Francja, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES to francuska firma, specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat firma rodzinna kładzie nacisk na dobrostan zwierząt i jakość. Przepiórki są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Firma wykorzystuje lokalne roślinne pasze i preferuje zrównoważone praktyki. Nasza wiedza opiera się z jednej strony na selekcji zwierząt, a z drugiej na dobrych warunka...
Francja, Carpentras
Od 1985 roku specjalizujemy się w rzemieślniczej produkcji szynek na zamówienie, zarówno w małych, jak i dużych kalibrach. Jesteśmy dumni z oferowania produktów o 100% lokalnej i francuskiej jakości, uznawanych na całym świecie i nagradzanych medalami w 2018 i 2023 roku. Znajdujemy się w Carpentras, u stóp Mont Ventoux, łącząc tradycję z doskonałością, aby zaoferować Państwu najlepsze wędliny. Na...
Francja, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS to firma z siedzibą w Bourg-en-Bresse, w departamencie Ain. Firma świadczy usługi uboju zwierząt, cięcia, odkostniania, czyszczenia i pakowania wszystkich rodzajów mięsa: mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego,... Nasz zakład cięcia i pakowania zapewnia precyzyjną pracę, aby zagwarantować mięso wysokiej jakości. Nasze mięso jest wysyłane na cały teren Francji, a także...
Francja, Chemy
... we Francji i Europie. Pod przewodnictwem czwartej generacji oraz z nową strategią ukierunkowaną na segment premium, grupa od 10 lat korzysta z dynamicznego wzrostu. To umożliwiło inwestycję w nowoczesne narzędzie produkcyjne oraz nowe biura na historycznym terenie w Chemy. Lesage Prestige, lokomotywa grupy, skoncentrowana na sprzedaży mięsa premium oraz selekcji produktów w modelu B2B. Nasze flagowe produkty to: mięso dojrzewające, Wołowina z Galicji, Angus, Wołowina z Kobe i inne. Nasi główni klienci to steakhousy, restauracje pragnące oferować mięsa „premium” oraz tradycyjne rzeźnie.
Francja, Poitiers Cedex 9
... inżynieria specjalizująca się w branży spożywczej od 25 lat. Firma doradza i proponuje rozwiązania w zakresie procesów i budowy z wieloma zastosowaniami: Mięso (rzeźnie, wędliny, warsztaty cięcia i przygotowania zamówień), mleko (mleczarnie, serownie, suszenie), ryby i owoce morza (porty rybackie, jednostki przetwórcze i produkcyjne), owoce i warzywa (stacje owocowe, jednostki przygotowania i...
Francja, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL to firma rodzinna założona w 1992 roku, specjalizująca się w cięciu i przetwarzaniu mięsa wysokiej jakości. BOUSQUET A. SARL nie współpracuje z wielką dystrybucją. Firma posiada również certyfikat na dystrybucję mięsa BIO i Label Rouge od 2010 roku i jest obecna w 5 departamentach: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Francja, Poitiers
Dlaczego warto wybrać halalową rzeźnię w Poitiers. Jakość świeżego mięsa jest trudna do opisania, biorąc pod uwagę, że jest to złożona kwestia kontrolowana przez preferencje klientów. Ponieważ chrupiące mięso jest tkanką zwierzęcą nadającą się do spożycia, cechy jakości są wpływane przez różne czynniki, takie jak struktura mięśniowa, rodzaj mięsa, stan substancji, wspólny wysiłek składników...
Francja, Feurs
Od 3 pokoleń firma DEVEILLE potrafiła zachować tradycję i rzemiosło w branży mięsnej. Specjalizując się na początku w uboju, firma ewoluowała w kierunku industrializacji produktów mięsnych poprzez odkostnianie, pakowanie próżniowe oraz pakowanie U.V.C. (tacki w atmosferze modyfikowanej), a ostatnio wprowadziła innowacyjne i zredukowane opakowanie, darfresh od CRYOVAC (zobacz sekcję innowacje). Pot...
Francja, St Pierre Sur Dives
EVA, Firma Przetwórstwa Mięsnego, specjalizuje się w uboju mięsa wołowego i owczego w pierwszym i drugim przetwarzaniu: z kośćmi i bez kości. EVA znajduje się w Dolnej Normandii w Saint Pierre sur Dives.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play