Francja, Talant
... do barwienia lukrów w celu dekoracji ciasteczek. Barwniki spożywcze w proszku Spring Color pozwalają uzyskać łagodniejsze kolory niż barwniki Intensywne. Możesz dostosować dawkowanie według swoich życzeń, aby uzyskać kolor bardziej lub mniej intensywny, w granicach przepisów. Przed dodaniem barwnika spożywczego w proszku do swojej mieszanki, zalecamy rozcieńczenie go w odrobinie wody, a następnie dodanie do przygotowania. Referencja: SPR08 W magazynie: 81 produktów Skład: E102, E133 Waga: 0.01 Wymiary: 10gr WagaCena: 0.01...
Francja, Aix-En-Provence
...że dziś zaczyna przyćmiewać całe strąki wanilii w oczach największych szefów kuchni. Składa się z mistrzowskiej mieszanki ziaren wanilii i mocnego koncentratu wanilii bourbon. Strąki wanilii używane do jego przygotowania pochodzą wyłącznie z Madagaskaru. Zalecenia dotyczące użycia: Suprême waniliowy jest idealny do wszystkich Twoich słodkich przygotowań: ciast, flanów, kremów, jogurtów, lodów, ciasteczek, deserów i innych słodkości, z pieczeniem lub bez.
Francja, Le Plessis Trevise
...Ten mikser to wszechstronne urządzenie, które pomoże Ci w przygotowaniach na bazie mąki, sosów, mięsa... Jest idealnie przystosowany do użytku w piekarni, cukierni, rzeźni, pizzerii, cateringu oraz restauracji, ponieważ może wyrabiać zarówno miękkie ciasta, jak i twarde mieszanki ciast, takie jak pizza i chleb. Zalety tego produktu: - Łatwy do czyszczenia - Urządzenie w całości ze stali nierdzewnej - Przystosowane do użytku profesjonalnego...
Francja, Caden
...nasiona naturalne/złociste/prażone/karmelizowane, mieszanki i koncentraty do dodania na końcu wyrabiania ciasta. Dysponujemy szeroką gamą produktów bez minimalnej ilości zamówienia i możemy również pracować nad produktami na zamówienie, z personalizowanymi recepturami i dostosowanym pakowaniem.
Francja, Nogent-Sur-Seine
...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dla przemysłu spożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania