Francja, Castelnaudary
... zaangażowanie w działania CSR. Maison Rivière podkreśla tradycyjne francuskie przepisy na dania gotowe z południowego zachodu oparte na mięsie. Les Mets de Provence rozświetlają talerz kulinarnymi dodatkami, przyprawami, pastami do smarowania na przystawkę oraz daniami i warzywami gotowanymi w stylu prowansalskim. Aroma One jest specjalistą w dziedzinie purée z ziół i przypraw w tubkach, co...
Francja, Yssingeaux
Członek grupy Nactarome i marka Grupy Nactis Flavours, Sevarome specjalizuje się w projektowaniu i produkcji aromatów spożywczych, przygotowań z orzechów, składników aromatycznych, a także teksturujących, stabilizujących i barwiących dodatków spożywczych, dla branży gastronomicznej oraz przemysłu spożywczego w sektorze słodkim. Sevarome działa zarówno w obszarze Piekarstwa-Ciastkarstwa, jak i Cuki...
Francja, CASTELNAUDARY Cedex
W sercu Langwedoku i Kraju Katarów, w Castelnaudary, w Aude, SODICAS CONSERVERIE pod marką Audary przygotowuje dla Twojej przyjemności to, co najlepsze w tradycyjnej kuchni Południowego Zachodu. Cassoulet, konfitury, dania gotowe, pasztety, golonki, foie gras – to wszystko produkty, które przywołują na myśl dobre życie i dobre jedzenie. Nasze lokalne produkty i tradycyjne przepisy cieszą się coraz większym uznaniem wśród konsumentów.
Francja, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE to firma rodzinna, założona w 1957 roku. Swoją renomę zbudowała na produkcji tradycyjnej prowansalskiej receptury Terrine de Grive. Inne niepublikowane przepisy oraz Specjalności Południowo-Wschodnie wzbogaciły obecną ofertę i przyczyniły się do rozwoju firmy. Specjalności Południowo-Wschodnie stanowią naszą gamę produktów: terriny prowansalskie, terriny w stylu tradycyjnym, dania gotowe w szklanych słoikach, sosy do dań, desery owocowe.
Francja, Paris
... Nasze dania są starannie przygotowywane z poszanowaniem produktów i przypraw, a także z rygorem szefów kuchni, co pozwala cieszyć się doskonałą podróżą kulinarną. Najpopularniejsze i najbardziej charakterystyczne przystawki oraz dania gotowe są przygotowywane i inspirowane autentycznym terroirem tunezyjskim. Sekret tych przepisów nie tkwi tylko w metodzie przygotowania czy gotowania, ale także w przyprawach i produktach w 100% tunezyjskich, bez barwników i konserwantów. Morze Śródziemne, jakiego jeszcze nie próbowałeś: sałatka, oliwki stołowe i przyprawy, dania gotowe, oliwa z oliwek.
Francja, Figeac
Firma Jean LARNAUDIE specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów na bazie mięsa kaczki. W związku z tym, firma produkuje foie gras, konfitury, pasztety oraz dania gotowe. W Jean Larnaudie, całe foie gras jest nadal przygotowywane ręcznie i w tradycyjny sposób. Zakorzeniona od ponad 60 lat w Lot w Quercy, Jean Larnaudie to przede wszystkim mężczyźni i kobiety związani z regionalnym...
Francja, Castelnaudary
Le Coustelous z dumą oferuje swoje produkty gastronomiczne z Południowego Zachodu, z szczególną uwagą na słynny cassoulet z Castelnaudary. Dbamy o jakość naszych składników i współpracujemy z lokalnymi producentami, aby zaoferować Wam to, co najlepsze. Eksportujemy nasze produkty do Europy, Stanów Zjednoczonych i Francji, do delikatesów, winiarni oraz sklepów specjalistycznych w dziedzinie gastro...
... gotowe produkty surimi w różnych formach - paluszki, tarty, rolady, formowane, kostki i kawałki… - w wersji schłodzonej i mrożonej, pod naszymi markami oraz w MDD, przeznaczone dla detalistów, gastronomii i przemysłu. Nie wahaj się z nami skontaktować, aby uzyskać więcej informacji!
Francja, Gourdon
Firma VALETTE specjalizuje się w produkcji i sprzedaży foie gras oraz czarnej trufli z Périgord od 1920 roku. VALETTE FOIE GRAS to firma rodzinna, która sprzedaje autentyczne dania regionalne. Gotujemy te produkty z dużą hojnością i oferujemy je również w typowych potrawach z południowo-zachodniej Francji, takich jak cassoulet. Dystrybuujemy nasze produkty w Francji oraz na rynkach eksportowych.
Francja, La Chapelle Aubareil
Od ponad trzydziestu lat jesteśmy rzemieślnikami i producentami wątróbki gęsiej i kaczej oraz kasztanów w Dordogne. Nasze konserwy są przygotowywane na miejscu, zgodnie z tradycyjnymi przepisami Périgordu. Nasza konserwarnia ma charakter rodzinny. Wątróbki i dania gotowe (cassoulet, konfitury, civet…) są starannie przygotowywane i podlegają największej uwadze na każdym etapie produkcji. Nasze laboratorium spełnia normy europejskie i HACCP. Wartości, które reprezentujemy, to gościnność, gastronomia, tradycja i jakość.
Francja, Auros
Założona w 2002 roku, MAISON VOISINE jest firmą rodzinną. Jesteśmy producentem i hurtownikiem produktów rzemieślniczych z regionu Akwitanii. MAISON VOISINE została założona, aby stworzyć narzędzie do lokalnej i regionalnej dystrybucji z odpowiednim wyposażeniem chłodniczym. Firma oferuje bezpośrednie dostawy do naszych klientów: rzeźników, wędliniarzy i sklepów spożywczych. Pochodząc z kilku pokol...
Francja, St Medard D Eyrans
Założona w 1948 roku w Nérac w Lot-et-Garonne, firma LOU GASCOUN zbudowała swoją reputację przez prawie 50 lat na jednym produkcie: słynnej żółtej puszce pasztetu z wątróbki wieprzowej, opartej na rodzinnej recepturze. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane ręcznie, zgodnie z tradycyjnymi przepisami z Południowego Zachodu, z wykorzystaniem starannie wyselekcjonowanych świeżych składników, przygoto...
Francja, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE ściśle współpracuje z profesjonalistami z branży gastronomicznej, aby dostarczać rozwiązania dla ich działalności cateringowej oraz zaopatrywać ich w foie gras. EURALIS GASTRONOMIE dysponuje kilkoma markami w zależności od poszukiwanych rynków, takimi jak ROUGIÉ, MONFORT czy JEAN STALAVEN. Jesteśmy specjalistami w hodowli i przetwórstwie kaczek oraz gęsi.
Usytuowani w sercu Południowego Zachodu, w regionie Albigeois, całą naszą działalność poświęcamy produkcji wysokiej jakości produktów, takich jak foie gras, konfitura i cassoulet, między innymi. Od 4 pokoleń oferujemy Państwu świeże produkty przez cały rok, oprócz naszych linii konserw i paczek smakowych. Nie czekaj, aby odkryć nasze piersi i konfitury z gęsi lub kaczki z Południowego Zachodu.
Francja, Gourdon
Francja, Avignon
Od 1987 roku AGIS całkowicie poświęca się pasji smaku. Ciągłe tworzenie nowych przepisów oraz poszukiwanie najlepszych składników to wyraz unikalnego kunsztu kulinarnego, służącego tradycyjnym potrawom oraz kuchniom świata.
Francja, Saint Martin Des Entrées
Frial specjalizuje się w premium produktach spożywczych mrożonych: produktach rybnych i starannie przygotowanych daniach gotowych. Frial jest europejskim liderem w kategorii dań gotowych, co zawdzięcza swojej filozofii: smakowi, obsłudze i naturalności. Frial wybiera naturalne składniki, bez GMO i sztucznych barwników, i przygotowuje je z poszanowaniem tradycji i rzemiosła, z niską zawartością sol...
Francja, BEDARRIDES
Szeroka gama tradycyjnych makaronów (nadziewanych i nienadziewanych) oraz oferujemy również szereg sosów, aby wzbogacić naszą ofertę produktów. Nasze makaroniki nadziewane dostępne są w wielu różnych kształtach i kolorach, a produkujemy ponad czterdzieści rodzajów różnych makaronów, które są dystrybuowane w wybranych sklepach specjalistycznych, takich jak delikatesy i catering, ale także dla dystr...
Francja, St Agathon
Daunat zawsze miał na celu odpowiadanie, a nawet przewidywanie oczekiwań Francuzów, wykorzystując swoje umiejętności w zakresie pieczywa i nadzienia. Tak więc, w 1996 roku, Daunat był na przykład pierwszą marką kanapek bagietkowych, która zainwestowała w duże powierzchnie handlowe! I to z tą nieustanną wolą innowacji oraz francuską kreatywnością, Daunat wprowadza nowe tekstury i smaki, podkreślają...
Francja, Sisteron
Firma Taste of Provence to producent tradycyjnych potraw prowansalskich. Firma oferuje różnorodną gamę dań w 100% prowansalskich. To dzięki tym typowym potrawom, wytwarzanym z prowansalską wiedzą fachową, firma zdołała zaistnieć na francuskim rynku dań gotowych.
Alimentation Fine de France jest wiodącym francuskim hurtownikiem artykułów spożywczych dzięki rygorystycznej polityce jakości: selekcja produktów według wymagających kryteriów smakowych i jakościowych, maksymalne unikanie różnych dodatków, barwników, konserwantów oraz promowanie łatwości użycia i innowacji, z poszanowaniem francuskiej tradycji kulinarnej. Wprowadzenie pełnej identyfikowalności pr...
Francja, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA to zakład konserwowy założony w 1991 roku przez CHARLES ANTONA w pobliżu Ajaccio na Korsyce Południowej. Specjalizuje się w produkcji regionalnych specjałów korsykańskich, opartych na promowaniu tradycyjnej kuchni regionalnej, wykorzystując najnowsze technologie w dziedzinie przemysłu spożywczego.
Francja, FONTAINE DE VAUCLUSE
Rzemieślnicza firma, której główną działalnością jest produkcja prowansalskich specjałów do smarowania na aperitif (tapenady, tians, pistou...) oraz gotowych przypraw (konfitury cebulowe, figowe, musztardy prowansalskie...). Priorytetem jest wybór surowców, jakość i smak. Yan Bosc, kucharz z zawodu, z pokolenia na pokolenie (18 lat w gastronomii), wpisuje się w tradycję prowansalską, ale również l...
Francja, Saint-Quentin
... przeciwieństwie do produktów przemysłowych, które zalewają półki dużych sklepów. Odpowiedzialne i obywatelskie podejście na rzecz naszych kubków smakowych. Znajdź nasze foie gras z Aisne, dania gotowe z Północy (carbonnade), terriny i rillettes rybne z Bretanii, rillettes z Pikardii, czarne trufle z Périgord oraz wszystkie francuskie wina. Nie zapominajmy również o przyprawach, musztardach z truflami, soli z Guérande, olejach i octach, occie balsamicznym oraz oliwie z oliwek, a także dżemach z świeżych owoców.
Francja, Saint Genis Laval
Francja, Les Mées
Francja, Saint-Félix Lauragais
Francja, Chef Du Pont
Francja, GARDANNE

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play