Francja, Cadeilhan
...Czarny czosnek w postaci całej główki (mówimy wtedy o głowie czosnku czarnego) to doskonały sposób na spożywanie czosnku, ponieważ każda ząbek czosnku czarnego pozostaje chroniony w swojej naturalnej osłonie i nie wymaga niczego więcej do przechowywania i konserwacji. Cała głowa czosnku to najprostszy i najbardziej naturalny sposób na spożywanie czosnku czarnego, trzymasz w ręku brązową głowę...
Francja, Divajeu
...Certyfikowany materiał siewny czosnku (Allium Sativum) odmiany Edenrose. Odmiana znana jako „czosnek z Lautrec”, charakterystyczna dla regionu Południowo-Zachodniego. Cebule białe z różowymi paskami, miąższ biały. Ta odmiana czosnku różowego, w postaci główki, może być sadzona zarówno jesienią, jak i wiosną*. Czosnek pakowany w worki po 20 kg. Inne opakowania dostępne na życzenie. Sprzedaż od października do marca. * okresy sadzenia i zbiorów podane orientacyjnie, mogą się różnić w zależności od krajów i regionów sadzenia.
Francja, Sendets
... czosnek jest umieszczany w piecu w niskiej temperaturze i wysokiej wilgotności przez 2 tygodnie, zanim zostanie wysuszony, a następnie dojrzewa przez co najmniej cztery tygodnie. Produkujemy bardzo łagodny czosnek czarny o wysokiej zawartości cukru, w pełni pochodzący z przetworzenia białego czosnku. Główki czosnku czarnego używane w etui zostały starannie wyselekcjonowane, aby wybrać najpiękniejsze.
Francja, Varennes-Jarcy
... słonymi, jak i słodkimi, a także wzbogaci Twoje przystawki, mięsa, ryby, warzywa i desery. Oferujemy kilka formatów dostosowanych do Twoich potrzeb: - Opakowanie do przechowywania 1 główka - Opakowanie do przechowywania 2 główki - Opakowanie do przechowywania 10 główek - Taca z 20 główkami luzem Przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu chronionym przed wilgocią i światłem.
Francja, Graulhet
...Dostępny w słoikach 30 lub 60g Nasz czosnek czarny uzyskiwany jest poprzez podgrzewanie z czosnku różowego z Lautrec, proces stosowany od wielu wieków w Azji. W tym celu świeże główki czosnku umieszczane są w zamkniętym pojemniku na minimum 2 tygodnie w temperaturze od 60 do 70° w wilgotnej atmosferze, a następnie dojrzewają w wolnym czosnku. Delikatny i rozpływający się w ustach, aromaty...
Francja, Eurre
Ail Drômois to Grupa Interesów Gospodarczych (GIE) utworzona w 1995 roku dzięki inicjatywie rolników specjalizujących się w uprawie czosnku i szalotki, mająca na celu zjednoczenie ich wysiłków w zakresie marketingu i rozwoju branży. W ten sposób nasza grupa kontroluje jakość swojej produkcji, od sadzenia po konsumpcję. Wiedza, wzbogacona ponad 50-letnim doświadczeniem, połączona z pasją naszych...
Francja, Mespaul
Firma Le Vili, założona w 1992 roku w Bretanii, jest znaczącym graczem we Francji i na rynkach eksportowych (Szwajcaria, DK, NL, BE, DE, SE, UK, NO, PL, CZ, ES) w zakresie szalotek, cebulek i różowych cebuli z Bretanii. Jako część grupy z Południa, która jest liderem w produkcji czosnku francuskiego, rozszerzyliśmy naszą ofertę produktów alliacées o czosnek (świeży lub suszony). Jako producent...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play