...300g przyjemności.
A co w środku?
Mleko w proszku odtłuszczone, fosforan trójwapniowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, witamina D3.
Alergeny pod lupą
Mleko, soja.
Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane
Mleko w proszku przechowuje się przez 1 rok przed otwarciem i 4 tygodnie po otwarciu… w Twojej szafce, obok cukru i mąki, nie potrzebujesz lodówki, praktyczne, prawda?
Opakowanie: opakowanie nadające się do recyklingu, wrzucić do żółtego kosza
Folia plastikowa: wrzucić do odpadów komunalnych...
...Korek gwintowany, kołnierz lub nóżki do mocowania
Specjalne połączenia: pod osłoną metalową, pod kulkami, kątowe 90° C
Kartusze z częścią niegrzewczą lub z grzaniem kompensowanym
Kartusze z termoparą „J” lub „K” wbudowaną
KARTUSZE STANDARDOWE
Do lodówki absorpcyjnej Napięcie 230 V
Moc
Ø Długość Materiały
80W
17
75
Steatyt
80W
14
80
Miedź
80W
16
100
Miedź
Na życzenie napięcie 12 lub 24 V
Do zbiornika odszraniającego napięcie 230 V
Moc
Ø Długość Materiały
75W
10
200
Stal
Do wędzarni łososia napięcie 230 V
Moc
Ø Długość Materiały
200W
10
220
Stal
Korek miedziany M14 – PL = 195...
...Obierz i drobno posiekaj cebulę, podsmaż ją na oleju na małym ogniu. Sparz pomidory, pokrój je na kawałki, dodaj do cebuli z czosnkiem, papryczką i 1 szklanką białego wina. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Odetnij głowy i ogony sardynkom i posyp je grubą solą. Odstaw do lodówki. Wetrzyj sardynki, pokrój je na pół, aby usunąć ość centralną. Dodaj sos i gotuj przez 10 minut pod przykryciem.