Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
... baskijski z papryką Espelette, pasztet wiejski, rillettes, hure, baskijski czernina, konfitowane kiełbasy i konfit z wieprzowiny Ibaïona) oraz dziczyzny (tercje z zająca, tercje z dzika i salmis z gołębia). Na koniec, wędlina Mayté produkuje niezbędne baskijskie przepisy, takie jak axoa, piperade i baskijskie flaki, a także przepisy takie jak cassoulet czy wołowina po burgundzku.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play