Francja, Bidart
...Małże o mięsistej teksturze od Maison Caudalie są pokryte lekką tempurą i gotowe do smażenia w oleju w temperaturze 180/190°. Mrożone tapas pakowane w worek o wadze 1 kilograma. Wszystkie nasze przesyłki są transportowane w kontrolowanej temperaturze, jakość to wartość, z którą Maison Caudalie nie idzie na kompromis!
Francja, Riec Sur Belon
... Muszle rybackie (pochodzenie Francja): pochodzące z naturalnych ławic na dnie, są łowione za pomocą drag, ciągniętych po dnie morza przez statki. Ich bardzo wypukła muszla w kolorze „niebiesko-fioletowym” skrywa żółte i bardzo aromatyczne mięso. Pakowanie: worki 5kg-10kg-15kg / tacki w atmosferze modyfikowanej 4x1.4kg-8x1.4kg (z datą ważności 7 dni) Oferujemy je w wersji bez byssus (gotowe do gotowania): oczyszczone za pomocą maszyny, która pozwala na usunięcie byssusa, ale także w wersji z byssusem.
Francja, Sète
...Umieścić jeszcze zamrożone małże w misce. Skropić je oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i łyżką octu jabłkowego (jeśli lubimy lekko kwaśny smak). Dodać zioła i przyprawy. Pozwolić małżom rozmrozić się w tej mieszance. Woda z małży i sos tworzą piękny pomarańczowy kolor. W momencie podania przystawki, odcedzić małże i wyciągnąć wykałaczki!!! Gotowe!!
Francja, Dortan
... walidację, aby upewnić się, że Twoje produkty są gotowe na rynek. Niezależnie od tego, czy działasz w branży medycznej, motoryzacyjnej czy elektronicznej, nasze moules proto oferują Ci spokój umysłu niezbędny do pewnego wprowadzenia Twoich produktów na rynek.
Francja, Boulogne Sur Mer
... Europy. Nasze produkty są pakowane codziennie i wysyłane tego samego dnia, aby zapewnić ich świeżość. Małże pakowane są w worki po 5, 10 i 15 kg. PAC (gotowe do gotowania). Istnieje możliwość zamówienia tacki o wadze 1,4 kg i 2,8 kg. Omułki są tradycyjnie łowione w Zatoce Sommy i mogą być sprzedawane oczyszczone lub nie: pakowanie w worki po 5, 10, 15, 20, 25 i 30 kg oraz w tacki o wadze 1,4 kg lub 2,8 kg. Nie wahaj się z nami skontaktować w sprawie zamówień.
Francja, Fleurance
Z siedzibą w Gers, firma GIMBERT specjalizuje się w produktach rybnych od ponad 20 lat. Oferuje szeroką gamę smaków morza, w tym ryby, skorupiaki, głowonogi, małże oraz dania gotowe, takie jak małże św. Jakuba po bretońsku. Produkty GIMBERT Océan są obecne w wielu centralach zakupowych dużych sieci handlowych. Gwarancją jakości jest zapewnienie przez firmę jasnej i precyzyjnej identyfikowalności wszystkich produktów z linii GIMBERT Océan.
Francja, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini jest francuskim specjalistą w przygotowywaniu ślimaków w konserwach, muszli i nadziewanych ślimaków… Ślimak to sprawa rodzinna. Romanzini jest wierny gastropodom od 1921 roku: ślimaki w naturalnej postaci, ślimaki w sosie, dania gotowe ze ślimaków, tartaletki ze ślimakami, masło z pietruszką, małże, żaby, ślimaki w naturalnej postaci, przepisy na ślimaki w konserwach, ślimaki mrożone...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play