowanie gastronomicznego rzemiosła wysp poprzez nasze wyjątkowe, ręcznie robione kreacje. Nasze herbaty, napary i dżemy o rzadkich...
Francja, Biars Sur Cere
ANDROS to przedsiębiorstwo agroprzemysłowe oraz francuska marka specjalizująca się w przetwarzaniu owoców i produktów mlecznych na musy, dżemy, desery owocowe, soki owocowe, jogurty, jogurty pitne, desery mleczne, desery owocowe, twarogi itp. Firma posiada w szczególności marki ANDROS, BONNE MAMAN i MAMIE NOVA. Jest obecna na rynku słodyczy cukrowych poprzez swoją markę PIERROT GOURMAND.
Francja, Colombes
Albert Ménès to firma zajmująca się delikatesami od 1921 roku. W naszej ofercie gourmet zawarliśmy całe know-how i entuzjazm zespołu pasjonatów smaku, jakości i rzemiosła. Oferujemy ponad 350 produktów delikatesowych, w tym przyprawy, dżemy, słone i słodkie ciastka, a także doskonałą gamę ryb i pasztetów w puszkach... Proponujemy zarówno produkty konwencjonalne, jak i ekologiczne.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play