Jako profesjonaliści w dziedzinie jelit od ponad trzydziestu lat, oferujemy szeroką gamę naturalnych jelit (jelita owcze, jelita wieprzowe, jelita wołowe, jelita końskie) do wędlin, a także przyprawy do merguez, przyprawy do chipolatas, przyprawy do kaszanki, profesjonalne noże rzeźnicze, haki Esse, maszynki do mięsa, mieszalniki do mięsa, nadziewarki do mięsa, maszyny próżniowe. Wszystkie nasze produkty charakteryzują się kontrolowaną jakością.
Francja, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER w Trie sur Baïse w Hautes Pyrénées powstała w 1926 roku i istnieje od 4 pokoleń. CHARCUTERIE ADER specjalizuje się w produkcji domowych kiełbas z czystego wieprzowiny. Dom Ader, znany oczywiście w regionie, ale także cieszący się renomą w całym kraju, ponieważ znawcy nie wahają się zjechać z drogi, aby spróbować przysmaków, które oferuje, rzeczywiście potrafił zmodernizować swoją ...
Francja, Montauban
Nasza rzemieślnicza firma z siedzibą w MONTAUBAN w regionie 82 oferuje mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe pochodzące z Oksytanii. Samodzielnie wybieramy i kupujemy zwierzęta u naszych dostawców hodowlanych. Dostawa może odbywać się w postaci tuszy lub pakowanej próżniowo. Nie sprzedajemy do klientów indywidualnych. VIANDES OCCITANES składa się z zespołu profesjonalistów, którzy są do Państwa dyspozycji.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play