Francja, Le Sen
Biolandes, francuska rodzinna grupa oraz jej spółka zależna Golgemma, produkują wyjątkowe ekstrakty roślinne (olejki eteryczne, hydrolaty, wody kwiatowe, absoluty, żywice, ekstrakty glicerynowe, maceraty…) przeznaczone dla twórców (perfumiarzy, kosmetologów, formulatorów, aromatologów, aromaterapeutów) z całego świata; uprawiając, pozyskując i przetwarzając najczystsze surowce naturalne, z poszano...
Francja, Saint-Omer
...Tradycyjne maślane sablé AOP z Isigny, opakowanie kartonowe zawierające 250g sablé. Sablé maślane to nieodłączny element naszej oferty! Przepis nie zmienił się od 1904 roku. Prawdziwe sablé normandzkie, ma 18 zębów i jest jednocześnie chrupiące i rozpływające się w ustach. Jego smak i zniewalający aromat na pewno przeniosą Cię z powrotem w dzieciństwo.
Francja, Brive La Gaillarde
...Sablés Corréziens: tradycyjne, rustykalne ciasteczka wytwarzane z naturalnych składników, które łączą w sobie pyszny smak chrupkości z delikatnością i miękkością sablé. To sablé dostępne jest w różnych smakach: orzechy, miód, kasztany. Mąka, cukier, masło, jajka, orzechy (5,90%). Opakowanie 400 g. Data ważności 6 miesięcy.
Francja, Saint Orens De Gameville
...Ręcznie robione orangety w tradycyjny sposób, to pyszne, mięsiste skórki pomarańczowe pokryte ciemną czekoladą. Składniki: skórki pomarańczowe kandyzowane (pomarańcza, cukier, syrop GLUKOZY), czekolada gorzka (ziarna kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna słonecznikowa, wanilia). Wartości odżywcze (100g): Energia kJ / kcal 1671 / 397, Tłuszcz (g) 11, w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 6.5, Węglowodany (g) 72, w tym cukry (g) 71, Białko (g) 2.0, Sól (g) 0. Przechowywać w temperaturze od 17 do 20°C. Waga netto: około 150g...
Francja, Villeneuve Sur Lot
...4 gotowe do pieczenia croissanty. Przepis na masło, tradycyjne croissanty, które są chrupiące i miękkie po upieczeniu w piekarniku. Produkt jest mrożony i zapakowany w torbę. Waga: 6x(4x70g)...
Francja, Tilloy Lez Cambrai
... czekolady są wytwarzane ręcznie, a barwnik jest naturalnym barwnikiem wykonanym z kurkumy. Skład: Jajko czekoladowe mleczne i białe: czekolada mleczna (cukier, proszek z MLEKA pełnotłustego, masło kakaowe, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 33%. Czekolada biała (cukier, masło kakaowe, proszek z MLEKA pełnotłustego, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy). Kakao: minimum 31%. Naturalny barwnik żółty wykonany z kurkumy.
Francja, Baie-Mahault
...przyczyniając się tym samym do ich dobrobytu i rozwoju ich społeczności. Nasz dział obsługi klienta zapewnia szybką odpowiedź, staranną obsługę i elastyczność w zakresie transportu, aby sprostać specyficznym potrzebom każdego klienta. Nasz zespół, łączący tradycyjne rzemiosło z nowoczesnymi technikami, stara się zapewnić najlepszą jakość na każdym etapie produkcji. Wybierając nasze produkty, wspierasz rolnictwo przyjazne i sprawiedliwe. Dzielimy się z Tobą tym, co najlepsze w naszym kraju i oferujemy bogate oraz autentyczne doświadczenie kulinarne.
Francja, Pleucadeuc
... TRADYCYJNE I RETEXTUROWANE: Lardécor® (przetworzony tłuszcz wieprzowy), Volailledécor® (przetworzony tłuszcz drobiowy), GALARETY: Geléedécor®, Duodécor®, Moussedécor®. WARZYWA I OWOCE RETEXTUROWANE: Végédécor®, Primdécor®, Pulpedécor®.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play