...Confettura Extra di Albicocca Ievulese i
prestiżowy miód z Trifoglio. Bez dodatku
cukrów i konserwantów. Tylko świeże owoce
sezonowe i rzemieślniczy miód naszej produkcji.
100% made in Italy.
Aby uzyskać najlepszą konsystencję, zaleca się
spożywanie w temperaturze od 5 do 10 °C.
Składniki: Morela 65%, miód z Trifoglio 35%.
POŁĄCZENIA
Idealna do nadziewania ciast i tart, na śniadanie
na chleb i sucharki.
Warto spróbować z dojrzałymi i wyrazistymi serami.
...Eco-Bio Alimentare
PRODUKCJA na zlecenie (private label) produktów biologicznych słodkich i słonych. Firma zajmująca się produkcją na zlecenie, która dostarcza największym markom produktów ekologicznych, oferując ponad 30 rodzajów produktów biologicznych: batony zbożowe, nasiona i orzechy, batony czekoladowe z zbożem, mieszanki w proszku (budyń czekoladowy i waniliowy, czekolada na gorąco, mieszanki do ciast), pakowanie cukru trzcinowego itd.
www.ecobioalimentare.com
https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/
https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
...produkty na bazie miodu aromatyzowanego olejkami eterycznymi, napoje, cukierki do dekoracji ciast oraz przekąski owocowe. Wykonujemy prace na zlecenie oraz prace dostosowane do indywidualnych potrzeb. Produkty są dostępne w formacie do sprzedaży detalicznej lub w workach do sprzedaży luzem lub do użytku profesjonalnego, możemy dostarczyć od asortymentu w kartonie po paletę! Używamy surowców najwyższej jakości, najlepiej włoskich, wykorzystując do przetwarzania wyłącznie czystą energię produkowaną przez naszą instalację fotowoltaiczną i… jakość certyfikowaną przez doskonałość rzemieślniczą z Piemontu!
Emilia jest wiodącym producentem mieszanek do przygotowywania żywności dla branży horeca i detalicznej, specjalizującym się głównie w mieszankach do przygotowywania ciast i deserów. Emilia opracowuje wysoko innowacyjne produkty w swoim laboratorium dla klientów na całym świecie. Nasi technicy korzystają z najsłynniejszych włoskich przepisów, aby stworzyć najlepsze mieszanki do przygotowywania...