Francja, Bagnolet
Baisers Sucrés oferuje szeroki asortyment czekolad skierowanych do profesjonalistów z branży spożywczej (restauracje, piekarnie, cukiernie, katering…) w Île-de-France. Wybierając Baisers Sucrés, decydujesz się na współpracę z wysokiej jakości czekoladnikami oraz autentycznymi produktami, dostarczanymi w ramach umowy w ciągu 24 do 48 godzin, w chłodzeniu dodatnim lub ujemnym. Nasze wartości to jako...
Francja, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produkuje i dystrybuuje wysokiej jakości mrożone wypieki, opracowane na podstawie własnych receptur: desery amerykańskie lub francuskie, ciasteczka, brownie, muffiny, crumble, ciasta, tarty itp. AMERICAN DESSERTS stawia na przyjemność smaku i autentyczność z wizualnym efektem „domowej roboty”. Nasze wypieki są przygotowywane z starannie wyselekcjonowanych składników bez GMO dla o...
Francja, Nanterre
... (gofry i ciasto) wszędzie we FRANCJI. Oferujemy naszym klientom i partnerom biznesowym ciasto do gofrów wysokiej jakości. Oto cztery opcje, które proponujemy: - Mrożone gofry z Liège słodkie lub słone - Świeże gofry z Liège słodkie lub słone - Mrożone ciasto słodkie lub słone (ciasto do gofrów) - Świeże ciasto słodkie lub słone (ciasto do gofrów) Nasze gofry są produkowane we Francji, w Hauts-de...
Francja, Huelgoat
Creperie Keltia Nevez została założona w 1982 roku w Huelgoat (w centrum Finistère), turystycznym mieście znanym z legendarnych lasów i chaosów. Nasze naleśniki są wytwarzane w sposób rzemieślniczy z mleka od lokalnych producentów, świeżych jajek i świeżego masła, bez konserwantów i dodatków. Oferujemy również gamę produktów ekologicznych z pszenicy lub drobnego orkisz. Ręczna produkcja i lokalne ...
Francja, Saint Martin
Świeże produkty dnia produkcja piekarni, wyrobów cukierniczych i kanapek, kawiarnia Rozwijamy koncepcję francuskiej piekarni, cukierni i kanapek. Szukamy potencjalnych partnerów w Twoim rejonie, nie wahaj się z nami skontaktować, abyśmy mogli dostarczyć więcej informacji na temat tego projektu, mając nadzieję, że znajdziesz w nim interes w rozwoju i dywersyfikacji swoich działań.
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Francja, Poitiers Cedex 9
... pakowania, mrożenie), dania gotowe (produkty świeże, mrożone, konserwy, produkty cateringowe, wędliny cukiernicze), piekarnictwo i cukiernictwo (zakłady przemysłowe produkujące chleby, wyroby drożdżowe i ciasta w wersji świeżej i mrożonej), jaja (centra pakowania jaj, jednostki produkcji produktów jajecznych), logistyka (platformy logistyczne, magazyny chłodnicze), silosy i pasze dla zwierząt (zaopatrzenie, zbiór, przechowywanie, suszenie, pasze dla bydła), architektura przemysłowa (sklepy, biura, budynki przemysłowe) ...
Francja, La Croix Saint Ouen
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play