Francja, Boulogne-Sur-Mer
...Ręczna obieraczka, która dostosowuje się do wszystkich rodzajów ryb o cienkiej lub głębokiej skórze: ryby płaskie (dorsz, skrzydlica itp.) oraz duże filety świeżej lub wędzonej ryby (pstrąg, łosoś itp.). Dostępna w 2 wersjach: - z ostrzem (V358L) - lub tylko z uchwytem do obierania (V358S). Regulacja grubości jest możliwa w maszynie V358L dzięki uchwytowi umieszczonemu z boku maszyny...
Francja, Isle
...TYP MASZYNY: MYCOM, STORK, FREUND, … Produkujemy różne kształty noży do krojenia mięsa, takiego jak kurczak. Ale także ostrza do cięcia kości i tusz. 1 / Ostrze do cięcia tuszy 2 / Ostrze do krojenia mięsa...
Francja, Soreze
TOM PRESS oferuje profesjonalistom cały sprzęt do konserwacji, przetwarzania żywności i gotowania: N°1 dla pasjonatów rękodzieła. TOM PRESS projektuje i dystrybuuje ponad 5 000 referencji sprzętu i produktów do konserwacji, gotowania i przetwarzania żywności. Dzięki temu sprzętowi możesz produkować i przetwarzać owoce i warzywa, mięsa i ryby, nabiał, zboża oraz samodzielnie przygotować swoją...
... morza, drobiu, dań gotowych, owoców, warzyw i produktów piekarniczych; rozwiązania do sterylizacji owoców, warzyw, zup, sosów, produktów mlecznych oraz pasz dla zwierząt; rozwiązania do przetwarzania owoców i soków, koncentratów oraz procesów aseptycznych dla cytrusów, pomidorów i innych owoców. JBT jest również firmą świadczącą usługi projektowania i realizacji systemów oraz rozwiązań...
Francja, Avignon Cedex 9
PALGA INTERNATIONAL, założona w 1979 roku, projektuje oryginalne systemy do przetwarzania i formowania żywności, usprawniania metod produkcji oraz ich integracji w liniach produkcyjnych, zarówno małych, jak i dużych. Jesteśmy producentem automatycznych, półautomatycznych oraz ręcznych maszyn do szaszłyków. Oferujemy również maszyny do kiełbas, które umożliwiają formowanie kiełbas w osłonkach...
Francja, Pleucadeuc
BRITEK oferuje maszyny przemysłowe do przetwarzania, gotowania i pakowania produktów spożywczych, nowe lub używane: iniekcje solankowe, automatyczne siekacze, mieszalniki i zagniatarki, krajalnice, podciśnieniowe popychacze, kompletne linie do produkcji mielonego mięsa w tackach oraz kiełbas w naturalnych osłonkach, gilotyny do mrożonego mięsa, garnki elektryczne, garnki parowe, elektryczne garnki do smażenia w oleju, komory gotowania, wędzenia, maszyny do pakowania próżniowego, zbiorniki do kurczenia w gorącej wodzie, ręczne i automatyczne zgrzewarki. BRITEK eksportuje na cały świat.
Couédic Madoré Equipement jest specjalistą w dziedzinie procesów uboju i cięcia mięsa. CME oferuje gamę maszyn, sprzętu i usług do przetwarzania produktów mięsnych, ryb oraz wszystkich produktów spożywczych. CME pokazuje swoje możliwości wyobraźni w realizacji procesów i sprzętu dla różnych prędkości i różnych procesów. Niezależnie od wielkości Twojego projektu, znajdziemy z Tobą rozwiązanie, które będzie odpowiednie. Od fazy handlowej aż po uruchomienie, nasze doświadczenie w różnych dziedzinach branży mięsnej gwarantuje, że otrzymasz narzędzie dostosowane do Twoich potrzeb.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play