Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande zobowiązuje się do doskonałości, produkując własny praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu. W t...
Francja, Talant
...Na Twoje fondue czekoladowe, ta mała kolorowa fontanna czekoladowa pozwoli Ci zaproponować oryginalny i smaczny deser Twoim gościom. Fontanna czekoladowa będzie doskonałym dodatkiem do Twoich urodzinowych bufetów lub jako oryginalny deser do dzielenia się. Przygotuj kawałki owoców lub słodyczy i pozwól swoim gościom zanurzać je w czekoladzie! Proste i skuteczne, dla małych i dużych! Fontanna...
Francja, Malataverne
... fabryk Nestlé w Szwajcarii. W latach 30. XX wieku firma chciała sprzedać nadmiar masła kakaowego używanego do produkcji tradycyjnej czekolady, zamiast go marnować. Czekoladę białą można zatem spożywać na surowo w postaci tabliczki, w proszku czekoladowym lub używać w cukiernictwie. Zalety czekolady białej Często kojarzy się czekoladę białą z małą, słodką przyjemnością. Jednak w przeciwieństwie do powszechnych przekonań, czekolada biała może mieć swoje korzyści.
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... konserwantów, bez oleju palmowego i bez dodatków. Te czekolady są wytwarzane ręcznie, a barwnik jest naturalny, wykonany z kurkumy, marchwi, hibiskusa, rzodkiewki, czarnej porzeczki, jabłek i spiruliny. Skład: Calimero z czekolady mlecznej: czekolada mleczna (cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 33%.
Francja, Plérin
...Dla wszystkich fanów czekolady, ten przepis na czekoladowe ciastko na pewno Was oczaruje. Pokochacie chrupkość ciasteczka, jego rozpływające się wnętrze z sercem z kremu do smarowania bez oleju palmowego oraz tę małą nutę soli morskiej. Maxi Cookie z Maxi Smakiem na wszystkie Wasze najbardziej łakome pragnienia. Energia: 2165 kJ / 518 kcal Tłuszcze: 28 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: 61 g W tym cukry: 42 g Białko: 6 g Sól: 0,52 g...
Francja, Chimilin
... wprowadza nowe produkty rzemieślnicze, aby ponownie oczarować swoich klientów. Cukiernia DE MARLIEU pragnie być przedstawicielem dobrego francuskiego smaku oraz rzemieślniczego kunsztu, dalekiego od obecnych produkcji przemysłowych. Czekolada to przede wszystkim pasja i szlachetny produkt.
Francja, Bruges
...Założona w Brugii w 1990 roku, firma LE BOUCHON DE BORDEAUX jest małą rodzinną fabryką specjalizującą się w produkcji ciastek i herbatników. Flagowym produktem firmy "Le Bouchon de Bordeaux" jest ciastko w kształcie korka od butelki wina. Asortyment "Bouchons de Bordeaux" został rozszerzony o różne smaki. Firma oferuje również Canelous (w kształcie czekoladowych canelé), czekoladki oraz guinettes (małe wiśnie pokryte fondantem aromatyzowanym armagnacem i czekoladą). LE BOUCHON DE BORDEAUX sprzedaje swoje produkty we Francji i na rynkach międzynarodowych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play