Francja, Rungis
...MARTIN jest firmą specjalizującą się w sprzedaży hurtowej mięsa na rynku Rungis. Nasze importowane jagnięta pochodzą głównie z Anglii i Irlandii, wszystkie certyfikowane jako HALAL. Zwracamy dużą uwagę na zgodność naszych jagniąt i współpracujemy z naszymi dostawcami, aby uzyskać jak najlepszą jakość. Codzienne zaopatrzenie zapewnia optymalną świeżość. Nasi fachowcy codziennie dokonują selekcji produktów dostosowanych do potrzeb każdego z klientów.
Francja, Rungis
... foie gras. Oprócz tych specjalności, jakimi są drób fermowy i foie gras, oferta Courtin Hervouet obejmuje wszystkie tradycyjne rodzaje drobiu, produkty przetworzone na bazie drobiu, porcje luzem lub pakowane próżniowo, dziczyznę francuską i importowaną (całą i porcjowaną), jagnięta i koźlęta...
Pasujące produkty
Dostawa Drobiu - Rungis
Dostawa Drobiu - Rungis
Francja, Hasparen
... przemysłowych metod produkcji żywności. Z siedzibą w Saint-Jean-Pied-de-Port, ARAMENDI stosuje metody hodowli przyjazne dla środowiska. Przez cały rok owce mają możliwość wypasu na świeżym powietrzu, w harmonii z naturą. Jagnięta żywią się wyłącznie mlekiem matki i trawą, bez żadnych dodatkowych pasz ani produktów. Hodowla jest całkowicie ekstensywna, co oznacza, że owce są głównie karmione trawą...
Francja, Voeuil Et Giget
Założona w 1969 roku, zbieramy od francuskich rzeźni surowe, solone skóry i futra (bydło, cielęta, jagnięta, kozy, koźlęta itp.) i wybieramy najlepsze opcje, aby dostarczać je największym francuskim i międzynarodowym garbarniom oraz futrzarniom.
Francja, Fruges
Firma Macquet to francuska firma rodzinna specjalizująca się w mięsie owczym. Nasze mięso jagnięce jest znane w całej Francji i Europie. Dysponujemy najszerszą gamą mięs na rynku, aby jak najlepiej zaspokoić Twoje potrzeby, od tradycyjnego cięcia po najbardziej wyszukane produkty. Nieustannie innowujemy nasze techniki i środki, aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów.
Francja, Rignac
... i zmotywowani do zaangażowania się w działania pod Signami Identyfikacji Jakości i Pochodzenia, aby docenić swoje jagnięta pod matką, prawdziwe skarby ich terroiru. GREFFEUILLE AVEYRON posiada również własne infrastruktury przetwórstwa mięsa owczego, zlokalizowane w Capdenac, w zachodniej części Aveyron. Od łańcucha uboju po warsztat rzeźnicki, personel jest mocno zaangażowany w szczególną dbałość o obróbkę tusz, a także o prezentację kawałków mięsa.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play