Francja, Nanterre
...Słodkie ciasto do gofrów mrożone, formowane w kawałki po 120g. Pozwoli Ci uzyskać piękne gofry z Liège o wadze 120g. Czas przechowywania wynosi 6 miesięcy od daty produkcji (produkujemy na zamówienie, dzięki czemu otrzymasz kawałki przygotowane kilka dni przed dostawą). Waga: 120g...
Francja, Villeneuve Sur Lot
...Okrągłe, mrożone ciasto kruche z czystego masła, gotowe do rozwałkowania. W zależności od przepisów, nie wahaj się wykonać wstępnego pieczenia. Waga: 6x250g...
Francja, Lisieux
...Arkusze są myte w wysokiej temperaturze, czyszczone i mrożone.
PLASTOBREIZ i PLASTOLOIR to francuskie firmy rodzinne, które od ponad 45 lat wspierają różnych przemysłowców w ekoprojektowaniu i produkcji opakowań plastikowych dzięki technologii termoformowania. Biuro projektowe oraz zintegrowana produkcja narzędzi pozwalają im oferować dużą reaktywność i elastyczność, aby sprostać technicznym, marketingowym i środowiskowym wyzwaniom swoich klientów. Chociaż ...
Francja, Lomme
...Wstępnie rozwałkowane i wstępnie fermentowane, ciasto ekspresowe gwarantuje chrupiącą skórkę, która rozpływa się w ustach i ma niewątpliwie tradycyjny wygląd. Rozmraża się w ciągu kilku godzin i można je wykorzystać tego samego dnia.
Francja, Olivet
...Gotowe do wałkowania ciasto na pizzę...
Francja, Bidart
... miękkie w środku. Mrożone pączki, w opakowaniu 2 kg (około 70 sztuk w opakowaniu) lub w kartonie 2x2 kg dla największych łasuchów! Produkt bez konserwantów i dodatków. Wszystkie nasze przesyłki są transportowane w kontrolowanej temperaturze; jakość to wartość, z którą Maison Caudalie nie idzie na kompromis!
Francja, St Clement Sur Valsonne
... konsumentów. Nasze linie produkcyjne są modułowe, co pozwala nam na zastosowanie naszego know-how w wielu przepisach: ciasto francuskie, ciasto kruche słone i słodkie, ciasto drożdżowe, co otwiera przed nami wiele możliwości. Oferujemy: PRODUKTY VAL SOANNAN dostarczają bardzo szeroką gamę rozwiązań produktowych, które pozwalają naszym klientom końcowym pokryć różne momenty posiłku, dzięki ofercie...
Produkujemy i dystrybuujemy na terenie Francji i Europy gamę mrożonych produktów z kuchni rodem z Reunionu, takich jak: - bouchons, nems, samoussas, ciasto na samoussas, kulki z dorsza, bonbonpiments, kiełbasy kreolskie i wędzone, sarcive, wędzone chude wieprzowiny oraz wędzone mięso drobiowe. Dostawy realizowane są przez wiodącego przewoźnika chłodniczego na rynku, aby zapewnić wysoką jakość...
Francja, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, z siedzibą w Aurillac, specjalizuje się w produkcji wędlin. La Maison produkuje szynki, kiełbasy, pasztety, smalec, pasztety auvergnackie oraz typowe wyroby cukiernicze, takie jak ciasto z niebieskim serem Auvergne czy placek ziemniaczany. Świeże szynki nigdy nie są mrożone, są solone ręcznie, na sucho, zgodnie z tradycyjną metodą auvergnacką. Suszenie i dojrzewanie szynki trwa 7 miesięcy. Kiełbasy i kiełbasy są wytwarzane w tradycyjny sposób, zgodnie z tym samym rzemiosłem. La Maison łączy nowoczesne techniki z tradycyjnym rzemiosłem, aby produkować wyjątkowe produkty.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play