... produktów w obszarze wypieków obejmuje:
- Wypieki wysokiej jakości
- Środki stabilizujące śmietanę
- Zimne kremy
- Słodkie nadzienia
- Mieszanki do ciast, muffinek i ciasteczek
- Serniki
- Przekąski
- Pikantne nadzienia
- Kulki przekąskowe
- Ciasteczka...
...Dzięki naszym wysokiej jakości mieszankom wstępnym osiągniesz doskonałe wyniki przy łatwej i szybkiej pracy.
Już wyprodukowaliśmy kilka setek indywidualnych mieszanek do chleba, bułek, ciast i wyrobów cukierniczych.
...Syrop inwertowany
W każdej pożądanej koncentracji i inwertowaniu
Syrop glukozowy
Różne lepkości, skład węglowodanów i słodkość
Mieszanki
Mixtozy (cukier i inne rodzaje cukru), miód kwiatowy, aromaty
Syrop jasny i ciemny
Syrop spożywczy, syrop fruktozowy, syrop chlebowy z pumpernickla, syrop buraczany, ciemny syrop do ciast, syrop słodowy, melasa z trzciny cukrowej
Krem inwertowany
Jasny...
... pomocą gumy ksantanowej.
Inne możliwości zastosowania są znane w cukiernictwie, aby poprawić stabilność zamrażania i rozmrażania delikatnych wypieków (tortów, ciast, pralinek, lodów). Lody powinny być kremowe, aby zasługiwały na swoją nazwę lody.
... zawartością białka i błonnika, ale także niską zawartością węglowodanów i cholesterolu. Idealnie nadaje się do kuchni niskowęglowodanowej i często znajduje zastosowanie w przygotowywaniu ciast i deserów. Czy to w musli, jogurcie, sałatce owocowej, czy do pieczenia, mąka kokosowa zawsze zapewnia wyjątkowe doznania smakowe.
Typowa zawartość składników odżywczych g / 100 g:
Wartość energetyczna 330
Białko: 20
Węglowodany: 15
w tym cukry 15
Tłuszcz: 13
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11
Błonnik: 42...
...Komplet Bäckereigrundstoffe GmbH & Co. KG produkuje mieszanki do pieczenia oraz surowce piekarnicze z cennych składników i wysoką jakością. Firma oferuje mieszanki do chleba i bułek; mieszanki do ciast; kremy; surowce piekarnicze; dodatki piekarnicze; środki separacyjne; produkty serwisowe oraz produkty mrożone.