Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande angażuje się na rzecz doskonałości, produkując własne praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu.
...*, kawałki czekolady gorzkiej* 7% (kakao: min. 57%)(masa kakaowa*, cukier z trzciny cukrowej*, masło kakaowe*, wanilia w proszku*), białko ryżowe*, cukier z nieoczyszczonej trzciny cukrowej*, brązowy cukier z trzciny cukrowej*, mielone orzechy laskowe*, kawałki orzechów*, proszek do pieczenia: wodorowęglan sodu. *Składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi.
Waga: 180g
Bio: Tak
Wegańskie: Tak...
... dodatkami o niezliczonych właściwościach. Tutaj mydełko na zimno Czekoladowe w kawałkach nie jest podgrzewane, jest starannie odpoczywane przez miesiąc, co pozwala zachować właściwości i korzyści wszystkich jego składników. Masło kakaowe bio: Masło kakaowe bio jest przeciwutleniaczem (przeciwstarzeniowym), odżywczym i ochronnym. Masło kokosowe: Masło kokosowe jest bardzo nawilżające i wspiera elastyczność skóry, idealne do pielęgnacji skóry suchej i uszkodzonej (pęknięcia, rany).
...Mydełko z cennymi olejami Czekoladowe to doskonałe mydło do relaksu i przyjemności!
Wzbogacone masłem shea, masłem kakaowym i zabarwione czystym proszkiem kakaowym, to ręcznie robione mydło wytwarzane metodą na zimno jest delikatnie pachnące olejkiem eterycznym z słodkiej pomarańczy*.
Waga: 100 Gramów...
...Z Mycryo Masłem Kakaowym w Proszku Barry 550g temperowanie czekolady nigdy nie było tak łatwe! Twoje formy czekoladowe będą idealnie błyszczące, bez żadnych trudności.
Masło kakaowe Mycryo Barry to szlachetna i unikalna tłuszczowa substancja w formie proszku, zawierająca 100% masła kakaowego, a jej skład jest całkowicie naturalny i roślinny.
Temperowanie czekolady oznacza wstępne...
...Fondez dla naszej unikalnej kreacji: muszki Bouchot w iluzji czekolady z sercem karmelowo-czekoladowym i cienką powłoką z ciemnej czekolady.
Saszetka 70 gramów
Produkt wykonany ręcznie w naszym warsztacie w Boulogne Sur Mer, Francja
Składniki: masło, cukier, śmietana, czekolada...
...Składniki: czekolada do polewania gorzka (ziarna kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna sojowa, wanilia), migdały, orzechy laskowe, kandyzowana skórka pomarańczowa (pomarańcza, cukier, syrop glukozowy), cukier.
Czas przechowywania: 6 miesięcy.
Warunki przechowywania: w miejscu chronionym przed światłem, w suchym i w temperaturze pokojowej (18° do 20°C).
Waga netto: około 190 g. Waga może się różnić w zależności od wielkości użytych orzechów laskowych i migdałów.
Waga netto (G): 190...
... mają żadnych efektów psychotropowych!
Jak spożywać Brownies Bloom&Cie?
Otwórz pudełko i woreczek świeżości brownie CBD Bloom&Cie
Zjedz 1 lub 2 rozpływające się brownie na raz
Nie zapomnij zamknąć pudełka za pomocą klapki po spożyciu
Przechowuj swoje Brownies Bloom&Cie maksymalnie 15 dni po otwarciu
Składniki
Czekolada gorzka (masa kakaowa 60%, cukier trzcinowy, masło kakaowe), masło, całe jaja...