... jakość pod względem białkowym i odżywczym w porównaniu do mięsa. Dlatego nie produkujemy wyrobów na bazie VSM. Oferujemy wołowinę, kurczaka, cielęcinę, jagnięcinę oraz halal wędliny. Nasze produkty są dostępne w wersji świeżej lub mrożonej. Jesteśmy dumni z tego, że sprzedajemy francuskie i europejskie mięso oraz drób halal, które są certyfikowane Achahada.
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Chemy
... we Francji i Europie. Pod przewodnictwem czwartej generacji oraz z nową strategią ukierunkowaną na segment premium, grupa od 10 lat korzysta z dynamicznego wzrostu. To umożliwiło inwestycję w nowoczesne narzędzie produkcyjne oraz nowe biura na historycznym terenie w Chemy. Lesage Prestige, lokomotywa grupy, skoncentrowana na sprzedaży mięsa premium oraz selekcji produktów w modelu B2B. Nasze flagowe produkty to: mięso dojrzewające, Wołowina z Galicji, Angus, Wołowina z Kobe i inne. Nasi główni klienci to steakhousy, restauracje pragnące oferować mięsa „premium” oraz tradycyjne rzeźnie.
Francja, Aicirits Camou Suhast
Grupa Kooperatywna LUR BERRI oferuje szeroki asortyment produktów roślinnych i zwierzęcych swoich członków. Grupa proponuje produkty wysokiej jakości, wytwarzane w Kraju Basków. Grupa tworzy więź między rolnikami a konsumentami i umożliwia wzmocnienie oferty regionalnej, dzieląc się nią z innymi podmiotami.
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Francja, Bassussarry
Francja, Lyon
Francja, Vitry Sur Seine
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play