... do barwienia lukrów w celu dekoracji ciasteczek.
Barwniki spożywcze w proszku Spring Color pozwalają uzyskać łagodniejsze kolory niż barwniki Intensywne. Możesz dostosować dawkowanie według swoich życzeń, aby uzyskać kolor bardziej lub mniej intensywny, w granicach przepisów.
Przed dodaniem barwnika spożywczego w proszku do swojej mieszanki, zalecamy rozcieńczenie go w odrobinie wody, a następnie dodanie do przygotowania.
Referencja: SPR08
W magazynie: 81 produktów
Skład: E102, E133
Waga: 0.01
Wymiary: 10gr
WagaCena: 0.01...
...że dziś zaczyna przyćmiewać całe strąki wanilii w oczach największych szefów kuchni.
Składa się z mistrzowskiej mieszanki ziaren wanilii i mocnego koncentratu wanilii bourbon.
Strąki wanilii używane do jego przygotowania pochodzą wyłącznie z Madagaskaru.
Zalecenia dotyczące użycia: Suprême waniliowy jest idealny do wszystkich Twoich słodkich przygotowań: ciast, flanów, kremów, jogurtów, lodów, ciasteczek, deserów i innych słodkości, z pieczeniem lub bez.
...Ten mikser to wszechstronne urządzenie, które pomoże Ci w przygotowaniach na bazie mąki, sosów, mięsa...
Jest idealnie przystosowany do użytku w piekarni, cukierni, rzeźni, pizzerii, cateringu oraz restauracji, ponieważ może wyrabiać zarówno miękkie ciasta, jak i twarde mieszankiciast, takie jak pizza i chleb.
Zalety tego produktu:
- Łatwy do czyszczenia
- Urządzenie w całości ze stali nierdzewnej
- Przystosowane do użytku profesjonalnego...
...nasiona naturalne/złociste/prażone/karmelizowane, mieszanki i koncentraty do dodania na końcu wyrabiania ciasta. Dysponujemy szeroką gamą produktów bez minimalnej ilości zamówienia i możemy również pracować nad produktami na zamówienie, z personalizowanymi recepturami i dostosowanym pakowaniem.
...Od ponad 40 lat firma GAGET (certyfikowana ekologicznie przez Ecocert) rozwija swoje umiejętności w zakresie projektowania unikalnych smaków dla przemysłu spożywczego. W swoim laboratorium wysokiej technologii tworzy szczególne smaki, ekstrakty kawy (Arabica, Robusta, mieszanki Arabica/Robusta), karmel (karmel płynny aromatyczny, karmel z solonym masłem, karmel mleczny) oraz przygotowania owocowe (cytrusy, owoce żółte, owoce czerwone, owoce egzotyczne, marchew i rabarbar), przeznaczone do świeżych produktów mlecznych (desery kremowe, jogurty), lodów, mrożonych lub mlecznych deserów, ciast i słodyczy.