Usytuowani w sercu Południowego Zachodu, w regionie Albigeois, całą naszą działalność poświęcamy produkcji wysokiej jakości produktów, takich jak foie gras, konfitura i cassoulet, między innymi. Od 4 pokoleń oferujemy Państwu świeże produkty przez cały rok, oprócz naszych linii konserw i paczek smakowych. Nie czekaj, aby odkryć nasze piersi i konfitury z gęsi lub kaczki z Południowego Zachodu.
Francja, St Medard D Eyrans
Założona w 1948 roku w Nérac w Lot-et-Garonne, firma LOU GASCOUN zbudowała swoją reputację przez prawie 50 lat na jednym produkcie: słynnej żółtej puszce pasztetu z wątróbki wieprzowej, opartej na rodzinnej recepturze. Wszystkie nasze produkty są wytwarzane ręcznie, zgodnie z tradycyjnymi przepisami z Południowego Zachodu, z wykorzystaniem starannie wyselekcjonowanych świeżych składników, przygoto...
Francja, Nantes
Restauratorzy i catererzy ekologiczni. Ekologiczna kuchnia sezonowa zgodna z lokalnymi produktami i producentami. Sprzedaż na miejscu i na wynos. Wynajem sali. Dostawa zestawów posiłków. Gotowanie w niskiej temperaturze. Mistrzostwo w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Siedziba w Nantes, Loire Atlantique. Kuchnia Ziemi i Morza, kuchnia regionalna.
Francja, Pont-De-Roide
Usytuowany 15 km od Montbéliard i 25 km od Haut-Doubs, między Szwajcarią a górami Lomont, hotel-restauracja „Au Lion de Belfort” zaprasza w całkowicie odnowionym otoczeniu, zaledwie kilka kroków od centrum Pont de Roide. Przytulne i ciche pokoje, tradycyjna i regionalna kuchnia, zacieniony taras. Punkty zainteresowania: Muzeum samochodów Peugeot w Sochaux (20 km), możliwość licznych wędrówek...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play