Francja, Saint Martin Belle Roche
...300g przyjemności. A co w środku? Mleko w proszku odtłuszczone, fosforan trójwapniowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, witamina D3. Alergeny pod lupą Mleko, soja. Jak dobrze przechowywać, to nie jest skomplikowane Mleko w proszku przechowuje się przez 1 rok przed otwarciem i 4 tygodnie po otwarciu… w Twojej szafce, obok cukru i mąki, nie potrzebujesz lodówki, praktyczne, prawda? Opakowanie: opakowanie nadające się do recyklingu, wrzucić do żółtego kosza Folia plastikowa: wrzucić do odpadów komunalnych...
Francja, Montreuil
...Korek gwintowany, kołnierz lub nóżki do mocowania Specjalne połączenia: pod osłoną metalową, pod kulkami, kątowe 90° C Kartusze z częścią niegrzewczą lub z grzaniem kompensowanym Kartusze z termoparą „J” lub „K” wbudowaną KARTUSZE STANDARDOWE Do lodówki absorpcyjnej Napięcie 230 V Moc Ø Długość Materiały 80W 17 75 Steatyt 80W 14 80 Miedź 80W 16 100 Miedź Na życzenie napięcie 12 lub 24 V Do zbiornika odszraniającego napięcie 230 V Moc Ø Długość Materiały 75W 10 200 Stal Do wędzarni łososia napięcie 230 V Moc Ø Długość Materiały 200W 10 220 Stal Korek miedziany M14 – PL = 195...
Francja, Sète
...Obierz i drobno posiekaj cebulę, podsmaż ją na oleju na małym ogniu. Sparz pomidory, pokrój je na kawałki, dodaj do cebuli z czosnkiem, papryczką i 1 szklanką białego wina. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Odetnij głowy i ogony sardynkom i posyp je grubą solą. Odstaw do lodówki. Wetrzyj sardynki, pokrój je na pół, aby usunąć ość centralną. Dodaj sos i gotuj przez 10 minut pod przykryciem.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania