Francja, Luitré-Dompierre
...Sous vide na 1 sztukę kartonu 20 kg pochodzenia UE lub francuskiego bydła mlecznego - mięsnego rasy - Limousin - Charolais itd., zakres wagowy 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg również mięso z filetu byka 4 kg...
Francja, Carpentras
... dotycząca wagi: Produkt podlega wysychaniu Składniki: Mięso wieprzowe pochodzenia francuskiego Wartości odżywcze KJ/Kcal: 1141KJ/274Kcal Tłuszcze: 27,30g W tym kwasy tłuszczowe nasycone (AGS): 6,74g Węglowodany: 1,80g W tym cukry: 1,20g Białko: 27,60g Sól: 4,61g Alergeny: orzechy: możliwe śladowe ilości: użycie orzechów laskowych w zakładzie...
Francja, Roubia
...\nZnakomita, intensywnie granatowa barwa z fioletowymi refleksami. Nuty czarnych owoców, wiśni w likierze i dżemu truskawkowego, a także przypraw i wanilii. Usta są zbudowane przez jedwabiste taniny i mają przyjemną świeżość, utrzymującą się w finezji oraz przyjemne zakończenie.\n\nPOŁĄCZENIE POTRAW Z WINEM\nGardianne z byka z ryżem z Kraju Katarskiego.\nCassoulet z Langwedocji i mięso w sosie.\nSerowarnia Xavier poleca „Pierre-Percée” półwytrawne.\nIdealnie podawać w temperaturze 16°/17°.\nDekantować na 1 godzinę przed, aby uzyskać pełne wyrażenie.\n\nObjętość (L): 0,75\nWaga brutto (kg): 1,3"}...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play