... najbardziej wykwintne dania.
Składniki :
100% naturalna Fleur de Sel, zbierana ręcznie na Île de Ré.
Opakowanie :
Słoik szklany z korkowym zamknięciem.
Waga : 70g
Zastosowania :
Przyprawianie : Idealna do podkreślenia smaku mięs, ryb, warzyw i sałatek na końcu gotowania.
Wykończenie : Lekko posypać na dania, aby dodać chrupiący i słony akcent.
Kuchniagastronomiczna : Doskonała dla szefów kuchni i miłośników wykwintnej kuchni, którzy chcą dodać wyższą jakość do swoich kreacji.
Referencja:FLEURSDESEL...
...Odkryj ten kawior, który niektórzy nazywają również „świeżym kawiorem”. Ma tak subtelny i delikatny smak, że będziesz chciał podzielić się tą nową gastronomiczną przygodą ze swoimi przyjaciółmi!
Krótki okres dojrzewania od 2 tygodni do 2 miesięcy nadaje mu łagodne, kremowe, maślane i aksamitne nuty oraz delikatny orzechowy posmak.
Kolor od blond do perłowo-szarego, z złotymi refleksami, zachwyci...
... regionu. Les Glycines dysponuje 26 pokojami podzielonymi na różne kategorie, aby zaspokoić gusta i potrzeby każdego. Położony na rozległym, zielonym terenie, Les Glycines posiada Spa Cinq Mondes, które zaprasza do dzielenia się prawdziwymi chwilami przyjemności i relaksu. Hotel ma również dwie restauracje, z których jedna jest bardziej tradycyjna i otwarta w każdy dzień na lunch, a druga to restauracja gastronomiczna otwarta każdego wieczoru. W obu restauracjach serwowana jest świeża, sezonowa kuchnia, która przede wszystkim podkreśla lokalne produkty.
... to słowo klucz. Nasza kuchnia czerpie składniki jak najbliżej naszego domu, aby wspierać codziennie rzemieślników, hodowców i producentów, którzy są więzią i tkanką społeczną naszej Bretanii. Angażujemy się w inicjatywę certyfikatu Clef Verte, aby być w harmonii z naturą i nie być tylko restauracją, ale miejscem Carpe Diem.