Francja, Condé-Sur-Marne
...Semi-Complète to nasze ciasto zrobione z pszenicy miękkiej, mąki T80, w kształcie mafaldine (rodzaj falistych tagliatelle), które doskonale komponuje się z bogatymi sosami, z kawałkami lub na bazie śmietany. Idealna dla smakoszy, zapewnia dodatkowe źródło błonnika, minerałów i witamin w porównaniu do klasycznego makaronu. Waga netto: 300g...
Francja, Grigny
...Nasze świeże kluski PÏNJA są wysokiej jakości, przygotowane na bazie mąki pszennej: 30%, WODA, SÓL. Podaje się je smażone na surowo, z warzywami lub mięsem, dobrze przyprawione i podawane z różnorodnymi bulionami. Smak i świeżość w każdym kęsie – to danie chińskie par excellence. Waga netto opakowania: 200g Ilość opakowań w kartonie: 30 opakowań po 200g Ilość kartonów na palecie FR: 67 kartonów Ilość kartonów na palecie EXP: 57 kartonów Pakowania według klienta końcowego: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Francja, Paris
...Semolina z pszenicy durum bio wyprodukowana we Włoszech (90%), mąka z orzechów laskowych bio IGP z Piemontu (10%). Wartości odżywcze na 100g: Wartość energetyczna: 365 Kcal i 1546kJ Białko: 11g Węglowodany: 75g w tym cukry: 4,9g Tłuszcze: 1,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g Błonnik pokarmowy: 3,5g Sód: 0,01g Alergeny: Zawiera GLUTEN, orzechy, możliwe śladowe ilości jajek i soi. JAK GOTOWAĆ: Gotować przez około 4 do 6 minut w wrzącej wodzie. Ean13:3701511707811 Referencja:TagliatelleBioNoisetteItalia1...
... maccherone. Katarzyna Medycejska miała go podać na weselu księcia Anny de Joyeuse w Ardèche w 1581 roku. Pojawił się w Saint-Jean-de-Luz w 1660 roku, gdzie cukiernik ofiarował go królowi Ludwikowi XIV na jego wesele. W Paryżu to oficerowie kuchni o nazwisku Dalloyau serwowali makaroniki królom już od 1682 roku. Po pojawieniu się tego wypieku we Francji, wiele regionów przejęło i dostosowało przepis. To właśnie ta emulacja sprawia, że pochodzenie makaroników jest fascynujące. Waga netto: 140g...
... mielenia na kamiennych żarnach. Ta metoda, połączona z włoskim rzemiosłem, pozwala na tworzenie makaronów doskonałej jakości, powoli suszonych, aby zachować ich wartości odżywcze. Oferujemy makarony naturalne z lub bez jaj, aromatyzowane ponad 20 różnymi smakami (pomidory, bazylia, papryka d'Espelette, marchew…). Oferujemy świeże makarony na zamówienie oraz makarony suche, dostępne w 9 unikalnych...
Francja, St Sulpice De Faleyrens
... naszych mąk i makaronów. Nasze mąki są mielone na zimno na żarnach granitowych z Tarn, a nasz młyn jest produkcji francuskiej, co pozwala zachować wszystkie składniki odżywcze zbóż. Nasze makarony są bez jajek, bez soli, bez konserwantów i bez dodatków, aby zapewnić niezrównany smak i jakość. Dbając o zaspokojenie najbardziej wymagających podniebień, oferujemy zróżnicowaną gamę produktów...
Francja, Olivet
... i ograniczyć odpady opakowaniowe, proponujemy w naszej internetowej butiku najszerszą gamę produktów bio luzem na rynku: mąki, zboża, ryż, makarony, warzywa strączkowe, owoce suszone, ciastka, cukierki i wiele więcej.
Francja, Saint-Jean
Z uwagi na naszą miłość do dobrej kuchni oraz włoskie korzenie naszej rodziny, postanowiliśmy rozpocząć wspólny projekt: importować najlepsze włoskie produkty spożywcze do Francji. W 1995 roku założyliśmy MIP (Midi Ital Prodotti), rodzinną firmę z siedzibą w Tuluzie. Od dwudziestu lat odpowiadamy na potrzeby profesjonalistów z branży spożywczej, dostarczając wędliny, sery, makarony, wina...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play