Francja, Le Vaudoué
Firma DEREC jest specjalistą w zakresie opakowań pierwotnych dla sektorów spożywczych, przemysłowych oraz gastronomii zbiorowej: - Tacki wtryskowe w szerokim wyborze formatów, kolorów i materiałów wtryskowych PP, PS, PET z możliwością personalizacji produktu zgodnie z Twoim wizerunkiem. - Tacki termoformowane dostosowane do produktów do pakowania. Termoformowanie umożliwia również produkcję...
Francja, Rungis Cedex
...ARMARA: Rzemieślnik morza. Hurtownik produktów rybnych Rungis. Ryby, owoce morza, małże i skorupiaki, szeroki wybór ryb łowionych, małże św. Jakuba. Produkty dla wysokiej gastronomii. Specjalista w zakresie owoców morza, ryb niebieskich, ryb tropikalnych, skorupiaków, ostryg, małży, filetów. Ogólny dostawca produktów morskich i słodkowodnych. Produkty "Armara": Ostrygi David Hervé, tuńczyk saku...
Francja, Antibes
Historia Diamentu Terroir rozpoczęła się prawie 10 lat temu, z innowacyjną wizją jego założyciela. Napędzany pasją do czarnego diamentu i głębokim pragnieniem, aby trufle wysokiej jakości były dostępne dla wszystkich, którzy chcą je docenić. Towarzyszymy naszym klientom na drodze do podnoszenia ich usług do doskonałości, niezależnie od tego, czy działają w przemyśle, hotelarstwie, gastronomii czy...
Francja, Colombe
RESCASET CONCEPT jest firmą należącą do grupy GUILLIN, specjalizującą się w produktach jednorazowych oraz sprzedaży zgrzewarek dla sektora gastronomii zbiorowej. Nasze produkty są przeznaczone dla gastronomii zbiorowej oraz przemysłu spożywczego, szpitali, które wymagają opakowań jednorazowych, takich jak: tacki i naczynia plastikowe. Posiadamy ponad 300 referencji o różnych kształtach i...
Francja, Athis-Mons
Grupa FURNOTEL specjalizuje się w imporcie i eksporcie sprzętu oraz wyposażenia dla gastronomii, a także w witrynach i aranżacji sklepów oraz lad. Grupa FURNOTEL, założona w 1996 roku, rozwijała się na przestrzeni lat: Furnotel, Sofraca, Nosem, Isotech i wreszcie Collin-Lucy. Historia i długowieczność każdej z firm stanowią jej bogactwo i różnorodność. Z 5 markami i 5 katalogami, grupa FURNOTEL...
Francja, BRIE
...Obecnie SOREAL ILOU podejmuje wyzwanie, aby służyć przemysłowi i gastronomii, oferując produkty gwarantujące jakość. Produkty: sosy emulsyjne, sosy azjatyckie, marynaty, dressingi, sosy gotowe, sosy z różnych stron świata... Usługi: Oferta PAI: sosy na miarę, aby towarzyszyć Twoim produktom przetworzonym. Oferta gastronomiczna: sosy przyprawowe, aby towarzyszyć Twoim produktom w gastronomii. Spersonalizowane opakowanie: miseczki, saszetki, rurki, torebki, worki, butelki, wiadra, pojemniki...
Francja, Castelnau-Chalosse
Kuchnia wiejska naszych babć - La Basse-Cour Gourmet to firma rodzinna, specjalizująca się w Foie Gras, znajdująca się niedaleko Dax, w Chalosse, na pełnej wsi w Landes (40) w południowo-zachodniej Francji, w krainie tradycji wiejskiej. Zakochani w regionalnej gastronomii, nasza rodzina pielęgnuje ducha, aby produkować to, co najlepsze w kuchni z kaczki. Wszystkie nasze produkty pochodzą z kaczek...
Francja, Sainte Bazeille
Od 1973 roku BROUILLON PROCESS projektuje, buduje, instaluje i utrzymuje sprzęt dla przemysłu konserwowego, dań gotowych i gastronomii zbiorowej. BROUILLON PROCESS produkuje pionowe autoklawy do sterylizacji. Te produkty są dostosowane do wszelkiego rodzaju opakowań: misek, folii, tacki... BROUILLON PROCESS produkuje również garnki i urządzenia do gotowania. Gotowe jednostki produkcyjne BROUILLON...
Francja, Le Plessis Trevise
...(stoły ze stali nierdzewnej, szafy ze stali nierdzewnej, zlewy, okapy, wentylacje) - Sprzęt do przygotowania: (obieraczki, krajalnice, blendery, sokowirówki, mieszarki itp.) - Sprzęt do przekąsek: (lady, witryny, naleśnikarki, gofrownice, urządzenia do hot-dogów itp.) - Maszyny do gastronomii, przekąsek, piekarni, sklepów spożywczych, rzeźni, branży gastronomicznej. - Produkty do mycia, konserwacji i higieny, papier, serwetki. - Cały sprzęt dla restauracji, dużych kuchni, laboratoriów żywnościowych.
Francja, Saint-Martin-De-Seignanx
... ugotowany, buliony i sosy - przyprawy do mięs, wędlin - aromaty rybne - przyprawy, naturalne zioła, warzywa suszone, marynaty - aromaty do przekąsek, - bazy kulinarne, przyprawy, marynaty, warzywa suszone oraz produkty do kuchni technicznej dla hotelarstwa i gastronomii.
Francja, Morangis
SOFRACA to firma specjalizująca się w projektowaniu i produkcji sprzętu kuchennego, w szczególności urządzeń do gotowania. Firma zdobyła renomę dzięki jakości swoich produktów, ponieważ obecnie działa na poziomie europejskim. Innowacyjna firma oferuje unikalne i niezrównanej jakości produkty: ultra-płaskie płyty oraz Visio Buffet. W bardziej standardowej ofercie SOFRACA produkuje frytkownice...
Francja, MARSEILLE
... dodatkowych walorach w zakresie przyjemności. WARMCOOK działa w duchu ekologii, dbając o zachowanie najlepszych właściwości żywności (gotowanie w niskiej temperaturze) oraz o zmniejszenie wpływu na środowisko (oszczędność energii), oferując jednocześnie najbardziej konkurencyjne ceny. Produkty WARMCOOK są dostępne na naszej stronie warmcook.com, w sklepach oraz na targach BIO.
Francja, Toulouse
... sprzętu do czyszczenia przeznaczonych dla profesjonalistów. Szczególnie obecne w dziedzinie czystości przemysłowej, jednostkach samorządowych, ochronie zdrowia, gastronomii i pralnictwie. SPE i SPE Sud pozycjonują się jako kluczowy gracz na południu.
Francja, Villeneuve Sur Lot
CBS DISTRIBUTION jest hurtownią spożywczą od 1981 roku. Firma oferuje szeroki asortyment wędlin i serów. Następnie sprzedaje produkty do 2 000 klientów, w tym małych sklepów, średnich i dużych powierzchni handlowych, restauracji, cateringów oraz gastronomii zbiorowej...
Specjalista w zakresie opakowań i zaopatrzenia dla handlu, gastronomii, hotelarstwa i restauracji. Nasza oferta obejmuje zaopatrzenie w opakowania spożywcze (pudełka na pizzę, pudełka i torby na kanapki, pudełka na frytki...), małe urządzenia dla profesjonalistów (sprzęt do przygotowywania potraw, sztućce, naczynia...), materiały eksploatacyjne (produkty powitalne, torby...) oraz inne niezbędne akcesoria do codziennego funkcjonowania Twojego biznesu. Nasza firma dystrybuuje ponad 6000 referencji produktów w całej Francji i zapewni Ci najlepsze ceny.
Francja, Allonzier La Caille
... gastronomii i lodziarni, Glaces des Alpes jest uznawana za dostawcę najlepszego rzemieślniczego lodu. Ręcznie robione kreacje, lody i sorbety owocowe Glaces des Alpes są zarezerwowane wyłącznie dla klientów profesjonalnych.
Francja, Wissous Cedex
Firma VARACHAUX została założona w 1968 roku. Jest to małe i średnie przedsiębiorstwo specjalizujące się w produktach pośrednich spożywczych (PAI) na bazie mięsa. Zaopatrujemy się w rzeźniach i zakładach uboju we Francji i Europie, a nasze produkty sprzedajemy przemysłowi potraw gotowych oraz gastronomii zbiorowej. Nasza działalność polega na przemysłowym przygotowywaniu produktów na bazie mięsa...
Francja, Saint Denis
Firma RORGUE specjalizuje się w produkcji i dystrybucji pieców dla gastronomii. Od 1893 roku Rorgue dostarcza najbardziej wymagającym profesjonalistom najwyższej jakości piece na zamówienie. Projektujemy i produkujemy w naszych warsztatach wszystkie produkty, których możesz potrzebować: piece centralne, piece przyległe, moduły grillowe, garnki i patelnie oraz inne. Nasza wiedza i sieć partnerów...
Francja, Champigne
Francuski producent jabłek i owoców, FLASH FRUITS jest specjalistą w przetwarzaniu owoców i oferuje świeże produkty 4. i 5. gama. Oferuje kompleksowe rozwiązania w zakresie przetwarzania jabłek i owoców. Jest producentem przetworzonych owoców i jabłek dla gastronomii oraz branży spożywczej, surowe jabłka w słupkach dla gastronomii, surowe jabłka w słupkach dla branży spożywczej, gotowane owoce...
Francja, Benfeld
... potrzeby klientów lub stworzyć wydarzenie. W laboratorium uznani szefowie cukiernicy eksperymentują z tym, co będą ich następne kreacje. PCB wymyśla i tworzy dekoracje z najwyższej półki, przeznaczone dla wszystkich miłośników gastronomii: cukierników, czekoladników i restauratorów.
Francja, Bondoufle
Specjalizując się w mrożeniu i szybkim chłodzeniu, ACFRI rozwija swoje linie komór chłodniczych, tuneli chłodniczych oraz innych produktów dla przemysłu spożywczego, gastronomii szkolnej oraz dużych sieci gastronomicznych CHR. Znajdź wszystkie swoje produkty i referencje klientów na stronie www.acfri.com.
HUHTAMAKI FOOD SERVICE opracował szeroką gamę jednorazowej zastawy stołowej oraz rozwiązań opakowaniowych dla wszystkich rodzajów gastronomii, zarówno do spożycia na miejscu, jak i na wynos: napoje mobilne, automaty vendingowe, dania na wynos, duża konsumpcja oraz BioWare. 1. Gama foodservice, dla gastronomii poza domem: Produkty BioWare, 100% biodegradowalne: kubki i tacki z kartonu lub PLA...
...tortów i innych potraw, które można znaleźć w piekarni, restauracji lub u caterera. A także spieniacz do mleka, który daje możliwość szybkiego przygotowania pysznego napoju w dowolnym momencie, dzięki swojej wydajności i kompaktowości. Kremowe i delikatne emulsje stworzone przez ten spieniacz do mleka doskonale komponują się z Twoją kawą, cappuccino lub gorącą czekoladą. A nawet nasz modny sprzęt, maszyna do lodów, która jest równie odpowiednia dla osób prywatnych ceniących sorbety i lody, jak i dla profesjonalistów w branży gastronomicznej, którzy będą jej używać intensywniej.
Francja, Montigny Le Bretonneux
Francja, Oraison
...chusteczki dezynfekujące). Dla dekoracji stołów w gastronomii oferujemy pełną gamę obrusów, serwetek papierowych oraz jednorazowych nakryć stołowych. Dla cateringu mamy do zaoferowania słoiki, tacki, pudełka transportowe itd. W naszej branży (CHR) i wśród firm możemy zaspokoić 90% potrzeb. Każda firma ma powierzchnię do sprzątania, jesteśmy tutaj, aby dostarczyć niezbędne materiały (podłogi, okna, toalety, dezynfekcja, przywracanie do stanu pierwotnego, tekstylia, sprzęt). Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play